podporujeme prezidenta Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

#1101

2014-12-05 20:01

Zeman je bezkonkurenčně nejlepší polistopadový prezident - obsah jeho politiky je naprosto v souladu se zájmy této země a jejich občanů, umí věci pojmenovat tak, jaké opravdu jsou, někdy na úkor diplomacie. Forma je poněkud provokující, ale nebýt štvavých mediálních kampaní, je i to v normě. Na rozdíl od Havla s jeho nepolitickou politikou a lezením do zadku Washingtonu (např. bombardování Srbska), a kriminálníka Klause - od útěku před právníky až po amnestii 2013 největším privatizačním a ekonomickým grázlům.

Nepřihlášený uživatel

#1102 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-05 20:29

#1100: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

To je ale jenom hypothesa. Naproti tomu USA se už ze řetězu totiž zřetelně urvaly (Kosovo, Irák, Sýrie, Libye, Afghanistán... ). Důvod, proč jsem pro Rusko je pragmatický. Když se Rusko trochu vzmůže a bude důstojnou protiváhou USA, tak ani jeden se nebude moci dále "utrhávat" z toho řetězu. Neuvažuju tak proto, že bych byl "rusofil" nebo jak mě to nahoře někdo nazval tuším"kolaborantský grázl" a tak dále. 

Jen bych rád dále žil ve světě, který je alespoň trochu stabilní a alespoň základně spravedlivý.  Ono si můžete všimnout, že nejednom u nás, ale i na tom "západě" lidé mají krizi, přicházejí o sociální výdobytky, o jistotu v životě a přitom existuje velmi malá skupinka, která velmi extrémně bohatne. Není to ale závist - jak mi někdo může (a jistě to udělá) podsunout. Nevadí mi někdo kdo vydělává desetkrát či dvacetkrát tolik co já. Ale desettisíckrát či milionkrát... to není pro udržení společnosti správné, protože na tohle on musí vytvořit tisíce až miliony chudáků. 

Dokud existoval bipolární svět, musely obě strany dodržovat určitá pravidla i pro "plebs", pro lidi jako jsem já a podobně. Bylo to nutné, aby lidi neměli důvod proti systému bojovat a nebo chtít utéci. To že to nyní zmizelo skoro všude, má pragmatický důvod, státy (či spíše kapitál) se už tohohle nebojí a tak přestali mít na lidi ohledy. 

Nesouhlasím vždy se Zemanem, ale snaží se - alespoň občas - bojovat za zájmy naší země. Ostaní to nedělají, jsou to loutky v moci silnějších. Ale je jasné že takové zájmy McCaina a zájmy lidí naší země nebudou totožné. McCain na válce v Evropě vydělá (podobně jako Albrightová a nebo gen. Clarke na Kosovu). My umřeme. 

Klidně budu pro druhý za Komunistickýho grázla, nebo ať mi říkají jak chtějí :-), hlavně když budou moje děti živé a nebude tu válka. Ale jestli máte lepší nápad, co nadělám. Zkuste se ale zamyslet. (Pokud tedy nejste placený trol...)


Nepřihlášený uživatel

#1103

2014-12-05 22:46

Je potřeba hodně vyvětrat V ČT a rychle. L.D.

Nepřihlášený uživatel

#1104 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-06 00:53

#1102: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Kdyby Reagan neuzbrojil SSSR,dnes jen CR republikou SSSR. Putin dnes tezi z toho ze Obama a jeho politika podcenila narustajici mocenske zajmy Ruska,jen tak mimochodem....

Opravdu neminim rozpinave Rusko jakkoliv podporovat,SSSR jsme si uzili dost a Rusko je naprosto stejne nebezpecne pro stabilitu a mir. Snazi se rostepit jednotu EU,zabira staty,vyhrozuje jadernymi zbranemi. Tohle je neakceptovatelne! 

Takhle se choval Hitler. Nastesti Evropa dnes je jina nez pred II svet.valkou.

Milosh

#1105 Ať žije Zeman!

2014-12-06 12:42

 Zeman je narozdíl od soudobých politiků osobnost, co umí vyjádřit svůj názor, žádný přihlouplý kladeč věnců.


Nepřihlášený uživatel

#1106

2014-12-06 14:09

Se všým nesouhlasím, ale není to žádná vlezdoprdelka, proto souhlasím, ať je dál prezidentam.


Nepřihlášený uživatel

#1107 Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!

2014-12-06 14:27

#1102: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Než být zase poddaný Rusáků, to radši tu VÁLKU!

Jen bezpáteřní ubožáci se spokojí se životem otroka..... Těch se ovšem ptát nesmíme, co dělat tváří v tvář novému Hitlerovi Putinovi a jeho kolaboranské sběři, kterou chová v Čechách.


Nepřihlášený uživatel

#1108

2014-12-06 17:00

souhlasim s prezidentem Zemanem, zatím toho pro nás udělal nejvíc ze všech prezidešntů Vytlacčil Lubomír Bílina

Nepřihlášený uživatel

#1109 Re:

2014-12-06 17:29


Nepřihlášený uživatel

#1110 Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!

2014-12-06 21:51

Moji rodiče válku zažili a tak o ní něco vím, na rozdíl od Vás. Chtít válku může jen idiot. A takhle jednoduše o ní může kecat jen mladej pitomej smrkáč, který ví o životě kulový. Na Facebooku to nezažijete. Víte, co například dá za práci pořádně vychovat děti? Asi o tom víte prd, že takhle plácáte.

Zajímavé že Vám nevadí být bezpáteřným ubožákem ve službách Obamy. Navíc asistovat při vraždách statisíců, kteří se provinili jen tím, že se narodili jinde a mají na věc jiný názor než USA.

Myslím si, že právě z lidí jako jste Vy, vzniká ISIL. Jednoduché uvažování, vše je hned jasné, nikdy se nemýlím, že ;-). S lidma jako jste Vy se nikdy spravedlivého světa nedobereme.

Nepřihlášený uživatel

#1111

2014-12-07 11:02

Nevěřím, že tato petice by mohla přitáhnouut pozornost médii nicméně kritika PUSSY RIOT, služebního zákona, zahraniční politiky ve věci Ukrajiny, je to proč právě Zeman výrazně převyšuje současnou politickou garnituru a je po právu prezidentem.Osobně nechci, aby moje děti byly kulturně obohaceny strkáním kuřete do ku..y.

Nepřihlášený uživatel

#1112 Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!

2014-12-07 12:21

#1110: - Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! 

Ty idiote, já také zažil válku a hlavně 40 let v rusácké kolonii. Takže na rozdíl od tebe vím, o čem píši. Jsi nevdělané hovado, které neví nic o historii, natož aby se z ní poučilo. Třeba o tom, že "bojovníci za mír", ustupující agresorovi, vždy se té války nakonec stejně dočkají a navíc jsou za ni rozhodně spoluodpovědni.... Chudáci ty tvé děti, jestli je takový blbeček vychovává k obrazu svému.

Já válku začínat rozhodně nebudu, ale kdyby ruská zločinná svině měla choutky nás zase obsadit, jsem připraven se bránit. I bránit jiné, naše spojence, kdyby totéž ruský zločinec chtěl udělat s nimi. A bránit i nešťastnou Ukrajinu.

Ve službách Obamy nejsem (to jen rusáčtí kolaboranti jako ty si nedovedou ani představit, že jsou lidé, kteří nemusí lézt někomu do pr*ele jako oni Rusákovi....). Ale přiznávám, že jsem na straně USA (i když ne vše se mi tam líbí, Obama například není Reagan). USA nás nikdy blbečku neokupovali, nepovažují nás za blízké zahraničí, nevnutili nám "omezenou suverenitu" ani "bratrskou pomoc", ani k nám nevyváželi svou ubohou "kulturu" ožralého blbého mužika.


Nepřihlášený uživatel

#1113 Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!

2014-12-07 13:49

#1112: - Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! 

Lžeš, a ještě hloupě, promiň. Jednoduchou matematikou lze dokázat, že pokud by jsi zažil válku, tak, aby sis to nějak pamatoval, muselo by ti být v roce 45 tak asi 10. Dneska je Ti tedy cca 80? Většina 80 ti letých mužů je mrtvá, což nejseš. Značná část zbytku je v DD nebo někde doma u kamen, kde kouká do zdi a nepíše na internet. A ta část, co měla štěstí a je na živu a netrpí demencí má jiný styl vyjadřování.

Víš, to jsou lidé, kteří skutečně něco zažili a naučili se vidět svět i jinak než černobíle. On má totiž hodně odstínů šedi. Tohle přichází až s věkem, někdy nikdy. Krom toho, většina z nich své názorové oponenty neuráží tak jako předvádíš Ty.

Pracuji totiž právě s lidma (už vidím tvůj pozvdech, podobně jako si politoval mé děti - chudáci ti lidé, že - ;-) ) a občas mi vyjde chvilka i na pár slov, které se netýkají práce. Starší lidé uvažují, jsou ochotni o názorech druhých přemýšlet. Jen zřídka se někdo chová jako Ty.

Ale proč se to vlastně snažím... nemá to u Tebe cenu, asi.


Nepřihlášený uživatel

#1114 Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!

2014-12-07 14:02

#1113: - Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! 

 I když to blbeček jako ty těžko pochopí, tak sedmdesátku mám dávno za sebou (díky Bohu).... To neznamená, že sedím v DD a tupě zírám do zdi. Oni mnohdy mnohem mladší jsou senilnější (viz třeba ty) než ti věkem starší. A ani ti mladší nemají patent na internet.... ono vůbec mládí (a samozřejmě ani stáří) není žádná výhoda (alespoň ne v tomto, v běhu na 100m mládí jistě ano), to jen blbec může být starý stejně jako mladý. Právě snad zkušenosti stáří mne vedou k tomu,že o každém BLBÉM názoru už neztrácím čas "přemýšlením". A "názor" že vlézt Rusákovi do zadku je "záchrana míru" je blbosti vrchol....


Nepřihlášený uživatel

#1115 Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!

2014-12-07 17:38

#1114: - Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! 

 Blbeček pochopí. A hlavně ví, že průměrná délka dožití v ČR je nyní 75 let u mužů. Takže jseš už "po záruce" a nebo kecáš (mnohem pravděpodobnější).  A hlavně protože náplní práce blbečka, je práce s lidmi povětšinou staršího věku , tak blbeček ze zkušenosti (asi 25 ti let v aktivní práci) dobře ví, že lidé tohoto věku se nevyjadřují jako Ty. Von totiž blbeček už hovořil se stovkami a stovkami, možná spíše tisíci a tisíci lidí toho věku. A taky blbeček (zjevně nepatřičkým omylem) vystudoval vysokou, v jejíž náplni byla i psychologie, takže na to má trošku i vzdělání (Což inteligent asi nepochopí a možná vykřikne něco vo tom, jak se tady plejtvá vzděláním na blbečky.)

Samozcřejmě se najdou vyjímky, kteří jednají a mluví jako Ty, ale je to vzácné. Tehdá se ještě nerodilo tolik hulvátů jako dneska. U nás se takhle nevyjadřují ani krmičky prasat.

Já ostatně nelezu Rusákovi do zadku ani to nemám v úmyslu, ale mám za to, že lézt tam američanům jen z toho důvodu, aby se nelezlo rusákům, je stejná blbost, kor když t povede k válce a bídě. I když češi asi opravdu musí být stále v něčí řiti... Preferuji nelézt tam nikomu. Ale to víš, já jsem blbeček.


Nepřihlášený uživatel

#1116 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!

2014-12-08 09:10

#1115: - Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! 

 Děláš-li takovéto diagnózy jako u mne, vrať raději diplom. Rozhodně se jím nechlub. Protiamerické blbečky mám totiž opravdu rád. JÁ v takových protiamerických blábolech vidím asi větší hulvátství než ty v mém vyjadřování. A vedle hulvátství drzost nejvyššího stupně. On totiž takový protiamerický "slušňák" a "nestranný" není nic víc než zbabělý rusácký pacholek, který zatím nechce (nebo se bojí) přiznat barvu. A snaží se z druhých svou "slušnou nestranností" udělat voly. S takovým se nepářu, i když budu "hulvát".

P.S. Zajímavé, že zrovna takový blbec se tu zastává sprostého, hulvátského prezidenta, ostatně z mojí generace (přibližně.Zde ostatně vidíš hned pěknou "vyjímku", blbečku). Tam je hulvátství, všechny ty kundy, zřejmě O.K. Včetně toho lezení do ruské řiti....

P.P.S.

Jsi navíc drzý lhář. Údajně ti vadí "české lezení do amerického zadku". Tak si to vyřizuj s Čechy a nech stranou USA, blbečku - navíc svými lživými argumenty "Made in Kreml". Američani přece za to nemohou, kam Češi - podle tebe - lezou.

 


Nepřihlášený uživatel

#1117 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!

2014-12-08 09:47

#1115: - Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! 

 Tato diskuse se vede na téma,zda "prezident", který se mimo jiné dobrovolně stal rusáckým pacholkem, by neměl být vykopnut ze svého úřadu tam, kde má svého Putina (i když vím,že zde jsem na stránkách těch, kteří takového "prezidenta" podporují, jako třeba ty ).

Přesto musí být řečeno i toto, ač to s tématem nesouvisí: politoval jsem "chudáky tvoje děti" . Podle posledního příspěvku musím spíše litovat ty "tisíce lidí ´mého´ věku, s nimiž jsi ráčil hovořit. Nebo s nimi dokonce "pracuješ"? Každopádně tvůj postoj k nim je krásná ukázka chování mladšího blbečka, který ke všem starším přistupuje urážlivě a přezíravě. Jsou pro něj jen něco, co patří zavřít do DD aby tam čuměli "do zdi", protože k ničemu víc nejsou. Takže když je jim nad 75, "jsou po záruce" a asi by se měli jako prošlé zboží vyhodit nebo utratit, aby "mladým" jako ty neužírali "chlebíček" (jak kdysi učili komunisti....). Já myslím, že když "utrácet" něco co je tak nějak "po záruce", tak blbečky jako jsi ty. Celému lidstvu by se dařilo lépe. Já jsem věru šťastný člověk, že nejsem mezi těmi tisíci a tisíci, se kterými blbeček jako ty kdy "hovořil" nebo dokonce "pracoval".


Nepřihlášený uživatel

#1118 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!

2014-12-08 13:18

#1117: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! 

To je fakt pěkné. Ty by jsi mě skutečně navrhoval utratit? Nádhera.  Já jsme jen řekl, že pokud je ti nad 75 let, tak žiješ déle, nežli je průměrná doba dožití - to je to, že máš už po záruční době. Příroda s tebou nepočítá, žiješ déle nežli naplánovala. Na tom samozdřejmě není nic špatného a přeji to každému - tedy aby žil dlouhý a naplněný život. Ale průměrný věk dožití je prostě fakt. Asi jako to, že třeba teď je tu je pod mrakem. Ale ty bys mě utratil. Připomínáš mi toho Mádla s Issovou v té reklamě. Byla pěkně hnusná.

Lidé nad 75 pro mě nejsou něco co patří do DD, mám je i v příbuzenstvu. To říkáš ty, ne já. Ale občas je tam vidím, nikdo za nimi nechodí, příbuzní nemají čas a skutečně jen čekají na smrt. Nebo to tak vypadá.

(Předpokládám že teď bys mě mohl třeba vylíčit jako smrťáka, který tam chodí s kosou po nocích a dábelsky se uchechtává - lidi, kteří mají rádi svého prezidenta, který byl demokraticky zvolen většinou nemůžou přeci být něco normálního, no řekni. Možná jsem upír a zakusuju je.)

Těm lidem ten rozhovor se mnou, zdá se, nijak neuškodil. Dokonce to i přežili. Ale pokud hodnotíš lidi kladně jen pokud chtějí svrhnout demokraticky zvoleného prezidenta a současně chtějí vyprovokovat válku v EU, tak je dobře , že jsme se nepotkali.

Já jsem schopem komunikovat s každým, i s tím, který má opačný názor (řada mých přátel je proti Zemanovi - proe ne). Ale jednak další řada je pro něj, a všichni dohromady jsme spolu schopni komunikovat aniž bychom druhého označovaly apriori za blbečka a jen ho uráželi. Což Ty neumíš. A proto Ti nevěřím Tvůj věk, protože stáří spíše přináší moudrost a schopnost naslouchat.

BTW slovní spojení, která výše zobrazuješ tučně lze třeba i napsat na žlutém pozadí, nebo červeně a podtrženě. Vynikne to ještě více. Snaž se.


Nepřihlášený uživatel

#1119

2014-12-08 15:21

Držím palce Milošovi Zemanovi vážím si ho

Nepřihlášený uživatel

#1120 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!

2014-12-08 15:53

#1118: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! 

 Nezklamal jsi. Drzý, sprostý a zbabělý lhář. Něco SÁM napíše a pak vysvětlí, že je to vlastně úplně jinak a naopak a špatný je ten, kdo si jeho původní prohlášení přečetl..... No s něčím takovým "komunikovat" je opravdu obtížné.

Máš pravdu, že hodnotím některé lidi "záporně". Třeba toho, kdo "zvítězil" v "demokratických volbách", když před tím vedl sprostou nactiutrhačnou a hlavně lživou kampaň a který, jsa zvolen, sprostě porušuje všechny závazky, které na sebe vzal tím, že přijal úřad a přísahou se zavázal dodržovat pravidla. A považuji skutečně za blbce někoho, kdo toto "žere" a podporuje. Navíc v kombinaci s protiamerickými žvásty a drzou podporou státu, který je momentálně i náš (i MY patříme k tzv. "Západu", i když se to blbečkům jako ty sakra nelíbí) nepřítel a nestydí se a nerozpakuje se i NÁM vyhrožovat - právě třeba i tou válkou, pokud nebude po jeho.... A kolaborantíci jako ty, bezpáteřní a bezchrakterní grázlové, vylézají zase z kanálů "bránit mír" podle receptu agresora. Označit tebe za blbečka není nic "a priori" (pokud tedy víš, co a priori vlastně znamená). Označuji tě tak VÝHRADNĚ NA ZÁKLADĚ TOHO,CO JSI SÁM NAPSAL. Jestli jsi to ve skutečnosti "myslel" jinak, jak teď zde drze podsouváš, pak bude lepší, když neumíš vyjádřit písemně,co chceš říci - jednoduše držet hubu. Věř si čemu chceš. Mne život bohatě naučil, že "naslouchat" blbcům je zráta času a "naslouchat" bezpáteřným a bezcharakterním grázlům bez morálky a cti je zločin proti sobě samému.


Nepřihlášený uživatel

#1121 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!

2014-12-08 16:21

#1120: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! 

 No, ještě si nevysvětlil proč by jsi rád utrácel své spoluobčany, kteří s Tebou nesouhlasí. Pamatuju si na jednoho, který to realizoval v praxi, měl takový tmavý knírek pod nosem. Dokonce si na to zřídil zvláštní tábory, kam je nechal svážet. Donedávna bylo podobné uvažování dokonce trestné, teď už asi ne.

Je hezké, že  pokud ve volbách nezvítězí Tvůj favorit, tak je to z důvodu lživé, sprosté a nactiutrhačné kampaně. Co já si pamatuju, tak tak nějak lžou všichni. Dokonce si na to tuším VV nechali zpracovat soudní rozhodnutí, že ve volbách se lhát může. Tak co Ti vadí zrovna Zeman?

Mimochodem, pokud to nevadí jeho voličům, co s tím naděláš, prostě žiješ ve státě, kde máme lživé, sprosté a nactiutrhačné kampaně rádi. Smiř se s tím. Nic jiného Ti ostatně nezbývá. Vlastně ano, možná nějaký převrat ala majdan a pak zavedení fašizmu. Třeba by Ti to vyhovovalo. Možná Tě to vynese do výšin, necháš si mě pak zjistit a budeš si mě moci osobně utratit. :-D

Hele a když jsem ten blbeček, respektive už jsme se posunuli k blbcovi, promiň, tak blbec, můžu být i bezpáteřný a bezcharakterní grázl či dokonce drzý, sprostý a zbabělý lhář? Není to na blbce trochu moc? Grázl a lhář předpokládá přeci jen určitou inteligenci a kde ji má blbec vzít?

Co je a priori nebo apriori vím, učili nás to v pomocné škole pro blbečky (to jsem byl malý, tak tehdy ještě blbeček). Takže vidím, že Ty označíš lidi s jiným nežli s "jediným správným názorem - to je ten tvůj" apriori za blbce či použiješ jiné invektivum abys docílil té nálepky. Tohle se docela s úspěchem používá v propagandě, funguje to na překvapilé množství lidí. Nebo u internetových trolů. Jednoduché, snadno zapamatovatelné a účinné.

Jinak jsem rád, že jsem Tě nezklamal. Ale neměl by ses tak rozvášňovat, přeci jenom když tvrdíš že už Ti není dvacet. Nerad bych Tě měl na svědomí.


Nepřihlášený uživatel

#1122 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!

2014-12-08 17:15

#1121: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! 

 Hm, tak už se zmůžeš jen na rádobyvtipné pošklebování - k meritu věci nemáš, jak vidno, co dodat. Tak to jen shrňme: s blbci tvého rodu jsem se utkával většinu života (jen posledních asi tak 25 let na ně mohu kašlat - pokud mi sami nelezou do cesty). Kdo je takový "blbec" si dovoluji posuzovat sám, mám k tomu dost zkušeností a nepotřebuji, aby to rozhodovalo nějaké referendum nebo schvaloval někdo druhý. O starších spoluobčanech,dnes nazývaných "seniory" jsi nelichotivě mluvil první TY (nemají ani inteligenci používat internet a někteří jsou "prošlí"). Já jen kontroval,že nebezpečnější jsou blbci jako jsi ty. Že svět bez blbců by byl lepší je sice jen sen, ale nic špatného. Že blbec může být i křivák se vzájemně nevylučuje - to tě snad v té psychologii učili: jedno je věc duševních schopností, druhé charakteru a něčeho, co se nazývá morálka.... A že blbec může i lhát nebo lži šířit je ještě zřejmější - on ubožák totiž ani nepozná,co je primitivní lež (třeba ty se svými, rusácko-komunistickými profláknutými antiamerickými žvásty).

Teď vážnější věci: že je tu skupina spoluobčanů (ať blbých, nebo jen nemyslících, křiváků nebo slouhů charakterem), kteří zvolí lháře (a ožralu etc.) a nevadí jim to, vím i bez tebe.Jen se s tím jen tak nesmiřuji, ať dotyčná kreatura dostane 99,9999% hlasů nebo v demokracii jen 32%. Převrat tím,že proti tomu vystoupím neudělám. Ani nezavádím "fašizmus". Tady jen dokladuješ, jaký jsi blbec komunistického střihu. Ty,kteří ze stejné líhně kam asi patříš slýchali, že jsou "kontrarevolucionáři" nebo "agenti imperialismu" či jen "třídní nepřátelé" blbec jako ty nějakým "fašizmem" nepostraší.

A rozvášněný rozhodně nejsem. Opakuji: s blbci a křiváky jako ty jsem se setkával většinu života. Já mám trenink, blbečku. Žvaň si dál.....


Nepřihlášený uživatel

#1123 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!

2014-12-08 18:47

#1122: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! 

Pochopitelně že se Tebou bavím,  proč by taky ne. Čověk, který druhé tvrdě (a sprostě) a hodně uráží, navrhuje, že by se měli utratit a tak dále, je přeci k smíchu. Nebo také k pláči, ale z toho  jsem už vyrostl.

Je prostě zábavné sledovat, co všechno mi vyčteš, jak fantasticky/fantasmagoricky vytvoříš můj profil jen na prostém základě, že mám jiný názor. Jsi nejspíše troll, i když bych si dovedl představit ještě asi dva jiné důvody pro Tvé vystupování.

Nu každá sranda jednou skončí. Musím taky občas pracovat. Měj se jinak pěkně a užívej si tu morální převahu. Já budu doufat, že ta válka nakonec nebude i přes přání Tvá a Tobě podobných, a pokud ano, tak že moje rodina to přežije. Ty si to s tou svou srovnej v hlavě sám. Kdyžtak ale nezapomeň, že Tys jí chtěl...


Nepřihlášený uživatel

#1124

2014-12-08 22:57

Je to clovek co nazyva veci spravnym slovem,je to clovek co reprezentuje nasi zemi bez ohledu na vse a to je spravne,je to clovek co jen rekl svuj nazor a predevsim JE TO NAS PAN PREZIDET

Nepřihlášený uživatel

#1125 Re:

2014-12-08 23:10

#1124: -  

 Můj taky. Má své chyby, jako každý, ale kdo jsi bez viny... Krom toho, když si představím, co bylo za alternativy...