podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1113 Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!

2014-12-07 13:49

#1112: - Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! 

Lžeš, a ještě hloupě, promiň. Jednoduchou matematikou lze dokázat, že pokud by jsi zažil válku, tak, aby sis to nějak pamatoval, muselo by ti být v roce 45 tak asi 10. Dneska je Ti tedy cca 80? Většina 80 ti letých mužů je mrtvá, což nejseš. Značná část zbytku je v DD nebo někde doma u kamen, kde kouká do zdi a nepíše na internet. A ta část, co měla štěstí a je na živu a netrpí demencí má jiný styl vyjadřování.

Víš, to jsou lidé, kteří skutečně něco zažili a naučili se vidět svět i jinak než černobíle. On má totiž hodně odstínů šedi. Tohle přichází až s věkem, někdy nikdy. Krom toho, většina z nich své názorové oponenty neuráží tak jako předvádíš Ty.

Pracuji totiž právě s lidma (už vidím tvůj pozvdech, podobně jako si politoval mé děti - chudáci ti lidé, že - ;-) ) a občas mi vyjde chvilka i na pár slov, které se netýkají práce. Starší lidé uvažují, jsou ochotni o názorech druhých přemýšlet. Jen zřídka se někdo chová jako Ty.

Ale proč se to vlastně snažím... nemá to u Tebe cenu, asi.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1114 Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!

2014-12-07 14:02:31

#1113: - Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! 

 I když to blbeček jako ty těžko pochopí, tak sedmdesátku mám dávno za sebou (díky Bohu).... To neznamená, že sedím v DD a tupě zírám do zdi. Oni mnohdy mnohem mladší jsou senilnější (viz třeba ty) než ti věkem starší. A ani ti mladší nemají patent na internet.... ono vůbec mládí (a samozřejmě ani stáří) není žádná výhoda (alespoň ne v tomto, v běhu na 100m mládí jistě ano), to jen blbec může být starý stejně jako mladý. Právě snad zkušenosti stáří mne vedou k tomu,že o každém BLBÉM názoru už neztrácím čas "přemýšlením". A "názor" že vlézt Rusákovi do zadku je "záchrana míru" je blbosti vrchol....