Petice na podporu Ferdinanda Porsche

bobedelweiss - bydliště Vratislavice

/ #155 NACISTA jak svině !!

2013-12-21 18:07

Tak byl to především konstruktér motorů do tanků, náklaďáků a Kdf pro Wehrmacht a Waffen-SS, byl to nacistický karierista , dnes by se řeklo - jeden z Hitlerových manažerů. Vzdal se Československého občanství, přijal občanství Velkoněmecké Říše, svou naprostou oddaností národnímu socialismu - konstruováním pro válečný průmysl - pomáhal Hitlerovi porobit a ovládnout celou Evropu. Následoval svého Vůdce a plnil jeho přání v oblasti konstrukce pro vojenskou mašinerii. Jeho členství v SS jen podtrhuje jeho bezpáteřnost a to, jak moc jel systému "po srsti".
NIKDY neudělal nic, čím by Hitlerovi zabránil pokračovat ve válce, NIKDY neudělal nic proti systému, NIKDY neudělal žádnou sabotáž na zbrojní výrobě,
VŽDY plnil zadání - lepší a rychlejší stroje na zabíjení lidí.
Osádky ruských a amerických tanků které spálila německá technika s Porscheho motory by to asi viděly stejně kdyby válku přežily.
V přepadových vozech Steyr 1500A s Porscheho motory se jistě nejezdilo na výlety ale jezdilo se zabíjet lidi.

On těsně spolupracoval s katy Českého národa proboha! Po válce když by ji Němci vyhráli byste sotva nějaký brouky sbírali, protože byste tu nebyli !!! Jako méněcená rasa buď za prací na východě nebo vyhlazeni!

A SAMOZŘEJMĚ MĚL JINOU MOŽNOST A MOHL SE ZACHOVAT JAKO ČESTNÝ ČLOVĚK A NEMUSEL SPOLUPRACOVAT A BÝT NACISTOU - mohl emigrovat do USA jako třeba genius Einstein.

To je úhel pohledu historie a pravdy.
Nemusí se líbit ale s historií už nikdo nic neudělá.