podporujeme prezidenta Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

#1226 Re: PF 2015

2015-01-02 00:29

#1222: Jana - PF 2015 

 Já taky. Ať se pražská kavárna spolu s McCainem oběsí na suché větvi.


Nepřihlášený uživatel

#1227 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2015-01-02 08:14

#1224: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

Nesirim o Zemanovi zadne lzi.  To on prohlasil, ze je absolutne zdravy, takze to byl jeho subjektivni pocit.  Navic se ohanel lekarskym dobrozdanim a tvrdil, jak dukladne byl vysetren.  Pokud je mi znamo, nediagnostikovali mu rpi zdravotnich problemech ani rakovinu ani nahlou prihodu srdecni, nebo mozkovou. A ponekud se pletete, kdyz me nazyvate laikem.  Pracoval jsem 45 roku ve zdravotnictvi.  Ujistuji Vas, ze to nebylo na pozici zrizence na patologii.


Nepřihlášený uživatel

#1228 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2015-01-03 10:24

#1227: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

To tedy šíříte. Já pracuji ve zdravotnictví dosud a takových lidí, kteří jsou zdraví, cítí se tak a byli i někde vyšetření a za půl roku se u nich najde nějaká závažná nebo dokonce fatálně zhoubná choroba o které do té doby nikdo nevěděl, jsem už viděl stovky. Nevím, jak to dělali tam, kde jste pracoval Vy, ale u nás neděláme každému, kdo přijde třeba se zlomeným kotníkem automaticky celotělové CT a kolonoskopii.

Tak se to prostě nedělá, protože vyšetřovat každého pokaždé na zcela vše je nejen nerentabilní ale v určitém smyslu i nesprávné. Dalo by se říci že to je i non lege artis.

Třeba je správné udělat člověku u praktika nad 40 let vyšetření na OK (okultní krvácení) ale ne hned kolonoskopii. Tu v případě pozitivního nálezu - či jiných příznaků nebo na základě rodinné anamnesy a podobně. Z čehož plyne, že když se to na OK neobjeví (pokud to vůbec praktik provede, ti lepší to dělají) a nemá to v rodinné anamnese a nemá žádné subjektivní obtíže, tak na kolonoskopii nebude odeslán, A - může mít smůlu.

Takto se to dělá všude, je to nejen legální ale i správný postup, protože se má postupovat tak aby rizika vyšetřování nebyly větší nežli předpokládaný přínos. Takto se bude postupovat i u prezidentů, či kandidátů na prezidenty. A i přesto mohou být  důkladně vyšetření.

Navíc projevy stáří přicházejí u každého jindy a jinak. A například každého u koho se objeví dejme tomu diabetes hned vyrazit z práce (či třeba z úřadu prezidenta) je nesmysl.

Já se Zemanem vždy také nesouhlasím. Netvrdím že je dokonalý. Ale tvrdit o něm, že je za všech okolností vždy jen a jen ožralé hovado je nesmysl. Pokud ano, co by jste byl potom třeba Vy?

(předokládám že vždy jen a jen pan dokonalý...)


Nepřihlášený uživatel

#1229 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2015-01-03 16:34

#1228: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 Opet Vam musim oponovat. Prezidentsky kandidat rozhodne neni "kazdy kdo k nam prijde".  U nas se take kazdemu neprovadi kolonoskopie, pokud je test na OK negativni.  Co se tyka DM je jiste tema k diskuzi.  Proto stale tvrdim, ze Zeman o svem zdravotnim stavu lhal.  Pokud vim, nediagnostikovali mu zadnou vaznou chorobu. Proto me zarazi promena krepkeho duchodce v nemocnou trosku.  Pro me je prijatelnejsi nemocny prezident, ktery nelze, nez opacny pripad.


Nepřihlášený uživatel

#1230 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2015-01-03 22:18

#1229: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

No tady máte snad i částečně pravdu. Kdyby ho ošetřoval můj šéf, tak se z něj pos... a možná mu vyšetří i maz v uších. On totiž rozlišuje, kdo to je a u VIP se může přetrhnout. Já ne, já ošetřuju všechny stejně. Snažím se všechny stejně dobře, jeslti to tak je... doufám že ano.

Sice můžete mít pravdu, že o svém zdraví lhal, ale víte, dokázat to nemůžete. Váš názor a pravda, to jsou bohužel dvě docela rozdílné věci. Názorů může být tisíc ale pravda je třeba jen jeden z nich, nebo taky žádný. A také je značně nad rámec, označit ho za nemocnou trosku. Nemocná troska vypadá jinak.

Jinak Havel nám taky lhal a mockrát, byl to kupříkladu pěkný válečný štváč a má na rukou krev statisíců Iráčanů a dosti Srbů, když horoval pro ty války. Nebo to jak přiznal, že kapilalismu říkal tržní hospodářství z toho důvodu, to lidi neprokoukli tak brzo oč jde, to řekl do rozhlasu na plnou hubu. Hm.. S Klausem a jeho amnestií to taky bylo docela zvláštní, myslím že kecal taky.


Nepřihlášený uživatel

#1231

2015-01-03 23:02

Pane prezidente Zemane, přeji Vám pevné zdraví a stále takový nadhled nad některými občany této země. Dle mého názoru jste člověk na svém místě!
Kdo souhlasí s panem prezidentem může dát hlas na http://branmeprezidenta.cz/

Braňme pana prezidenta

#1232 Re:

2015-01-04 12:55

#1231: -  

 a nezapomeňte dát mildovi hlas i zde http://www.petice24.com/petice_za_podporu_miloe_zemana

Jana

#1233

2015-01-07 08:10

Přeji všem Rusům krásně strávené pravoslavné Vánoce v klidu a rodinném kruhu a hlavně bez primitivních rusofobních provokací.


Nepřihlášený uživatel

#1234 Re: Re:

2015-01-07 08:35

#1232: Braňme pana prezidenta - Re:  

 Určitě podepíšu. je jen škoda, že jsou petice roztroušené a na každé je podepsaný někdo jiný. Kdyby byla 1, bylo by více podpisů na té 1. Ale i tak je to dobře, že podporu má. Hezký den všem.


Nepřihlášený uživatel

#1235 Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce?

2015-01-07 11:38

#1233: Jana -  

 Já přeji všem Rusům, aby

se konečně začali chovat jako LIDÉ a nikoliv podlidé,

aby se zbavili zločineckého Putinovského svinstva, které jim vládne,

aby místo lenivé ožralé tuposti mužika, jeho ubožáckého pocitu méněcennosti a z toho plynoucí nenávisti ke všemu "západnímu", cizímu,

místo idiotských idejí o "poslání" ruského národa a drzých choutek poskytovat bratrskou pomoc těm, kteří o ni nestojí,

místo "hrdosti" na "velké" Rusko existující jen v jejich tupých hlavách

se v nich probudila činorodost, zdravá podnikavost, občanská hrdost a opravdové sebevědomí demokraticky smýšlejících lidí XXI. století.

A aby sami odmítli nechutné české kolaboranty a prdelvlezy, které takový národ jako ruský nepotřebuje.


Nepřihlášený uživatel

#1236 Re: Re: Re:

2015-01-07 14:01

#1234: - Re: Re:  

 Ani sto petic nepomuze.  Nam, odpurcum Opilce na Hrade staci jedna a urcite na ni bude vic podpisu, nez na vasich vsech peticich dohromady.


Nepřihlášený uživatel

#1237 Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce?

2015-01-07 14:12

#1235: - Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce? 

 Tak pod tohle se radi podepiseme.  Cela moje rozsahla rodina i pratele jsou myslici a vzdelani lide, kteri umi pouzivat svuj mozek a nepodlehaji lzive bolsevicke propagande.

cashpayweekly.com

#1238 moment access to cash in solace

2015-01-07 14:23

abcdef abcdef

The financial crisis may emerge in anybody's life. What do you do if a crisis happens throughout your life? I trust you can answer my inquiry well. However in the event that you discover confounding and hard to reply, so this article is for you. Permit me to acquaint Instant Cash loans with react to dire needs effectively.

 

Moment Loans offer moment access to cash in pleasantly. They are transient cashpayweekly that indulge the little earnest cash needs, including crises, and telephone bills, live in the UK. Reimbursement period and investment rate autonomous of the moment credit sum you can get and the moneylender you choose to obtain.

 

Brisk Loan United Kingdom, has picked up criticalness on the grounds that it demonstrations like a lifeguard times of financial assets. Life is brimming with vulnerability and criticalness of the loans to help address the instability of mettle. Individual may cause costs substantially more than his or her wage, and you're truly in a bad position when there are no trusts to meet surprising monetary crises, this is the situation when the crisis credit to spare the nation.

 

Distinctive loan specialists have given an alternate name when you get an advance, the most widely recognized of them are transient cash loans, cash advances, quick payday credit. Sum the borrower can acquire and the credit ranges from ahead of schedule £ 40 £ 1000, you may be fortunate to get an advance of up to £ 1500, in the event that he provides for it.

http://www.cashpayweekly.com/


Nepřihlášený uživatel

#1239

2015-01-07 15:28

Jsem ráda že máme pana prezidenta Zemana neboť to je člověk který je vzdělaný a životem moudrý a má smysl pro spravedlnost a dobrou intuicii na lidi proto také vadí těm kteřý negativně nastavují zrcadlo soudobé společnosti kde podvody falešné ego a pokrytectví včetně klientelismu a finanční hladovosti jsou alfou a omegou....Buďmě všichni rádi že tu máme osudově pana prezidenta je to člověk na správném místě a to je víc než jisté.Honzina Maagová zdravotní sestra Trutnov

Nepřihlášený uživatel

#1240 Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce?

2015-01-07 20:38

#1235: - Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce? 

 Já jim (Rusům) přeji aby

  • zůstali lidmi a nebrali si z Tebe příklad, ten fakt není následováníhodný.
  • aby zůstali s Putinem a nezvolili si takovou vlezdoprdelistickou svoloč, jako máme my. Krátká chvilka na slunci za komplet zmařenou budoucnost nestojí-
  • aby zůstali ve střehu a stále si uvědomovali že nám ale fakt nejde o jejich dobro ale o jejich prachy, o jejich zemi a jejich bohastství, které hodláme ukrást a rozfofrovat a je nechat pochcípat.
  • aby si uvědomili, že my jsme naší "bratrskou" pomocí sice zničili celé národy ale dobře se na tom vydělává. A my jste ti poslední, kteří jim můžeme něco vyčítat.
  • ať na své Rusko zůstanou hrdí. Je to pořád o řády lepší, než si zvolit za nového boha prachy. A pomůže jim to přežít všechny naše pokusy o to Rusko zničit.
  • To je pravda, Rusům vlezdopordelové nejsou třeba. A mnoho z takových rádo skočí do té Obamovy. Ale aby Vám tam pak nebylo moc těsno.
  • Mimochodem, už bude brzo výplata z US Embassy, tak se Tě snad na pár dní zbavíme až budeš nakupovat v Kauflándu.

 

 

 

Nepotřebuji přezdívku, jsem Lojza

#1241 Re: Podpora Zemana?

2015-01-08 07:39

#13: Jeníček - Podpora Zemana? 

 Jeníčku, vaše volba. Já se prozměnu za svého przidenta vůbec nestydím. Vy myslíte, že kdyby pan prezident řekl, že to jsou kočičky, bobříci, kundičky,pipinky čičinky jak se kundě taky říká, že by to bylo to správné přirovnání? Když chci upozornit na to, že byly Havlem vyznamenány děvy mrzkých mravů, nepoužiji ten zdrobnělý, nýbrž ten výstižný výraz, což je v daném případě ona tolika lidmi opovrhovaná, na druhé tolikaka lidmi obskakovaná "KUNDA". V posteli si své milé klidně říkejte, aby ti ukázala tu svou kočičku a nám, pro opovržlivé vyjadřování nechte kundu.

Lojza

#1242 Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce?

2015-01-08 07:44

#1235: - Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce? 

 Stačí si sundat ty své modré brýle a uvidíte, co za zhovadilost jste to napsal. 

Lojza

#1243 Re: moment access to cash in solace

2015-01-08 07:49

Lojza

#1244 Re: Re: Re: Re:

2015-01-08 07:53

#1236: - Re: Re: Re:  

 Podle koho soudíte druhé? Podle sebe? Když vy můžete urážet hlavu státu, pak já mám plné právo urážet vás. Jste protičlánek oné tolik diskutované kundy a pro svou neustávající ožralost navíc nefunkční.

Lojza

#1245 Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce?

2015-01-08 08:16

#1237: - Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce? 

 Ano, máte úplnou pravdu. Vy nepodléháte lživé bolševické propagandě. Vy podléháté té, která je vám bližší, té proamericé.Ta je dneska v módě, ta se dneska nosí. Jenže, nezapomeňte, že i móda se mění a až přijdete, jelikož jste, jak píšete, myslící a vdělaní,nato, že pravda je někde jinde, bude už možná pozdě. Je možné, že ten, vámi opěvovaný Americký zadek vyprovokuje válku nedozírných následků.   Americké konflikty do roku 2011 a ktomu si přidejte  rozdmýchání fašistického převratu na Ukrajině. USA .  A teď mi, co by myslící člověk, jak jste o sobě napsal, řekněte kdo na celé situaci kolem Ukrajiny  vydělá.


Nepřihlášený uživatel

#1246 Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce?

2015-01-08 10:55

#1240: - Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce? 

 Máš fakt dobrý frky, rusácký blbe. Zvlášť půvabný je ten o tom, že někomu jde o "jejich" (rozuměj RUSKÉ) prachy. V době držkopádu rublu fakt frk za jedničku. I Rusáci sami, zoufale se snažící nakoupit dolary a eura by to jistě ocenili.


Nepřihlášený uživatel

#1247 Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce?

2015-01-08 11:03

#1245: Lojza - Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce? 

 Vyprávějnám, ruský blbče, bylinu o válkách, vyprovokovaných Američany. Třeba o té Velké, později zvané první světová, nebo o druhé světové (hnusní Američané napadli soudruha Hitlera, věrného spojence soudruha Stalina a jeho Rusáků) nebo (z poslední doby) třeba jak vyprovokovali válku v Čečensku, válku s Gruzií, nebo jak vyprovokovali známého bojovníka za mír soudruha Putina, že musel obsadit Krym (což byl podle jeho vlastních slov nejskvělejší úspěch Rusáků v tomto století). Inu, ty mrchy americké provokují a provokují. Kdysi, to mnozí i pamatují, dokonce spolu s německými revanšisty vyprovokovali soudruha Brežněva k bratrské pomoci Československu. Takže vlastně, ruský blbče, pracují ti Američani i pro nás, věrné ruské přícmrdy, ne?


Nepřihlášený uživatel

#1248 Re:

2015-01-08 11:10

#1239: -  

 Ještě nezapomeň, milá Náno Zemanova připomenout, jak skvěle nastavil náš moudrý, leč poněkud ožralý Neandertálec zrcadlo finanční hladovosti svého věrného poskoka Mynáře. Tu krásně ukázal, že má smysl pro spravedlnost (proč by takový Zemanovi věrný poskok si nemohl také nahrabat) a také, že není jako ti, co chlastají víno a káží druhým o pití vody. Náš Moudrý a Spravedlivý totiž chlastá víno jako vodu, takže v tomto opravdu nelže.


Nepřihlášený uživatel

#1249

2015-01-08 12:07

zaplat buh za zemana, bejt tam ten cernej knize Schv.. tak uz sme chudy jako ukrajina a mame cipy pod kuzi na zapesti a radostne budujeme plynove komory pro nas same.

Nepřihlášený uživatel

#1250 Re: Re:

2015-01-08 13:24

#1248: - Re:  

Moudremu a spravedlivemu prezidentovi vubec nevadi, ze jeho nejblizsi spolupracovnici, Mynar a spol, nemaji dosud bezpecnostni proverku ?  Pritom je to povinost, kterou uklada zakon.  Kdyby byl na jeho miste nekdo jiny, rval by Zeman jak protrzeny.  Je to narmalni situace, aby prezident nerespektoval zakony vlastni zeme?  Pokud se zemanovci rozciluji, ze v CR nejsou dodrzovany zakony, jejich guru nam dava ten "nejlepsi" priklad.