podporujeme prezidenta Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

#1051 Re: Re: Zeman

2014-12-02 13:25

#1004: Duncan - Re: Zeman 

 Jenom trotl si může myslet, že se nemůžeme něčemu naučit i na východ od nás a že nemůžeme naši prosperitu založit na dobrých vstazích se západem i východem. To je přece Masarykovský odkaz a představa (most mezi západem a východem - JanMasaryk)


Nepřihlášený uživatel

#1052 Re: Re: Re:

2014-12-02 13:30

#1005: Duncan - Re: Re:  

 Chodorkovskij ???


Nepřihlášený uživatel

#1053 Re: Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT!

2014-12-02 13:34

#1006: Duncan - Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT! 

 Četl jsi Kapitál v originálu ? Tak to jsi jistě bohatý a nebo aspoň bohatý duchem. ;-) Ale proč potom píšeš tyhle kraviny ?


Nepřihlášený uživatel

#1054 Re: Re: Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT!

2014-12-02 13:34

#1011: Kosk - Re: Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT! 

 myslím,že cekem přesné shrnutí.


Nepřihlášený uživatel

#1055 Re: Re: Re: Re:

2014-12-02 13:37

#1007: - Re: Re: Re:  

 A keří jsou to ty slušní a keří ti druzí ? A ty se řadíš ke ketrejm ? A co když to tak není ? Zkus na to téma udělat krátkou úvahu ! Nic není, jak se to jeví a na každou věc lze pohlížet z opačných pólů. Tak zkus se zamyslet a vyploď něco. :-)


Nepřihlášený uživatel

#1056 Re: Re: Re: Co nejdál od Moskvy!

2014-12-02 13:58

#1020: PM - Re: Re: Co nejdál od Moskvy! 

 jistě máte v něčem pravdu,ale závěrem,,zalez ruská svině"jste svůj názor odsoudil do demagogie.


Nepřihlášený uživatel

#1057

2014-12-02 14:05

Vahou svých stošesti kilogramů i vahou svých myšlenek stojím za svým presidentem . Vážil bych si , možná , vejcovrhačů za bolševika , že se nebojí pendreku , ale teď , když dobře vědí , že se jim nic nestane , jimi pohrdám . Stanislav Erban .
dudek

#1058 Re:

2014-12-02 14:33

#696: Zemanova kultúra -  

 Ty se vem se Zemanem za ruku, protože to co se ti nelíbí u Zemana děláš taky a možná ještě víc.

Jsi horší, než on.

Někdo

#1059 Nejprve se nauč pravopis, hejle! A pak dějepis.A teprve potom piš do diskuse

2014-12-02 15:02

#1048: -  

 Ne, pitomečku. Ne válku kvůli východu Ukrajiny. Jako nikdo nechtěl válku kvůli obsazení Porýní, Anschlussu Rakouska,obsazení Sudet, obsazení zbytku Československa, kvůli Gdaňsku .... a nakonec ji měl..... Protože AGRESOR se nezastaví, když se mu NEKLADE ODPOR.  Jen blbci tohle neví, i když ještě žijí ti, kteří to zažili s Hitlerem, A dnes zažívají (jako přes kopírák) s ruskou sviní, s Putinem. Díky blbcům jako ty tak dlouho "nebudeme  chtít válku" až ji budeme mít.....


Nepřihlášený uživatel

#1060

2014-12-02 15:50

Pan prezident Zeman je v současné provokativní situaci ve světě pro náš stát zárukou jistoty, že jeho destabilizace nebude možná nebo alespoň nebude snadná.

Nepřihlášený uživatel

#1061 Re: Nejprve se nauč pravopis, hejle! A pak dějepis.A teprve potom piš do diskuse

2014-12-02 16:10

#1059: Někdo - Nejprve se nauč pravopis, hejle! A pak dějepis.A teprve potom piš do diskuse 

 děkuji za upozornění na pravopis (vulgarismy),ovšem pro jiný názor nenazývám nikoho

blbečkem a pitomečkem,ani tebe a to je dle mého základ diskuse.


Nepřihlášený uživatel

#1062

2014-12-02 16:44

p.Presidente,nedejte se,obyčejný lidi stojí za vámi,na pražskou verbež se vykašlete.

Nepřihlášený uživatel

#1063

2014-12-02 17:11

Když sleduji zprávy na TV a vidím ty ubožáky s červenou kartou,tak se divím. Pan Kocáb v politice akorát bral peníze za nic, teď dělá na prezidenta bububu. Vůbec nechápu, kdo to vše zmanipuloval a dělá petice proti prezidentovy. Naše republika je rozkradená, máme zpět vězně díky
předešlím prezidentům, letiště nazvané Havel a spoustu knih od Klause ve výprodeji knih cca za 5Kč. Proč dnes je všude v TV a rozhovorech Kalousek? Zeman má pravdu a shání dobré kontakty,
za které je kritizován a nehraje těm lumpům do karet. Ve vládě je tolik poslanců, kteří nic pro ČR nedělají a ještě si chtějí zvýšit platy. Zkuste udělat petici proti těmto darmožroutům. Obhájci viz Sokol mají na každého politika mnoho informací, vždyť byl u toho na MV, obhájí za těžké peníze u soudů hodně. Nezvonil jsem na Letné
klíčema a stejně to dopadlo tak, jak to bylo zmanipulované. Ve funkcích byly kamarádi od chlastu, kněz Malý dostal pěkný post za ty kecy na Letné. Škoda mluvit, církev dostala nehorázné peníze a stát ještě vše dotuje. Všichni zapomněli, jak se církev chovala a získávala peníze. Udělejte něco s tímto pučem vůči prezidentovy, jinak budeme něco jako kolonie USA a dalších. Již tady od zvonění máme úplně jiné přiblblé a přebrané věci, které do ČR nepatří.
Co se, ale dá dělat s těmito lumpy? Asi nic, protože tady máme i dost zblblích školáků, kteří
nic neumí a neznají, chtějí být asi něco jako ty študáci před zvoněním, kteří mají pěkné platy (Pánek)za nic. Je mě z toho všeho špatně, ten průměrný plat
uvedený pro občany je nesmysl, dnes jsem byl v prodejně Billa, ta chudák prodavačka za kasou, která pracuje vůči vládě i ve dny pracovního volna nemá ani polovinu platu, kterou uvádí statistika. Nejsme Španělsko, ani jako ostatní národy, kteří stávkují proti vládě. Neuděláme s tím nic,většina poslanců nemá svoji čest, má imunitu a může se tam flákat do dalšího volebního období - což vůbec nechápu. Politika těchto lidí odlákala všechny dobré lidi. Když jedu po Praze a okolí s kolegy, tak každý říká, tady byl pěkný park a dnes už jsou zde sklady, prodejny a domy na prodej, které nikdo nekupuje. Za období od zvonění klíči nemám za co děkovat, otevřené hranice a ost. jsou jen pro bohaté. Nejsem důchodce, kterému jeho práci rozkradli, ale když vidím důchodce z jiných států, tak se bojím, zda vůbec budu mít co jíst a platit nájem. Dovolenou, jako jiní důchodci z ostatních států? Mohu bohužel zapomenout. Takový jsme kdysi byly vyspělý stát. Dnes máme bezdomovce, nenažraný politiky, exekutory a ost. Ani se nedivím, když je někdo schopný a opustí tuto naší republiku, která nemá zákony (pouze pro lumpy) a nic ostatního. Proč se naše dřívější vyspělá ČR dostala do tolika problémů, asi tady máme hodně lidí, kteří mají jiné zájmy (prachy, podvody, rozkrádání státního majetku). A co s tím?

Zkuste s tím něco všichni dobří a podvedení lidé něco udělat, prezident je na to vše skoro sám.

Dostal většinu hlasů našeho národa, kromě zmanipulovaných a příznivců ODS, TOP a umělců od Kateřiny (ani nevím, jaký dostala padák, akorát ve sněmovně pořád byla na mobilu) z nezvolené strany, kdysi byla ve VV.


Nepřihlášený uživatel

#1064 Re: Re: Re: Zeman

2014-12-02 17:43

#1051: - Re: Re: Zeman 

Ano, ano. Na vychod od nasich hranic se muzeme naucit mnoho uzitecneho.  V 50. letech se sovetskym kolchoznikum podarilo  ROZDOJIT  KOZLA.  Jeden soudruh kolchoznik tak skolil nase druzstevniky. Nevim, co si mysleli, ale tleskat museli. Na vychod od nas lezi  ZEME ZAZRAKU. 


Nepřihlášený uživatel

#1065

2014-12-02 20:18

S mnohými Zemanovými výroky a skutky jsem nesouhlasil ještě v době, kdy byl premiérem. Ale současné útoky na prezidenta už dávno překročily meze slušnosti a skutečné demokracie. V minulosti se média takto cíleně nestrefovala do Klause, ani když kradl v přímém přenosu, do Kalouska, když zvracel v televizním studiu, do Schwarzenberga, když spal kde mohl nebo mluvil sprostě atd. Místo diskuze a řešení problémů se vyhledává nepřítel. Podplacená média a zprofanovaní politici se snaží rozdělit občany do nesmiřitelných táborů, aby mohli snadněji krást a vládnout.


Nepřihlášený uživatel

#1066

2014-12-03 07:05

Konečně prezident, který řekne pravdu, což se nelibí politikům u nás a hlavně USA, jenž v Evropě prosazuje své ekonomické zájmy i za cenu války.

Nepřihlášený uživatel

#1067 Re: Re: Nejprve se nauč pravopis, hejle! A pak dějepis.A teprve potom piš do diskuse

2014-12-03 08:01

#1061: - Re: Nejprve se nauč pravopis, hejle! A pak dějepis.A teprve potom piš do diskuse 

 Ta znalost dějin (dokonce vlastního národa) je důležitější, pitomečku. Tu si doplň a pak ještě mysli. On "jiný" názor neznamená, že to není názor blba.


Nepřihlášený uživatel

#1068 Re:

2014-12-03 08:40

#1063: -  

 Jsi lhář Zemanovského typu. Předně hulvátský prezident nedostal "většinu hlasů našeho národa, kromě zmanipulovaných a příznivců ODS, TOP...." ale většinu hlasů těch, co se obtěžovali jít k volbám a to bylo 32% z celkového počtu voličů...... Sám jsi zřejmě ubožák bez názoru, kterému musí někdo (ÚV ) stále říkat, co si má myslet, takže nemůžeš ani pochopit, že lidé, kteří mají už dost hulváta a kolaboranta s nepřátelskou mocností nemusí být zrovna "zmanipulovaní". Také nevím jestli zrovna ty nekradeš po samoobsluhách, maje při tom velikou starost o Rittiga a podobné. Tahle republika byla, blbe, rozkradena komunisty za 40 let jejich vlády. Jen blbec nechce vidět, v jakém stavu byly a dosud jsou silnice, železnice, jézéďáctvím plundrovaná krajina, paneláky a kulturní památky, fabriky (ty naštěstí zahraniční vlastníci už zvelebili)..... to všechno najednou napravit, na to nemá nikdo na světě. Jsi zřejmě komunistický grázl. Přišel jsi o moc a výhody a teď ti nezbývá než plivat kolem sebe. Buď ale rád za toho Havla, Kocáby a další. Mohl jsi grázle dopadnout mnohem hůř, nebýt jich!


Nepřihlášený uživatel

#1069 Re: Re: Re: Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT!

2014-12-03 09:37

#1012: - Re: Re: Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT! 

 Výborně.

Takto se projevují jedinci s opravdu vysokým intelektem. Tam kde chybí rozum a argumenty, srší nadávky a šermuje se pěstmi.

Takoví zoufalci pak pokřikují na prezidenta.

Plně souhlasím s pánem, kterého tak napadáte, když nejste schopen pochopit co se vůbec děje, tak radši mlčte.

prěji Vám krásný den

Jan

#1070 Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT!

2014-12-03 09:49

#25: - TO VÁS BY MĚLI SOUDIT! 

 Plně souhlasím s Vaším názorem.Je smutné ,když se nevzdělanci a vykukové začnou plést do politiky

Jak řekl Jan Werich ,, Kde blb, tam nebezpečno "


Nepřihlášený uživatel

#1071 Re: Re:

2014-12-03 10:05

#1068: - Re:  

 Ano, jen mu dej, ať grázl dopadne jestě hůř!

Jen slabomyslný člověk si může myslet, že to zachránil lehce manipulovatelný "NAIVNÍ SNÍLEK", placený velkým bratrem za oceánem, bohémský syn, vlastníka Barandovských ateliérů nebo slaboduchý roker, který má pocit, že se ho rusi pobáli a stáhli se zpět. Podívej se na jeho koncert, vypadá sice jako strašidlo, ale hrůzu nevzbuzuje, spíše soucit.

Pa, měj se fajn

 


Nepřihlášený uživatel

#1072 Re: Re: Re:

2014-12-03 11:12

#1071: - Re: Re:  

 Poslouchej, ty demagogickej bolševickej sráči. Pochopení psaného slova ti, ostatně jako celkem všem bolševickejm kriplum, koukám dělá evidentně problém. Vyjádři se laskavě k obsahu a nekal svejma bolševickejma, demagogickejma a argumentu prostejma výmyslama.


Nepřihlášený uživatel

#1073 Re: Re: Re: Re:

2014-12-03 11:42

#1072: - Re: Re: Re:  

 Poslouchám.... i MYSLÍM nad psaným slovem, bez zášti ,nenávisti s chladnou hlavou, nenechám si toho moc nabulíkovat.  Ale jak vidím, ty na to nemáš.

Jo a můžeš být rozhodně klidný, demagogický bolševický sráč rozhodně nejsem.

Pa, měj se fajn.


Nepřihlášený uživatel

#1074 Re:

2014-12-03 13:43

#1: -  Komunisti a fašisti jsou jedna pakáž!To,že prosadili Zemana Zemanoviče Zemaněnka Zemanoliliputina,prasidenta byl od nich poslední největší zločin od konce r.1989

 


Nepřihlášený uživatel

#1075 Re: Re: Re: Re: Zeman

2014-12-03 13:46

#1064: - Re: Re: Re: Zeman 

 Souhlas. Sama jsem to nedavno videla v TV. Ale jak je videt, soudruzi nechteji na ROZDOJENEHO KOZLA reagovat. Nejak se tomu vyhybaji.