podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #1115 Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!

2014-12-07 17:38

#1114: - Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! 

 Blbeček pochopí. A hlavně ví, že průměrná délka dožití v ČR je nyní 75 let u mužů. Takže jseš už "po záruce" a nebo kecáš (mnohem pravděpodobnější).  A hlavně protože náplní práce blbečka, je práce s lidmi povětšinou staršího věku , tak blbeček ze zkušenosti (asi 25 ti let v aktivní práci) dobře ví, že lidé tohoto věku se nevyjadřují jako Ty. Von totiž blbeček už hovořil se stovkami a stovkami, možná spíše tisíci a tisíci lidí toho věku. A taky blbeček (zjevně nepatřičkým omylem) vystudoval vysokou, v jejíž náplni byla i psychologie, takže na to má trošku i vzdělání (Což inteligent asi nepochopí a možná vykřikne něco vo tom, jak se tady plejtvá vzděláním na blbečky.)

Samozcřejmě se najdou vyjímky, kteří jednají a mluví jako Ty, ale je to vzácné. Tehdá se ještě nerodilo tolik hulvátů jako dneska. U nás se takhle nevyjadřují ani krmičky prasat.

Já ostatně nelezu Rusákovi do zadku ani to nemám v úmyslu, ale mám za to, že lézt tam američanům jen z toho důvodu, aby se nelezlo rusákům, je stejná blbost, kor když t povede k válce a bídě. I když češi asi opravdu musí být stále v něčí řiti... Preferuji nelézt tam nikomu. Ale to víš, já jsem blbeček.