podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #1122 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!

2014-12-08 17:15

#1121: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! 

 Hm, tak už se zmůžeš jen na rádobyvtipné pošklebování - k meritu věci nemáš, jak vidno, co dodat. Tak to jen shrňme: s blbci tvého rodu jsem se utkával většinu života (jen posledních asi tak 25 let na ně mohu kašlat - pokud mi sami nelezou do cesty). Kdo je takový "blbec" si dovoluji posuzovat sám, mám k tomu dost zkušeností a nepotřebuji, aby to rozhodovalo nějaké referendum nebo schvaloval někdo druhý. O starších spoluobčanech,dnes nazývaných "seniory" jsi nelichotivě mluvil první TY (nemají ani inteligenci používat internet a někteří jsou "prošlí"). Já jen kontroval,že nebezpečnější jsou blbci jako jsi ty. Že svět bez blbců by byl lepší je sice jen sen, ale nic špatného. Že blbec může být i křivák se vzájemně nevylučuje - to tě snad v té psychologii učili: jedno je věc duševních schopností, druhé charakteru a něčeho, co se nazývá morálka.... A že blbec může i lhát nebo lži šířit je ještě zřejmější - on ubožák totiž ani nepozná,co je primitivní lež (třeba ty se svými, rusácko-komunistickými profláknutými antiamerickými žvásty).

Teď vážnější věci: že je tu skupina spoluobčanů (ať blbých, nebo jen nemyslících, křiváků nebo slouhů charakterem), kteří zvolí lháře (a ožralu etc.) a nevadí jim to, vím i bez tebe.Jen se s tím jen tak nesmiřuji, ať dotyčná kreatura dostane 99,9999% hlasů nebo v demokracii jen 32%. Převrat tím,že proti tomu vystoupím neudělám. Ani nezavádím "fašizmus". Tady jen dokladuješ, jaký jsi blbec komunistického střihu. Ty,kteří ze stejné líhně kam asi patříš slýchali, že jsou "kontrarevolucionáři" nebo "agenti imperialismu" či jen "třídní nepřátelé" blbec jako ty nějakým "fašizmem" nepostraší.

A rozvášněný rozhodně nejsem. Opakuji: s blbci a křiváky jako ty jsem se setkával většinu života. Já mám trenink, blbečku. Žvaň si dál.....