podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post

Jan Novák pravým jménem

#982 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Předmět

2014-11-27 14:08

#952: Eva Helms - Re: Re: Re: Re: Re: Předmět 

 Což si nechat své blbé rady pro Německo? Ale to raději ne, zemi svých přátel, zemi,kterou v mnoha věcech obdivuji, všem těm mým německým známým a přátelům, tohle nepřeji.Naštěstí jsem se tam nikdy (NIKDY), při soukromých ani služebních cestách nesetkal s něčím tak blbým jako je Eva Helms.... (pokud vůbec je a nejde o  nějakého hajzla z rusáckého velvyslanectví)

Ale k věci: sprostý, hulvátský zjev ve funkci prezidenta se sám (SÁM) svou sprostotou a svými činy zbavil jakékoliv úcty, které by se normálně mohl z titulu svého úřadu těšit. Nevím,proč bych já měl být slušný vůči hulvátovi, který jako první uráží mne. Není to žádný bůžek,jen nejvyšší "ouřada" ve státě,ouřada, kterého JÁ platím ze svých daní, i když jsem ho nevolil a i když provádí politiku (např. řiťolezení do Putinova zadku), KTERÁ JE PROTI MÝM ZÁJMŮM.

Ameriku (tedy USA) považuji za našeho (českého) přítele a spojence a jsem šťasten, že jsem se dožil dne, kdy se k tomu můžeme hlásit. Že nějaká Parteigenossin ,exčlenka NSDAP nebo SED (totéž v jiné barvě) nebo, jak to bývá, postupně obojího, USA nenávidí ovšem chápu...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#985 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Předmět

2014-11-27 16:31:13

#982: Jan Novák pravým jménem - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Předmět 

 Souhlas, souhlas a nic jineho, nez souhlas.  Nevolila jsem Zemana, ale respektovala jsem vysledky volby.  V duchu jsem sice tusila, ze to bude prusvih, ale ze az takovy, jsem si nepredstavovala ani v nejhorsim snu.  Nabizi se otazka, jak z toho ven.  Dejiny dokazuji, jak je nesnadne se zbavit sileneho a nesvepravneho panovnika.