podporujeme prezidenta Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

#1201 Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-29 20:07

#1199: - Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

Máte vlastně recht. Taky si myslím že je často těžké rozeznat, jeslti je někdo hulvát od přirody, nebo pod parou či ho za to aby se tak choval prostě jen platí. U Vás mi to - kupříkladu - také není jasné. A asi se to nedozvím.


Nepřihlášený uživatel

#1202 Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-30 09:08

#1201: - Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 1201 -  Jak typicke pro Zemanovi volice!  Vzdy si vyberou k odpovedi jen to, co se jim hodi, ostatni pominou.  Ptal jsem se, zda Zeman obelhal svoje volice, kdyz se vydaval za naprosto zdraveho cloveka.  Nevim, kdo plati Vas, me neplati nikdo.  Mam jen mozek v hlave, ktery se snazim pouzivat.


Nepřihlášený uživatel

#1203 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-30 10:38

#1200: - Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 Jestli vztahujete označení rusácký kolaborant na sebe, asi nejlépe víte proč. Je na diskusi, zda zrádcovský, třeba i mně osobně škodící (škodící v minulosti, ale pokoušející se o repete i dnes) lidský odpad musím nazývat "běžnými slušnými lidskými výrazy" a zda je třeba označní kolaborant vždy nepatřičné (že činností kolaboranta je "řiťolezení" je jen logický důsledek). Ale tato diskuse se nevede o mně. Ani o vás. Jestli chcete diskutovat, tak se vyjádřete k meritu věci - kolaborantskému a sprostému, arogantnímu individuu na Hradě a jeho právu zastávat svěřený úřad. Věřím, že jeho poskokům je milejší přejít od faktů, které jsem stručně zmínil, raději k diskusi o někom docela jiném a vlastně bezvýznamném.... Ono totiž k té bohaté snůšce nehorázností, sprostot a ubohosti, předváděné taképrezidentem je i pro jeho pacholky těžko co dodat. Vždyť i placený vysvětlovač Ovčáček je při "vysvětlování" ubohý (jeho práci mu opravdu nezávidím).

Básník

#1204

2014-12-30 10:43

Podporuji svého řádně přímým hlasováním zvoleného prezidenta Miloše Zemana.


Nepřihlášený uživatel

#1205 Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-30 17:27

#1202: - Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

Báječné! Vy jste i opravdový a nefalšovaný znalec Zemanových voličů! Znáte je všechny osobně, jejich IQ, zájmy, názory, životní osudy, takže jste oprávněn dělat závěry! Jediné a správné, nikdy se nemýlíte! Možná máte doktorát z psychologie!

Nebo jste jen hulvát, který vidí svět jen černobíle a který nepřipustí možnost že by člověk, kterému je sedmdesát mohl být skutečně nemocný. Tedy - abych byl přesný - asi to připustíte, ale nikoliv u prezidenta. Tam kde jsou lidi jako Vy, (nebo například Kalousek či Schwarzenberg) nemocní, indisponováni, či "mile unaveni", tak ve stejných případech Zeman bude kretén či ožralý hovado.

A tomu všemu říkáte používat mozek v hlavě. Hm, pěkné.


Nepřihlášený uživatel

#1206 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-30 17:39

#1203: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

Dobrá. Myslím si, že pan prezident má právo ten úřad zastávat. Není, na rozdíl od jiných kolaboratské hovado a na poměry v politice je nadmíru slušný.  Kolaboranti jsou ti, kteří se snaží kvůli americkým ekonomickým zájmům vyvolat válku v Evropě a zničit klidně další zemi (Ukrajinu, kde nastanou ještě mnohem větší problémy nežli teď). V našem národě to je ostatně tradice, kdysi jsme lezli někam Rusku, dnes pro změnu USA.

Ještě jednu tradici máme. A to je to, že myslíme ode zdi, ke zdi. Zaujímáme jen krajní stanoviska a nemáme schopnost se domluvit na nějakém kompromisu. Vy jste toho krásnou ukázkou. Já, na rozdíl od Vás, jsem i schopem připustit, že Zeman má své slabiny a že vše nedělá dobře. Pro Vás ale dělá všechno jen a jen špatně. I kdyby smrkal, takoví jako Vy by na tom něco našli.

A téhle vlastnosti do sytosti využívají politici. Značnou část voličů získají díky PR agenturám, a nesmyslným, nesplnitelným slibům, jejichž nemožnost je do nebe volající. Ale své hlasy vždy dostanou a pak se nám mohou dalších x let smát. To je Vám asi jedno.

Nám pak nevadí, že nic nesplnili a zase se necháme zblbnout. A občas tomu přispějou lidi jako Vy. Je potom celkem jedno, jestli jsou za to placení, či to dělají proto, že milují jednouché vzorce.


Nepřihlášený uživatel

#1207 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-30 17:52

#1205: - Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 Opet jste neodpovedel na otazku, zda Zeman obelhal svoje volice, kdyz tvrdil, ze je absolutne zdravy. Opet jen vseobecne zvasty, hlavne neodpovidat na to, co se nehodi.  Neznam vsechny Zemanovy volice, jak jste bystre postrehnul, ani jsem to netvrdil. Ale pokud se podpora prezidenta scvrkne na pouhych 34%, to mluvi za vse. To se jeste zadnemu prezidentovi nepodarilo! Na to pouzivam svuj mozek - myslim a premyslim. Snad uz jste nekdy slysel, k cemu se mozek pouziva. Nebojte se toho a zkuste to take. 


Nepřihlášený uživatel

#1208 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-30 18:57

#1206: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 S blbcem, kterému stále straší (od padesátých let) v kebuli americký imperialista, jeho třídní nepřítel, se lidé jako já, celoživotní PŘÁTELÉ AMERICKÝCH IMPERIALISTŮ, ovšem na kompromisu těžko shodnou.

S blbcem, který, ačkoliv celý svět vidí, že Rusák drze okupoval část Ukrajiny a vede proti ní zbabělou nevyhlášenou válku, tu bude drze lhát o tom, že jacísi američtí kolaboranti (čeští....) chtějí Ukrajinu "zničit" není možné nejen hledat "kompromisy", ale vůbec diskutovat nebo dokonce se jakkoliv stýkat. Neboť kde blbec, tam nebezpečno!

Jen tak za všimnutí ovšem stejně stojí, že náš blbec opět utekl od profláknutého "prezidenta deseti miliónů" raději ke světové politice a blbým úvahám (úvahám blbce)  o českém národě. To mluví samo za sebe....


Nepřihlášený uživatel

#1209 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-30 19:03

#1205: - Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 Žádný národ ani stát (a český už vůbec ne) nepotřebuje na vedoucím místě ve státě někoho, kdo je "nemocný" nebo dokonce trvale "indisponovaný" (= trvale ožralý ?). Úřad prezidenta není sinekura, kam se jde nějaký "nemocný indisponovaný" rekreovat. Na to jsou nemocnice a sanatoria. Nemá-li na řádný výkon funkce, je jeho povinnost k národu a státu ODSTOUPIT!


Nepřihlášený uživatel

#1210 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-30 20:12

#1208: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 S blbcem, s blbcem s blbcem... ;-)) Dobrá ukázka jak mluví "inteligetní" přátelé amerických imperialistů o těch, tkeří nejsou celoživotní PŘÁTELÉ AMERICKÝCH IMPERIALISTŮ. Celoživotní.

BTW takhle se vyjadřovat, to máte také celoživotní, nebo je to až teď k stáru. To bych Vás snad mohl omluvit. Demence se někdy projevuje i vulgaritou. Nebo také krvácení do mozku či nějaký nádor tamtéž. Měl by jste si nechat udělat CT hlavy (řekl bych mozku, ale u Vás si nejsem zcela jist co tam máte).


Nepřihlášený uživatel

#1211 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-30 20:21

#1209: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 Aha, takže velmi často, víceméně trvale ožralý Kalousek (o kterém se vypráví v parlamentu jako o největším spiťarovi a hulvátovi, co tam chodí), nebo senilní, usínající kchníže s čírem, který se hlavně stará o svůj majetek a na nějaký lidi se může zvysoka víte co, ten by byl pro Vás jistě lepší.

Je mi jasné, že by se to příteli imperialistů líbilo. Vám je u zadku, co bude s naší zemí, na nějaký občany a jejich osudy prdíte, hlavně aby se nažrali americký imperialisti. Nezaměsntnaní, no a co? Koho to zajímá? Chudý, okradený, co má bejt. Hlavně aby se měli dobře moji chlebodárci a já.

Použil bych na Vás také nějaké ty výrazy, bůhví, že by to ve Vašem případě nebylo od věci. Ale nad věcí zůstanu já. Se mějte, CELOŽIVOTNÍ PŘÍTELI AMERICKÝCH IMPERIALISTŮ a nezapomeňte si na noc zalézt do jejich zadku hlouběji, aby Vás neofouklo a mohl jste mi tu zase něco odepsat. Noci už jsou chladné a pro člověka VAšeho věku je potřeba být opatrný.

 

:-D


Nepřihlášený uživatel

#1212 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-30 20:50

#1210: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 Neznam nikoho vulgarnejsiho, nez jsou volici Zemana.  Projdete si prispevky i na Manifestacni petici za odstoupeni Zemana.  To jsou "perly" od jeho zastancu.  Podle Vasi teorie - vulgarni lide jsou dementni.  Z toho mi vyplyva, ze vsichni Zemanovi volici jsou dementni.  Uz se nedivim, ze byl zvolen.  Dementi volili dementa.


Nepřihlášený uživatel

#1213 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-30 21:16

#1211: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

Kalousek a dalsi poslanci at si chlastaji, jak jim libo.  Nikdo z nich neni prezidentem CR.  Kolik se podarilo Zemanovi vytvorit novych pracovnich mist?  A ted nemam na mysli soucasnou dobu.  Za jeho "premierovani" zde bylo nejvyssi procento nezamestnanych.  To lze lehce dohledat.  A co se tyka zlodeju a tunelaru-  vzpominate si na akci Ciste ruce?  Plna huba velkych slov a vysledek zadny. A tak to pokracuje i dnas.  Plna huba velkych slov a ........


Nepřihlášený uživatel

#1214 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-30 23:35

#1212: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 I kdepak, nelžete. Neřekl jsem že vulgární lidé jsou dementní. To se jen stáří tak někdy projevuje, , víte, někdy. To není totéž. Jestli to tedy chápete. Nejsem si jist...

Vulgární lidé jsou, promiňte mi ten výraz, většinou obyčejná simplexní hovada, kteří se to doma od rodičů nenaučili, víte. Ale někdy, (pro nechápavé tedy opakuji NĚKDY) se to dá omluvit například stářím, úrazem, nádorem nebo jinými chorobami.


Nepřihlášený uživatel

#1215 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-30 23:47

#1213: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 Nu, řekl bych, že v práci, kdy ovlivňují (na rozdíl od toho prezidenta) svými zákony životy nás všech, by teda chlastat neměli. (možná v tom Vašem AMERICKÉM IMPERIALIZMU je to dobře, to já nevím) ale tady by měli být střízliví.

Jejich výkony, na rozdíl od Zemana nás mohou značně ovlivnit (a také se to děje a dost negativně). Zeman je jenom prezident, ten ty idiotské zákony nevytváří. Takže nás v reálu moc neovlivňuje. Kolik oni vytvořili pracovních míst?

Jinak s tou nezaměstnaností máte asi pravdu. V tom se nehádám. Jenomže už nevidíte, že VŠICHNI  tam mají plnou hubu velkých slov. VY jste placen za Zemana, tak si jiných nevšímáte. Myslíte že jediný Rath kradl? Směšné, to dělají všichni. I na naší malé obci je to vidět, všechno jde přes pár mocných na radnici a jejich firmy, které ve skutečnosti jakoby jejich nejsou.

Ale jedna věc je okrádat lidi a druhá je vyvolat III světovou. Zkoušet válku s Ruskem je idiotsvtí nejvyššího řádu. Tahle válka by neměla vítěze, jen poražené. Vy by jste byl jedním z nich.

A navíc by byla, podobně jako ty dvě předchozí zcela zbytečná. Ale pravda, vydělali by na tom zase ti imperialisté které máte tak rád...


Nepřihlášený uživatel

#1216 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-31 08:56

#1211: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 Tobě bude "naše země" ležet tedy opravdu na srdci. Proto volíš a podporuješ ožralu na Hradě, ten nám totiž zařídí, že bude líp! Možná, že ještě naše generace zase bude žít v komunismu. To bude to pravé o co ti jde - zřejmě podle stylu patříš mezi ty zločince, kteří měli v péči "naši zemi" (pod patronací ruského "bratra") 40 let a dosáhli skvělých výsledků - že se nakonec museli vytratit jak smrad z hovna, když lidě samým blahem z jejich vlády zvonili klíči.... Teď ovšem zase vylézají, krysy z kanálu, zjistily, že se jim nemůže nic stát,že tu není žádná Bartolomějská, Jáchymov, ani nebude organizováno žádné protistátní spiklenecké centrum a třídní nepřítel se věšet také nebude. A sprostý ožrala je "jejich" (nebo si to alespoň o něm myslí nebo ho chtějí alespoň využít). Snad jenom že už nekrmíme ruského "zkurveného" (výraz p.prezidenta) molocha jim vadí.

A propos - když ti leží ti "chudí" "nezaměstnaní" tak na srdci (že na ně neprdíš), což kdybys TY jim  poskytl práci?


Nepřihlášený uživatel

#1217 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-31 10:47

#1211: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 Je přirozené, že trapný a ubožácký "prezident" má ještě trapnější stoupence. Duševní ubožáky, kteří argumentují na úrovni malého, blbého kluka: "Prosím, paní učitelko, Pepík také...." Blbost Zemanova "obhájce" jako Vy je skutečně do nebe volající. Přes několikeré upozornění,že zde je předmětem diskuse současný "prezident" a jeho nehoráznosti nejste zřejmě schopen toto jednoduché upozornění pochopit. Přesto ovšem pilně "diskutujete" o něčem, na co se nikdo neptá. Tak se stále znovu dovídáme, že se ožírá Kalousek (i když tu není žádná petice ani na podporu ani proti Kalouskovi) nebo,že někde usíná nějaký Kchárl. Je to logika blbce a lze se jen divit,že se označení blbec tak bráníte: je až příliš lichotivé pro inteligenta jako Vy. Až se nějaký pan Vopička (samozřejmě kavárenský příznivec ODS nebo TOP) s prominutím uprdne,"náš" prezident bude mít podle advokátů Vaší duševní úrovně plné právo si nadělat rovnou do katí a ještě to předvést celému národu. Podobně protože čeští "kolaboranti" s Amerikou rozvrací Ukrajinu má Rusák právo ji obsadit... Logika blbce par excelence. Zeman NENÍ můj prezident, ale kdyby konečně řekl,že takové blbce jako Vy ke své obhajobě nepotřebuje a nechce,tak mu zatleskám.


Nepřihlášený uživatel

#1218 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-31 19:05

#1216: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 Aha, tak už jsem poskočil z blbečka na zločince. Ještě chvíli a budu možná i "debilní kretén" nebo "kurevník". ;-). Už se těším.

A celou tu dobu se snažíš lhát a mlžit. Jednak Já nepodporuju Ruského ani Amerického prezidenta v téhle diskusi. Podporuju zde budoucnost naší země. I když vlastně možná ne, Vy píšete že ne a Vy přeci všechno víte nejlépe.

Jinak máte pravdu, díky lidem jako jste Vy, tu možná zase bude komunismus. Přesně to může jednání takových lidí jako jste Vy vyvolat. Ovšem to nedokážete ve své zaslepenosti pochopit. Nebo nechcete?

Jinak dělám pro tuhle zemi co dokážu, nemohu nikoho zaměstnat, neboť jsem sám zaměstnanec. Ale dělám svou práci pro lidi, často nad rámec poviností, vychovávám řádně děti, které nosí ze školy jedničky a nemluví sprostě, platím daně, nekradu, neberu úplatky... Co by jste o ně ještě ode mě chtěl. Ale vlastně si jistě něco vymyslíte.. :-)


Nepřihlášený uživatel

#1219 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-31 19:12

#1217: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 Vy to nechápete. Tady je v principu diskuze za podporu prezidenta Zemana. Když si dáte tu práci podívat se na název petice, tak to tam řečtete. Umíte přeci číst... doufám.

Jinak si to sečteme. Jsem trapný a ubožácký duševní ubožák jehož blbost je do nebe volající. Nejsem schopen pochopit ani jednoduchá upozornění vysokých intelitgentů (jako jste Vy), že se chcete bavit jen o tom, jaký je prezident ubožák a ožralé hovno na hradě. Mám logiku blbce, která je pro mě ještě hodně lichotivá. Blbec par excelence. To jsem všechno prosím já. Wow!

No a když se podíváme na to, co o mě píšete a dáme si to do souvislisti s Vaším vyjádřením, že nikoho na potkání neurážíte.... Už jenom pro tuhle srandu a očekávání jaká další ještě větší urážka z Vás vypadne za to stojí tuhle diskusi.

Je sice nesmysl diskutovat s trollem, ale když Vy jste tak zábavní.


Nepřihlášený uživatel

#1220 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2015-01-01 13:30

#1207: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 Na tuhle otázku se nedá odpovědět (Vy to jistě víte, proto jí kladete), to bych musel být Zemanův lékař. Což nejsem. Ale vím že se stav kohololiv může časem změnit a také se tak děje. U mě, u Vás, u kohololiv. To že stárneme není žádný zločin, a to ani u prezidenta.

Sice neznáte všechny Zemanovy voliče ale víte že jsou to: (zde si domyslete jakékoliv invektivy, které běžně používáte, nebo které máte na seznamu vhodných k použití).

Podpora prezidenta, či jakýkoliv jiný průzkum veřejného mínění, je věc, která se velmi často vyrábí na základě požadavků objednatele. Požadavek obvykle zní že to má dopadnout tak a tak a také to tak dopadne. Mám známého, který v tomhle oboru pracoval, takže to mám z první ruky.

Konečně i ten válečný štváč W. Churchil údajně řekl že věří jen statistkám, které si osobně zfalšuje.

Na debatu s Vámi mozek nepotřebuju, na to mi stačí bazální ganglia.

Pěkný nový rok přeji jinak.


Nepřihlášený uživatel

#1221 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2015-01-01 14:51

#1220: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

Opet jste se vyhnul odpovedi.  Zda Zeman obelhal svoje volice, kdyz tvrdil, ze je absolutna zdravy.  Jsem uz take v pokrocilem veku a vim moc dobre, ze neduhy stari se hlasi.  Presto tvrdim, ze tyto zmeny prichazeji postupne, nikoli ze dne na den, nebo z tydnu na tyden.  Pokud nejde o nahlou mozkovou, nebo srdecni prihodu.  Zeman lhal a to je evidentni!  Jinak ja jsem v teto diskuzi nepouzil ani jedno vulgarni slovo.  Zrejme si me s nekym pletete, ale to neni muj problem.

Jana

#1222 PF 2015

2015-01-01 21:12

Přeji šťastný nový rok panu prezidentovi Miloši Zemanovi.


Nepřihlášený uživatel

#1223 Re: PF 2015

2015-01-01 21:14

#1222: Jana - PF 2015 

 Nic si z toho nedelej, to se da lecit!


Nepřihlášený uživatel

#1224 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2015-01-02 00:24

#1221: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

Ne, nevyhnul, ale Vy se ze mě záměrně snažíte získat odpověď na něco, na co odpovědět nelze. Já skutečně nevidím panu prezidentovi do hlavy a tak to nemůžu vědět. Vy mu do ní také nevidíte, vědět to taky nemůžete, ale klidně o něm napíšete jakoukoliv lež, která se Vám zrovna hodí. Já nemám v povaze lhát a tak na něco, co s jistotou vědět nemohu, nebudu odpovídat

Navíc pojem "absolutně zdravý" je subjektivní pocit. Já se teď taky cítím až na jednu drobnost absolutně zdravý, a za měsíc se můžu dozvědět, že mám zhoubný nádor. Vy by jste se potom nejspíše zachechtal a označil mě za lháře, že jsem dnes lhal.

Vaše představa o změnách, které musí přicházet postupně je naivní představa laika. Ano, někdy ano, ale někdy přijdou změny rychle. Já tohle znám z praxe, ale Vy to buď neznáte, nebo to znáte ale účelově zapíráte.

Krom toho, označovat druhé lidi i jen za blbečky je vulgarita. A pokud tam, odkud jste ne, tak to je smutné. Pokud tedy nepíšete z nějakého gerontopsychiatického oddělení.


Nepřihlášený uživatel

#1225 Re: Re: PF 2015

2015-01-02 00:26

#1223: - Re: PF 2015 

 Všechno se léčit nedá. Vy jste toho zářným příkladem.