podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1118 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!

2014-12-08 13:18

#1117: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! 

To je fakt pěkné. Ty by jsi mě skutečně navrhoval utratit? Nádhera.  Já jsme jen řekl, že pokud je ti nad 75 let, tak žiješ déle, nežli je průměrná doba dožití - to je to, že máš už po záruční době. Příroda s tebou nepočítá, žiješ déle nežli naplánovala. Na tom samozdřejmě není nic špatného a přeji to každému - tedy aby žil dlouhý a naplněný život. Ale průměrný věk dožití je prostě fakt. Asi jako to, že třeba teď je tu je pod mrakem. Ale ty bys mě utratil. Připomínáš mi toho Mádla s Issovou v té reklamě. Byla pěkně hnusná.

Lidé nad 75 pro mě nejsou něco co patří do DD, mám je i v příbuzenstvu. To říkáš ty, ne já. Ale občas je tam vidím, nikdo za nimi nechodí, příbuzní nemají čas a skutečně jen čekají na smrt. Nebo to tak vypadá.

(Předpokládám že teď bys mě mohl třeba vylíčit jako smrťáka, který tam chodí s kosou po nocích a dábelsky se uchechtává - lidi, kteří mají rádi svého prezidenta, který byl demokraticky zvolen většinou nemůžou přeci být něco normálního, no řekni. Možná jsem upír a zakusuju je.)

Těm lidem ten rozhovor se mnou, zdá se, nijak neuškodil. Dokonce to i přežili. Ale pokud hodnotíš lidi kladně jen pokud chtějí svrhnout demokraticky zvoleného prezidenta a současně chtějí vyprovokovat válku v EU, tak je dobře , že jsme se nepotkali.

Já jsem schopem komunikovat s každým, i s tím, který má opačný názor (řada mých přátel je proti Zemanovi - proe ne). Ale jednak další řada je pro něj, a všichni dohromady jsme spolu schopni komunikovat aniž bychom druhého označovaly apriori za blbečka a jen ho uráželi. Což Ty neumíš. A proto Ti nevěřím Tvůj věk, protože stáří spíše přináší moudrost a schopnost naslouchat.

BTW slovní spojení, která výše zobrazuješ tučně lze třeba i napsat na žlutém pozadí, nebo červeně a podtrženě. Vynikne to ještě více. Snaž se.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1120 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!

2014-12-08 15:53:44

#1118: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! 

 Nezklamal jsi. Drzý, sprostý a zbabělý lhář. Něco SÁM napíše a pak vysvětlí, že je to vlastně úplně jinak a naopak a špatný je ten, kdo si jeho původní prohlášení přečetl..... No s něčím takovým "komunikovat" je opravdu obtížné.

Máš pravdu, že hodnotím některé lidi "záporně". Třeba toho, kdo "zvítězil" v "demokratických volbách", když před tím vedl sprostou nactiutrhačnou a hlavně lživou kampaň a který, jsa zvolen, sprostě porušuje všechny závazky, které na sebe vzal tím, že přijal úřad a přísahou se zavázal dodržovat pravidla. A považuji skutečně za blbce někoho, kdo toto "žere" a podporuje. Navíc v kombinaci s protiamerickými žvásty a drzou podporou státu, který je momentálně i náš (i MY patříme k tzv. "Západu", i když se to blbečkům jako ty sakra nelíbí) nepřítel a nestydí se a nerozpakuje se i NÁM vyhrožovat - právě třeba i tou válkou, pokud nebude po jeho.... A kolaborantíci jako ty, bezpáteřní a bezchrakterní grázlové, vylézají zase z kanálů "bránit mír" podle receptu agresora. Označit tebe za blbečka není nic "a priori" (pokud tedy víš, co a priori vlastně znamená). Označuji tě tak VÝHRADNĚ NA ZÁKLADĚ TOHO,CO JSI SÁM NAPSAL. Jestli jsi to ve skutečnosti "myslel" jinak, jak teď zde drze podsouváš, pak bude lepší, když neumíš vyjádřit písemně,co chceš říci - jednoduše držet hubu. Věř si čemu chceš. Mne život bohatě naučil, že "naslouchat" blbcům je zráta času a "naslouchat" bezpáteřným a bezcharakterním grázlům bez morálky a cti je zločin proti sobě samému.