podporujeme prezidenta Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

#976

2014-11-26 15:09

My, politické strany i občanské spolky, kterým není osud naší země a jeho občanů lhostejný, nemůžeme mlčet k událostem a tendencím, jichž jsme v poslední době svědky. Nemůžeme přehlížet sílící tlak, kterému jsou vystaveni státní představitelé řádně zvolení ve volbách, jakož i organizace, jež se tomuto tlaku snaží čelit či alespoň na něj upozorňovat.

 

V poslední době jsme svědky čím otevřenějšího vměšování Spojených států amerických do svrchovaných českých záležitostí. Z hlediska mezinárodně-politického bohužel nejde o nic nového. Avšak v souvislosti s geopolitickým bojem Západu v čele s Washingtonem proti Rusku a jeho spojencům se hegemonismus a intervencionismus americké strany čím dál citelněji dotýká i České republiky. Protože se americké plány na ovládnutí Ukrajiny zkomplikovaly, v důsledku čehož dochází napříč evropskými zeměmi k posilování sil odmítajících západní politiku, zvyšuje se tlak USA na ty státy a jejich zástupce, kteří nechtějí bezvýhradně sloužit cizím zájmům.

Právě proto cítíme obavy z nátlakových akcí, jejichž cílem bude odstranění nepohodlných, neposlušných osob. První výraznější akci tohoto typu spatřujeme v protestech 17. listopadu 2014, který byl zcela evidentně režírován skrze americkou ambasádu v Praze. Ani náhodou nešlo o spontánní protest a autentický projev nespokojenosti českých občanů s hlavou státu, resp. realistickou politikou vůči Rusku. Jednalo se naopak o počátek procesu, jehož cíl je jasný: Potlačení proruských nálad v České republice a poslušné plnění amerických geopolitických zájmů.

My říkáme zcela otevřeně NE! Nesmíříme se s poklonkováním Západu, budeme se ze všech sil snažit oponovat americkým zájmům v naší zemi, protože z podstaty věci odporují našim vlastním národním zájmům, na nichž nám velice záleží. Západ nás zklamal, a proto nechceme, aby se nám kvůli němu zavřely dveře na východ. I to říkáme zcela otevřeně.

Vyzýváme tímto všechny politické strany, občanské spolky i jednotlivce, aby se k nám přidali a dali jasně najevo, že si svou zemi vzít nenecháme.


Nepřihlášený uživatel

#977 Re:

2014-11-26 16:26

#976: -  

Spravne. My zahradkari, vcelari, rybari, lidove milice, myslivci, pozarnici, odborari - stojime pevne za prezidentem Zemanem. At zije Zeman, at zije Putin.


Nepřihlášený uživatel

#978 Re:

2014-11-26 19:01

#976: -  

 V zajmu objektivity by vase provolani melo byt adresovano Putinovi,ruskym aktivistum,proruskym aktivistum a ruske ambasade. Take presidentu Zemanovi,ktery se povysil na znalce mezinarodni politiky a vmesuje se nevhodne do zalezitosti Ukrajiny.

O zapojeni USA do vnitrnich zalezitosti CR informuji jen soukromme web s proruskou orientlaci,chybi jediny dukaz.

Nestojim o zavrene dvere na Zapad ani na Vychod,pze to neni jen Rusko. Uz vubec nestojim o to aby nekdo za me rozdeloval lidi a narody. To delaji radikalove a fanatici jako Vy.

 

Dekuji,obcanka CR


Nepřihlášený uživatel

#979 Re: Re:

2014-11-26 20:39

#978: - Re:  Dekuji,obcanka CR

 Tady si někdo zase spletl pojem s průjmem ... Ach jó ....


Nepřihlášený uživatel

#980

2014-11-27 08:14


Presstitutky mi už skoro rok tvrdí, že Ruská armáda vtrhla na Ukrajinu. Být to pravda tak byli za 3 dny u Slovenska. Také mi 3 roky tvrdili, že IS přináší do Sýrie, Libye a Iráku toleranci a svobodu. Dnes mi tvrdí, že IS je zlo. Aktivisté mi denně tvrdí, že islám v Evropě pro mne znamená obohacení bez ohledu na tuny odřrezaných hlav a prohlášení, že jsem jejichnepřítel a jako takový budu již brzy zlikvidován. Politologové, geopolitologové a jiní užiteční idioti, kteří vytáhli hlavu z ruské řitě a vnořili ji do americké mi denně tvrdí, že bych se měl začít trénovat na válku s Ruskem. Podobní tvorové mi tvrdí, že ženština masturbující křížem v kostele, hromadně sopuložící v muzeu a tancující na hrobech mrtvých vojáků je disidentka a mám jí maximálně podporovat. Chce se mi zvracet, začíná mi přeskakovat, ale naši zákonodárci rozhodli, že je tahle propaganda provinná a že si ji musím prostě koupit. Chtělo by to podat nějakou hromadnou žalobu na náš "demokratický stát" s tím, že prostě už nehodlám platit za tyhle neuvěřitelný a stupidní sračky v prý "objektivní, veřejnoprávní TV". Jak je vůbec možné, že někdo v demokracii nutí lidi platit a dívat se na něco, čemu většina nevěří. Kde je Venca s pluralitním názorem, svobodou projevu a dalšími cinty? Propaganda komančů byla stejně stupidní,ale narozdíl od téhle nové sluníčkové byla alespoň zdarma.

Nepřihlášený uživatel

#981 Re:

2014-11-27 08:21

#980: -  

Tak hlava ti snad zustala a mozek v ni mas ne? O cem je tvuj brekot?

Me nikdo k nicemu nenuti.

 

Jan Novák pravým jménem

#982 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Předmět

2014-11-27 14:08

#952: Eva Helms - Re: Re: Re: Re: Re: Předmět 

 Což si nechat své blbé rady pro Německo? Ale to raději ne, zemi svých přátel, zemi,kterou v mnoha věcech obdivuji, všem těm mým německým známým a přátelům, tohle nepřeji.Naštěstí jsem se tam nikdy (NIKDY), při soukromých ani služebních cestách nesetkal s něčím tak blbým jako je Eva Helms.... (pokud vůbec je a nejde o  nějakého hajzla z rusáckého velvyslanectví)

Ale k věci: sprostý, hulvátský zjev ve funkci prezidenta se sám (SÁM) svou sprostotou a svými činy zbavil jakékoliv úcty, které by se normálně mohl z titulu svého úřadu těšit. Nevím,proč bych já měl být slušný vůči hulvátovi, který jako první uráží mne. Není to žádný bůžek,jen nejvyšší "ouřada" ve státě,ouřada, kterého JÁ platím ze svých daní, i když jsem ho nevolil a i když provádí politiku (např. řiťolezení do Putinova zadku), KTERÁ JE PROTI MÝM ZÁJMŮM.

Ameriku (tedy USA) považuji za našeho (českého) přítele a spojence a jsem šťasten, že jsem se dožil dne, kdy se k tomu můžeme hlásit. Že nějaká Parteigenossin ,exčlenka NSDAP nebo SED (totéž v jiné barvě) nebo, jak to bývá, postupně obojího, USA nenávidí ovšem chápu...

Jan Novák pravým jménem

#983 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Předmět

2014-11-27 14:42

#952: Eva Helms - Re: Re: Re: Re: Re: Předmět 

 Čtu, že ti leží v hlavě "genderová" Amerika. No, myslím, že se můžeš začít starat o Německo s jeho kvótou 30% žen .... nebo to vám, (zřejmě)  pod hrozbou jaderným útokem  zločinné USA také vnutily? A co na to Eva Helms? Je jako "obyčejná tupá ovce" nebo se těší na koryto ve správní radě?


Nepřihlášený uživatel

#984 Hrad deratizovat, Ruského švába vyhnat!

2014-11-27 15:29

Ruský tajtrlík, dočasně prezident, Zeman předvedl veřejnosti už několik skvělých čísel. Nejslavnější je jistě scénka "Opilec v kapli", ale já mém nejraději tu scénku z budovy Českého rozhlasu, kdy sťatý Zeman nabere "švunk" a letí po držce ze schodů následován svými poskoky,kteří se jej snaží zachytit... (následuje pak jiná výborná scénka "Řediteli, popelníček !"). Představuji si, že se stejným "švunkem poletí, vykopnut českým národem z Hradu, třeba po Zámeckých schodech a dole se zapíchne do kupky hnoje. Tam, kam se svou ničemnou politikou rusáckého švába jedině patří.


Nepřihlášený uživatel

#985 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Předmět

2014-11-27 16:31

#982: Jan Novák pravým jménem - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Předmět 

 Souhlas, souhlas a nic jineho, nez souhlas.  Nevolila jsem Zemana, ale respektovala jsem vysledky volby.  V duchu jsem sice tusila, ze to bude prusvih, ale ze az takovy, jsem si nepredstavovala ani v nejhorsim snu.  Nabizi se otazka, jak z toho ven.  Dejiny dokazuji, jak je nesnadne se zbavit sileneho a nesvepravneho panovnika.


Nepřihlášený uživatel

#986

2014-11-28 09:18

Prezident byl demokraticky zvolen .To je nezvratné.
Honza Š.

#987

2014-11-28 10:35

To tak, soudruzi, tuto petici podpsalo jen necelá 3 % z těch, kteří podepsali petici opačnou. Máte co dohánět! Vyhrňme si rukávy... :-) ... a se Sovětským Svazem na věčné časy...


Nepřihlášený uživatel

#988 DemokratickyRe:

2014-11-28 10:35

#986: -  

 Demokraticky zvolen?  Mate na mysli tu lzivou predvolebni kampan, ve ktere byl porusovan zakon? A co nam predvadi po zvoleni?  Ve vsech civilizovanych zemich by slusny politik, za daleko mensi preslapy, podal demisi.

Honza Š.

#989 Re: DemokratickyRe:

2014-11-28 10:42

#988: - DemokratickyRe:  

 Přesně tu má na mysli :-)


Nepřihlášený uživatel

#990 Re:

2014-11-28 10:51

#987: Honza Š. -  

 Honziku, vyhrnout rukavy nestaci.  Kdo by tuto petici podepisoval, kdyz i volici ozralce na Hrade se za svoji volbu stydi. Mluvim o normalnich lidech, ne o lidech, kteri vysedavaji v hospode IV. cenove.


Nepřihlášený uživatel

#991

2014-11-28 11:37

Pan prezident si sice nevidí do úst, ale aspoň nelže jako jeho předchůdci.

Nepřihlášený uživatel

#992 Re:

2014-11-28 11:53

#991: -  

Lhal uz v predvolebni kampani, mudrlante.


Nepřihlášený uživatel

#993

2014-11-28 12:22

Náš prezident pan Zeman mluví pravdu.
Mluví za většinu poctivých občanů ČR.
Ing. Jiří Tůma

Nepřihlášený uživatel

#994 Re: Re: Re:

2014-11-28 14:17

#979: - Re: Re:  

 Pod "východom" myslí Ukrajinu, jej oligachicko-kleptokratickú fašistickú diktatúru. U nej jej porušovanie základných ľudských práv a medzinárodných dohôd o ľudských právach a totalitné mocenské metódy neprekážajú. 

Honza

#995 Re:

2014-11-28 14:44

#980: -  

 Napjatě jsem očekával vyvrcholení - a ejhle, koncesionářské poplatky :-)

Ještě, že byly zrušeny alespoň ty u lékaře, viďte? A ono se za komančů za tv a rádio neplatilo?

Honza

#996 Re: Re:

2014-11-28 14:54

#990: - Re:  

 Možná je důvodem "úspěchu" této petice spíše nedostatečná gramotnost těch, kteří by se rádi přidali... Škoda, že u voleb není vstupní test, kterým by volič musel prokázat IQ alespoň 70.

Petr

#997 Re: Re:

2014-11-28 15:22

#978: - Re:  

O zapojeni USA do vnitrnich zalezitosti CR informuji jen soukromme web s proruskou orientlaci,chybi jediny dukaz.

Přesně. Dosud jsem to bral jako takovou nevinnou legraci, Zeman si vzpomene na staré časy, párkrát se proletí na východ, sice nás to bude něco stát, ale je to nevinná legrace, o vystoupení z NATO nebo EU prezident nerozhoduje. Teď už ale zjevně začínají proruské síly manipulovat tuzemské veřejné mínění, takže končí sranda. Je zapotřebí se proti tomu jednoznačně ohradit a požadovat důkazy. Teď roste role novinářů a proto je také nutné jednoznačně odmítnout souběžně probíhající kampaň na diskreditaci České televize.


Nepřihlášený uživatel

#998 Re: Re: Re:

2014-11-28 15:27

#996: Honza - Re: Re:  

 Honziku,  libite se mi a tleskam Vam.  Ale -  je to marne, je to marne.  Blb zustane blbem.  Na blbce zadne argumenty neplati.  Preji hezky vecer a hodne sil v marnem boji.


Nepřihlášený uživatel

#999 Re:

2014-11-28 16:20

#993: -  

 Pardon, kromě poctivých hlavně mluví za BLBCE. I za mne!

Ing.Jiří Tůma


Nepřihlášený uživatel

#1000 Re: Re:

2014-11-28 16:47

#999: - Re:  

 Vazeny, jestli Vy mate akademicky titul, tak ja jsem Sofia Loren.  Uz tu mame opet vetsinu poctivych obcanu, zapomnel jste jeste zminit pracujici lid.  Pracujicim lidem se ohaneli komuniste, aby zakryli svoje zlociny. Vse bylo prece v zajmu pracujiciho lidu. Ale trochu jste zaspal dobu, proberte se. Asi jste poslednich 25 let prospal.