podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #1116 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!

2014-12-08 09:10

#1115: - Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! 

 Děláš-li takovéto diagnózy jako u mne, vrať raději diplom. Rozhodně se jím nechlub. Protiamerické blbečky mám totiž opravdu rád. JÁ v takových protiamerických blábolech vidím asi větší hulvátství než ty v mém vyjadřování. A vedle hulvátství drzost nejvyššího stupně. On totiž takový protiamerický "slušňák" a "nestranný" není nic víc než zbabělý rusácký pacholek, který zatím nechce (nebo se bojí) přiznat barvu. A snaží se z druhých svou "slušnou nestranností" udělat voly. S takovým se nepářu, i když budu "hulvát".

P.S. Zajímavé, že zrovna takový blbec se tu zastává sprostého, hulvátského prezidenta, ostatně z mojí generace (přibližně.Zde ostatně vidíš hned pěknou "vyjímku", blbečku). Tam je hulvátství, všechny ty kundy, zřejmě O.K. Včetně toho lezení do ruské řiti....

P.P.S.

Jsi navíc drzý lhář. Údajně ti vadí "české lezení do amerického zadku". Tak si to vyřizuj s Čechy a nech stranou USA, blbečku - navíc svými lživými argumenty "Made in Kreml". Američani přece za to nemohou, kam Češi - podle tebe - lezou.