podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #1118 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!

2014-12-08 13:18

#1117: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! 

To je fakt pěkné. Ty by jsi mě skutečně navrhoval utratit? Nádhera.  Já jsme jen řekl, že pokud je ti nad 75 let, tak žiješ déle, nežli je průměrná doba dožití - to je to, že máš už po záruční době. Příroda s tebou nepočítá, žiješ déle nežli naplánovala. Na tom samozdřejmě není nic špatného a přeji to každému - tedy aby žil dlouhý a naplněný život. Ale průměrný věk dožití je prostě fakt. Asi jako to, že třeba teď je tu je pod mrakem. Ale ty bys mě utratil. Připomínáš mi toho Mádla s Issovou v té reklamě. Byla pěkně hnusná.

Lidé nad 75 pro mě nejsou něco co patří do DD, mám je i v příbuzenstvu. To říkáš ty, ne já. Ale občas je tam vidím, nikdo za nimi nechodí, příbuzní nemají čas a skutečně jen čekají na smrt. Nebo to tak vypadá.

(Předpokládám že teď bys mě mohl třeba vylíčit jako smrťáka, který tam chodí s kosou po nocích a dábelsky se uchechtává - lidi, kteří mají rádi svého prezidenta, který byl demokraticky zvolen většinou nemůžou přeci být něco normálního, no řekni. Možná jsem upír a zakusuju je.)

Těm lidem ten rozhovor se mnou, zdá se, nijak neuškodil. Dokonce to i přežili. Ale pokud hodnotíš lidi kladně jen pokud chtějí svrhnout demokraticky zvoleného prezidenta a současně chtějí vyprovokovat válku v EU, tak je dobře , že jsme se nepotkali.

Já jsem schopem komunikovat s každým, i s tím, který má opačný názor (řada mých přátel je proti Zemanovi - proe ne). Ale jednak další řada je pro něj, a všichni dohromady jsme spolu schopni komunikovat aniž bychom druhého označovaly apriori za blbečka a jen ho uráželi. Což Ty neumíš. A proto Ti nevěřím Tvůj věk, protože stáří spíše přináší moudrost a schopnost naslouchat.

BTW slovní spojení, která výše zobrazuješ tučně lze třeba i napsat na žlutém pozadí, nebo červeně a podtrženě. Vynikne to ještě více. Snaž se.