podporujeme prezidenta Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

#1301 Re: Re: Re: Červenou Zemanovi, škůdci země!

2015-01-16 23:03

#1299: - Re: Re: Červenou Zemanovi, škůdci země! 

 Ve vsem s Vami souhlasim, ale divim se Vam.  S pablbem se neda diskutovat, to je plytvani energii a casem.  Zdravim a preji pekny vikend.


Nepřihlášený uživatel

#1302 Re: Re: Re: Re: Červenou Zemanovi, škůdci země!

2015-01-18 11:35

#1301: - Re: Re: Re: Červenou Zemanovi, škůdci země! 

Nevím přesně na koho jste reagoval, to je ale vlastně jedno. Ale řekněme, že máte za pablba mě. Já mám ale jenom jiný názor, nežli můj oponent.

Proč bych měl být pablbem? A kdyby to náhodou bylo na něj, proč by měl být pablbem on?

My máme jen navzájem odlišné názory. Takže ani jeden z nás není pablb. Jediný, kdo by si zasloužil takové označení je ten, kdo (kohokoliv) z nás za to označuje. Protože my se lišit nemusíme, jen prostě máme na věc jiný názor.


Nepřihlášený uživatel

#1303

2015-01-18 15:53

Všem, kteří, tak jako já, mají rádi a podporují našeho pana prezidenta, zvoleného většinou národa, a to pro jeho nebývalou vzdělanost a moudrost, vybrané a státnické vystupování, pro jeho nebojácnost ("Nebojím se vás !") a spravedlivost ("Padni komu padni!") vřele doporučuji následující:

http://pussywalk.com/cs

Zahrajte si s naším milovaným panem prezidentem milou hru, vkusně podloženou jaho milým hlasem, kterým vysvětluje nám občanům některé složité politické otázky včetně významu cizích slov.

Přeji dobrou zábavu! Našemu panu prezidentovi zdar!

 


Nepřihlášený uživatel

#1304 Re:

2015-01-19 08:26

#1303: -  

 To je hrozné, těm lidem dnes není nic svaté! Rád bych vás viděl, jak byste chodil vy, když  u pana prezidenta, který pracuje pro nás všechny, dosahuje nevyspalost běžně 2 promile!


Nepřihlášený uživatel

#1305 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslav

2015-01-19 08:57

#1281: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné v 

 Tak si můžeš přečíst, rusácký grázle, jak je to s těmi Tatary na Rusáky obsazeném Krymu:

http://zpravy.idnes.cz/krymsti-tatari-zadaji-osn-o-pomoc-krym-rusko-f38

Jsem zvědav, jak se svině, kamuflovaná ovšem jako bojovník za mír (ruský mír) a velice humání člověk se starostí o všechny ubohé oběti hlavně amerického imperialismu a také "naše" oběti, neboť podporujeme jako součást NATO všechno americké zlo, ozve na obranu těch Tatarů.

Obávám se právem, že se "ostře ozve", ale proti "idiotovi". který "srovnával život Tatarů s Ukrajincema z Luhanska.....".

A vím už i proč se ozve a jak se ozve: Tataři jsou pro mne, srovnávajícího "idiota" jen "zneužité slovo", zprávy o bestialitách, které na nich provádí (po kolikáté za posledních 100 let !) Rusák jsou americká propaganda, zastírající bombardování ubohých syrských kojenců (s kalašnikovy, dodávám já) a skutečnost bití černochů v USA a vůbec soudruh Putin a Rusáci mají vždy pravdu, osvobodili Krym odvážnou vojenskou operací (podle samotného Putina), aniž se jediný ruský voják na Krymu jakkoliv angažoval (rovněž podle Putina, o několik dní dříve).....

Moje stanovisko je také jasné: TOHLE RUSÁCKÉ SVINSTVO PODPOROVAT MŮŽE JEN LIDSKÁ SVINĚ. Zařadil jsi se sám (ať už dobrovolně nebo za peníze, to je jedno).


Nepřihlášený uživatel

#1306 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravo

2015-01-19 14:39

#1305: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslav 

Dobře ty pramerický grázle a sviňáku (abychom si vyrovnali oslovení, když po tom tak zjevně toužíš), Tataři na Krymu, ty si můžou normálně stěžovat. To lidi v oblastech které masakrovala Ukrajinská armáda udělat nemůžou. O zemích jako je Libye,m Sýrie a tak dále ani nemluvě Jelikož tak za nima nikdo z BBC nejezdí, nefunguje tam telefon ani internet. Takže se nikdo zde o hrůzách, kteří tam zažívají nedozví.

To je jako rozdíl mezi Charlie Hebdo - tam teroristy nakonec chytila policie, konaly se pochody, kladly věnce. A to jich bylo jen 12(17). Ve stejné době zabila Boko Haram 2000 lidí v africe. Nebyly tam žádné pochody, policie tam není tak nikoho nezatkla, nikdo nekladl věnce... Podle Tebe se to tedy vlastně nestalo, protože iděs o tom na titulní stránce nepsal.

A jestli podporuješ (schvaluješ, nebo vůbec pokud se ti to líbí) staticíse mrtvých v Iráku, Libyi a jinde (naše práce) a to, co tam po našemu výrozu demokracie nastalo (třeba ISIL) tak seš nejenom svině, ale i ubožák.

Možná máš pravdu a je ta válka potřeba. Možná by bylo dobře kdyby náš druh v ním kompet vymřel, prostě byl vymazn z téhle planety, když můžou existovat jedinci jako ty.


Nepřihlášený uživatel

#1307 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a p

2015-01-19 20:17

#1306: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravo 

 Souhlasim s predchozim diskutujicim.  Ve valecnych konfliktech umiraji lide a je to velmi smutne.  Ale proc take nezminis eru Ruska a SSSR, kde zahynulo vice lidi, nez bylo obeti ve 2. svetove valce?  Slo o vyvrazdovani milionu VLASTNICH OBCANU !  Jak to vysvetlis a cim to omluvis ?


Nepřihlášený uživatel

#1308 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant

2015-01-19 22:34

#1307: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a p 

Nevysvětlím to ničím, protože to přeci nijak vysvětlit a (omluvit už vůbec) nejde. Stejně jako nejde omluvit vyvraždění indiánů v americe, nejde omluvit Stalinův režim v Rusku, kterej byl možná nejpříšernější. To já vím a nějak se to omlouvat, nebo schvalovat nechystám. 

Ale to, že byl možná Stalin horší, než Hitler, alespoň co se obětí týče, neznamená, že Rusko je navždy démon a že je správné vyvolávat další studenou válku. 

A my se tak chováme, i když v posledních letech jsme znatelně horší, nežli celé Rusko. Alespoň v počtu obětí a zničených zemí. 

Ale hlavně - kdyby nám to něco přineslo, tak pro to sice neexistuje omluva ale dá se to alespoň trošku pochopit. Ale co nám přinese současná situace na Ukrajině? Vždyť kvůli ní zbrojí poblíž našich zemí Rusko i Nato. Nebo přímo v nich. Přicházíme o trh, ekonomiku to poškodí, zvyšují se rizika války. Zbraně stojí zbytečné peníze a na lidi nic nezbude.

Nic z toho není v našem zájmu. Evropa byla přede dvěmi roky bezpečnější a nadějnější místo. Teď není a já to nechci vyměnit za pocit "že jsme to rusákům a Putinovi ale na tej Ukrajině nandali". 

A že jsme to podporovali, jako další řadu věcí před tím, to je zjevné. Neomlouvám Putina, jak mi tu pořád někdo podsouvá, ale tvrdím že jsme minimálně stejný gauneři, spíše ještě horší. 

Podobné věci se dějí vždy před velkou válkou, nejdříve je nutné obyvatelstvo zpracovat, aby mělo pocit, že to prostě tak musí být - a pak se pošlou na jatka. Dělají to tak vždy obě strany - nebo více stran. A je to v zájmu pár lidí v pozadí, kteří na tom trhnou - lhostejno jeslti dolary či ruble nebo Juany. Zbytek, miliony či stovky milionů ztratí, životy, děti, obydlí, perspektivu, budoucnost... 

Před první i druhou světovou byly zblblý na obou stranách miliony lidí, kteří to podporovali. A titíž pak na tom ztratili, často to nejcenější. Nevím, proč jsme tak nepoučitelní a chceme to do třetice. 

No a proto jsem asi rusácká svině...  


Nepřihlášený uživatel

#1309 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolabo

2015-01-20 09:54

#1308: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant 

Nikdy jsem nikoho nenazval rusackou svini.  Nemam ve zvyku pouzivat v diskuzi sproste vyrazy.  Ze jsou valky vzdy katastrofou se shodujeme.  Tak to bylo vzdy.  Sousedni tlupa ulovila vetsiho mamuta - vemte kyje a jdem si pro nej. To se tahne celymi lidskymi dejinami.  Ale vratme se do soucasnosti.  Mam nejvetsi obavy, ze nas opet nekteri politici v cele s prezidentem otaci proruskym smerem.  Nas narod ma s nimi ty nejhorsi zkusenosti.  Tvrdit, ze dnes se Rusko chova jinak, je znacne naivni.  Ruska rozpinavost je vecna.  Putin si na chvili nasadil falesnou masku demokrata, ale dlouho mu nevydrzela.  Uz se pomalu odkopava.  Opet tu bude nebezpecny diktator, ktery touzi vytvorit novy Sovetsky svaz.


Nepřihlášený uživatel

#1310 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-ko

2015-01-20 16:41

#1309: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolabo 

 Proruského štváče nepřemluvíte, nepřesvědčíte - "má úkol" a basta.

Někteří prosťáčci si myslí, že pro boj s islamofašisty potřebujeme Rusáky. Teď dostali poučení: jeden Rusák, vyslaný Putinem, aby oblboval na Západě, jde oficiálně plakat v průvodu "Je suis Charlie". A v Ruském Čečensku, pod vedením Rusáky dosazeného a Putinovi věrného "prezidenta" a poskoka Kadyrova se "mohutně" demonstruje proti Západu, proti Charlie Hebdo (podle ruského serveru Kavkazskij uzel byla pro mnohé obyvatele metropole účast v průvodu povinná.... tedy prorusáckým režimem v zájmu jeho politiky organizovaná). To by pane byl  spojenec. A nechce tak mnoho: jen odvolat sankce, povolit  mu obsazovat beztrestně sousedy, na které si umane, zabrat si svou "sféru vlivu" (bez takových pojmů není tupá ruská hlava schopna ani v XXI.století myslet), své "blízké zahraničí", prostě předpolí pro příští válku ...... (kdopak se nám to tedy vlastně na ni připravuje?) A k tomu zmobilizuje, bohužel i u nás, křiváky, grázly, bojovníky za mír (ruský mír, samozřejmě). Na tom prokletém Západě má Rusák už s takovými "bojovníky" celkem utrum, došly děngi, za které bojovali a bez děněg žádný boj za mír. Tak zbývá levný český hlupák nebo grázl. Je to ale i trošinku povzbudivé: Putin už musí spoléhat na něco takového....

Jinak doporučuji článek B. Doležala: Náš problém nejsou islámští teroristé

http://www.bohumildolezal.cz/

 


Nepřihlášený uživatel

#1311 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-ko

2015-01-20 18:14

#1309: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolabo 

 Ano, to je pravda, to jste nebyl Vy ale ten druhý, který si s těmito výrazy rozhodně hlavu neláme. V tomhle Vám čest - a navíc nenadáváte ale logicky argumentujete. Neshodneme se ale v tom, že jen Rusko je rozpínavé a ostatní nejsou. Konečně máme docela dost špatné zkušenosti s Německem - nezapomeňte, že zabili za II světové výrazně více čechů, nežli Sověti -, a je snad správné, vytvořit "Majdan" v nějaké části bývalé NDR? Asi ne.

Tvrdit že je jen Ruská rozpínavost věčná je výrazem - promiňte - naivity. Ono je to pravda, ale musíte to říci jinak: "Rozpínavost velmocí/mocných je věčná". Pak je to asi pravda. Když se podíváte, kde všude jsou základny USA, kde všude ta samá země vyvolala války, musíte dojít k závěru, že je nejrozpínavější právě ona. Alespoň v tomto okamžiku.

Ale víte, to není nějaká špatná vlastnost USA. Vůbec ne. Stejně se bude chovat Rusko, když, či pokud, získá tak velkou moc, jako teď má USA. Podobně se chová například v EU Německo, které je zde ekonomicky dominantní. Nebo Izrael, který má hodně vlivu v mnoha státech se nyní snaží zrušit mezinárodní soud, protože se objevilo riziko, že by mohl být souzen. On se nebude snažit bránit u nějakého soudu, nebo se chovat nějak jinak. Ne, bude soud ignorovat a pokusí se soudní dvůr zrušit. 

Je to dáno jeho mocí. Má 300 jaderných hlavic a nosiče, které dosáhnou do Evropy. Takže bude klidně dělat nálety na okolní státy, když budou dělat něco, co on zrovna nebude chtít, bude masakrovat Gazu při jakékoliv příležitosti a nevzdá se anektovaných Golandských výšin. Je to regionální velmoc. A chová se tak. 

Tedy pro ostatní státy je nejvýhodnější, když žádná velmoc nemá absolutní moc. Protože KAŽDÁ jí zneužije. Když bojoval "západ"s "východem" bylo vedlejším efektem, že se lidem žilo tam i zde lépe. Na západě z obavy z komunistické revoluce nebyla taková nerovnost mezi lidmi, byla nižší nezaměstnanost, bylo zdravotnictví, dobré školství, lidí se měli lépe. Když východ zmizel, na západě zjistili, že výhody sociálního státu už nejsou potřeba. Už se nemusí bát komunistů a mohou své obyvatels pořádně vzít u huby.  Takže i tam se žije lidem dnes hůře. Řecko, Španělsko, Itálie... 

Takže z hlediska nás, občanů většiny zemí je výhodné, když nebude dominovat žádná velmoc, alespoň ne absolutně. Ono pak do nás budou muset mocní více investovat, abychom je nesvrhli. Dobrovolně to totiž neudělají. Stačí si všímat jak stále menší procento lidí vlastní více než celý zbytek planety. 

Víte, když bude třeba ten chlápek, co tu o mě říká, jaká jsem ruská svi... třikrát, nebo pětkrát větší plat než já, fajn. OK. Třeba je v tom co dělá dobrej. Přejme mu to. Ale když ho bude mít větší 10 000x je něco špatně. Pak to bude znamenat, že nebudu i při tom, když jsem zaměstnaný mít co jíst a pak vezmu do ruky kámen, nebo něco účinnějšího...  Tam to může skončit a já bych nerad.

-------------------------------------

No a pro toho druhého diskutéra - to jsem dneska pěkný proruský štváč, že? Ale nebojte, dnešní úkol už mám splněný a moje ruble už plynou na účet. Dám Vám už dnes pokoj.


Nepřihlášený uživatel

#1312 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident

2015-01-21 10:39

#1311: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-ko 

 V nekterych nazorech se celkem shodneme, v jinych ne.  S Nemeckem mame spatne zkusenosti z obdobi 2. svetove valky.  To je podstatne kratsi obdobi, nez nase zkusenosti s Ruskem.  Navic Nemecko odsoudilo mnoho valecnych zlocincu.  V Rusku nebyl nikdo souzen za zlociny proti lidskosti, ktere byly pachany na milionech vlastnich obcanu ve jmenu zvrhle ideologie.  Nemohu zastavat protiamericky postoj.  USA nas nikdy neokupovaly ani jinak nam neskodily.  Co se tyka armad obou velmoci - ruska armada je minimalne stejne vyzbrojena, jako ta americka.  Jeste poznamka nakonec.  Podle nejnovejsiho pruzkumu 52% Rusu obdivuje Stalina a jeho eru.  A Vy mi chcete tvrdit, ze Rusko je dnes nekde jinde, ze je jine ?  Zdravim, mejte se hezky.


Nepřihlášený uživatel

#1313 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezi

2015-01-21 15:47

#1312: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident 

My si jenom úplně nerozumíme. V zásadě s Vámi souhlasím, nechci tvrdit, že je Rusko někdo jinde. Ani tochu.

Ale za prvé soudím, že výsledky nějakých průzkumů jsou nic neříkající. To je něco, co může být nepravdivé - takové i jiné podobné výzkumy často někdo platí a často výsledky dopadají tak, jak si přeje zadavatel aby dopadly. Stačí zadat otázku dobře vybránému souboru lidí. Firma, která to zpracovává chce dostat i příští zakázku. Nebo  i jinak - jedny volby dopadnou dobře pro jednu stranu a druhé pro druhou. A přitom když z odstupu času srovnáte sliby obou stran a jejich následné chování... není to moc rozdílné. Proč jsme tedy volili jednou tak a podruhé naopak?

A za druhé, - a to hlavně - si myslím že není v našem zájmu nekriticky podporovat ani jednu stranu. Tedy ani USA a ani Rusko. Oni spolu vedou tvrdou ekonomickou válku ale chtějí, abychom jí vybojovali my. My za to ale budeme jenom biti, není to naše válka, nebudeme z ní mít nikdy užitek jen poneseme náklady. Nejenom ekonomické.

V našem zájmu, zájmu naší země i Evropy (teď mám na mysli občany, jako jste Vy nebo já, ne papaláše a na ně navázané nadnárodn firmy v Evropském parlamentu) je v tomto ohledu spíše neutralita. Ať si USA bojují svou válku proti Rusku. My bychom se měli starat, aby to byla plichta. Protože potom Rusko nebude mít kapacity ani důvod na to nás případně obsadit a USA totéž na další války v Evropě či jinde a na prosazování obchodních smluv typu TTIP, případně na financování Majdanů v zemích kde to nic dobrého lidem nepřinese.

Tedy bych obchodoval s oběma, nepodporoval bych Majdany u hranic Ruska, pak by IMHO nevznikaly nápady na obnovení základen Ruska na Kubě a podobně. (Logicky jim to (Ukrajina) musí vadit, dobře to víme a právě proto to USA podporují. Podívejte se na ně samotné, když se objevilo rziko, že na Kubě budou znovu Ruské základny, tak se najednou po tolika desítkách let začnou "sbližovat"s Kubou. Zvláštní náhoda, ne? :-)) )

Víte, já nezastávám jednoznačně protiamerický postoj. Jen si myslím že svět není černobílý ale má hodně odstínů šedi. A když jsem v určitém ohledu proti USA, neznamená to, že jsem ve všem pro Rusko (Já jsem hlavně ve většině věcí pro Česko).

Ale teď chvilku trochu ano. Kdybychom bývali nepodporovali násilné převzetí moci na Ukrajině (jedny oligarchy za druhé, proč proboha?), nic z toho by nevzniklo a i těm Ukrajincům by bylo dnes lépe. Lépe nežli teď - občanská válka není nic hifi) Měli by stále Krym i peníze za transport plynu a za pronájem základen v Sevastopolu, měli by trh s Ruskem, vždyť s ním obchovali asi ze 30%. Co my jim za to dáme? Prd, jen je vydrancujeme, co to půjde.

Mějte se také hezky


Nepřihlášený uživatel

#1314 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "p

2015-01-21 16:52

#1313: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezi 

 Ten pruzkum provadela ruska agentura, tak nechapu, proc by nejaky zadavatel mel zajem na jejim zkresleni.  Co se tyka Ukrajiny - myslim si, ze by se tam odehravaly stejne hruzy jako nyni, bez ohledu na nase vyjadreni, kteremu rikate podpora.  Jsou veci, na ktere vyjadreni svetovych statniku nema vliv.


Nepřihlášený uživatel

#1315 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutn

2015-01-21 17:45

#1314: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "p 

Ono nezáleží tolik na tom, jestli to je ruská či jiná agentura (ono to asi ani dobře nelze zařídit aby to prováděla třeba čínská agentura, technicky to nelze, kde by sehnali rychle víza, povolení, dost rusky vypadajících číňanů a rusky mluvících...) Rozhodující je zadavatel zakázky - a to může být kdokoliv. Třeba i nějaká "neziskovka" placená ve skutečnosti vládou jiného státu. Tam si to už asi představit dokážete. Třeba průzkumy před volbami běžně platí různá media, ta někomu patří, ten má své zájmy...

Pokud u Ukajiny máte na mysli vyjádření naší vlády, tak to jistě máte pravdu. Jenom na nás to nezávisí. Ale kdyby EU a NATO nepodporovaly vstup Ukajiny do EU (a víme, že na to Ukrajina ještě dlouhé roky mít nebude) potažmo do NATO (tam nejenže nesplňuje předpoklady, ale je jasné že to Rusko nemůže nikdy skousnout, mít základny nepřítele - a my jsme jejich nepřátelé - přimo za zadkem. To věděl každý, že to musí takhle skončit. Putin by musel být idiot, kdyby si nechal od NATO takhle klidně sebrat Sevastopol na Krymu. Možná je leckdo, ale idiot není.)

Ale my víme, že - ať už byl Janukovič jakýkoliv, nemám o něm žádné íluze - tak byl o moc připraven nezákonným pučem. Přečtěte si jejich zákony z té doby jakým způsobem může prezident být sesazen. Podle zákona to nebylo. Dále EU pomáhalo vytvořit dohodu nezi ním a opozicí, kterou opozice okamžitě porušila. Nikdy jsme neřekli (jako EU neřeklo) ani půl slova, že to nebylo správné. A to jsme byli garanty té dohody... Vývoj šel směrem, který "nám" vyhovoval, tak proč dbát na detaily, nějaké zákony či smlouvy. Naopak, vyhrožovali jsme Janukovičovi vším možným, kdyby použil sílu, ale druhou stranu jsme sílu použít nechali a dneska je k tomu přímo povzbuzujeme. Dvojí, neli trojí metr. Teď pro změnu vyhrožujeme Rusku.

Myslím že kdybychom se chovali (EU) ke všem stejně, tak je tam Ukrajina stejná doposud, jako posledních 25 let. Nic moc, ale lepší nežli teď.

BTW teď najednou začíná US couvat a mluví o Asadovi že by mohl zůstat. Poté, co ho několik let proklínají, cvičí opozici (u nás by se takovým lidem, kdyby je někdo připravoval proti nám říkalo teroristé, nezapomeňte), dodává jí zbraně, peníze, zázemí... mám v Sýrii známé a pro většinu z nich je Asad v posledních letech jediná záchrana. Kdysi před ním utekli, a dnes jen díky němu ještě žijí jejich rodiny. Pokud padne, skončí jejich příbuzní v lepším případě někde ve stanu v uprchlickém táboře bez budoucnosti, v tom horším v hrobě z písku. Takhle to může vypadat, že jejich rodiče jsou nějací politici či vražedné komando smrti. Ale nejsou, jsou to třeba učitelka, lékař, majitel nějakého krámku, úplně běžní a nijak neškodící lidé.


Nepřihlášený uživatel

#1316 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nec

2015-01-21 18:33

#1315: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutn 

 Trpite zrejme ptedsudky, ze vse musi byt komplot, organizovany ze zahranici.  Ja bych to s takovou jistotou netvrdil, kdyz neznam pozadi.  Uvedl jsem pouze, ze slo o rusky pruzkum.  Davam Vam za pravdu, ze Putin neni idiot.  On je to totiz zlocinec a diktator.


Nepřihlášený uživatel

#1317 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného

2015-01-21 20:22

#1316: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nec 

Myslím že ničím netrpím, jen si občas všímám věcí, které se ději okolo mě. Je to sice lokální úroveň, ale i na té mezinárodní jsou lidé... se všemi jejich pozitivy i negativny. Když vidím, jak moc se většina okolí snaží jinak přistupovat k lidem kteří jsou "něčí známí" jak se v jejich případě porušují pravidla  a tak dále. Jak se "ze společného" vyhodí milion, aby někdo dostal pár tisíc všimného. Zkuste mi, místo toho příliš primitivního kontstatování že trpím představou že je vše komplot organizovaný ze zahraničí, nějak logicky vysvětlit, proč by se lidé na vysokých postech měli chovat a uvažovat nějak zásadně jinak, než ti, kteří na nich nejsou.

A už několikrát jsem byl svědkem ve vlastní rodině jak snadno podlehnou třeba předvolebnímu šílenství a slibům, a pak jsou rozčarovaní. Já ne, už k volbám moc nechodím a neničím si nervy. Není to proto, že bych "nebyl dostatečně zodpovědný" ale nemám reálnou možnost zjistit o kandidátech jací ve skutečnosti jsou. A volit bez toho? To nejde.

Pár jich z místa kde bydlím znám v komunální politice i v práci. Takřka všichni se starají především o svůj zisk a své výhody a komunální politika je pro ně výtah k moci a možnosti zařídit si pohodlný život. Bez prolémů jsou schopni podpásovek i jen kvůli získání malé výhody. A právě tihle lidi ve volbách zde vždy vyhrají. Náhoda? Nemyslím.

Jestli je Putn diktátor nevím. Konečně spousta těch, které podporovala druhá strana se dají zařadit taky mezi diktátory.

Ale zločinec je stejný jako většina dalších, např Bush, Obama... Ti druzí mají navíc aktuálně na rukou mnohem více krve.


Nepřihlášený uživatel

#1318 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "p

2015-01-23 08:33

#1313: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezi 

 "Ať si USA bojují svou válku proti Rusku. My bychom se měli starat, aby to byla plichta....." (= prakticky měli bychom hrát za Rusko). Tak takhle láká na vějičku Putinovský protiamerický štváč: on je přece neutrál, nechce než mír a dobro pro český národ.

Jemu a podobnému lidskému šmejdu mezi Čechy odpověděl už před dávnými léty Karel Kryl v písni "Omezená suverenita", v "baladičce" o tom, "jak je možno usednouti na vějičku" a jak pak na vás přijde "omezená suverenita....."

Přesto se tu stále snaží ničemové nalákat na rusáckou vějičku a nachytat nějaké hlupáky.... Jdi hledat jinam, ničemo!

P.S. Nešťastný Jan Palach obětoval i život, aby lidem otevřel oči. Jedním z jeho požadavků bylo zastavit propagandu okupantů, vysílání Vltavy a rozšiřování Zpráv. Kdyby přežil, mohl dnes (po 46 létech !!) číst rady stejných grázlů v rusáckém žoldu, stejnou propagandu o tom, jak je pro nás výhodná "plichta" a vlastně teploučko ruského zadku.... Tak se poučil český národ, že tu volně a drze agitují takovéto stvůry a ani se nestydí.


Nepřihlášený uživatel

#1319 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "p

2015-01-23 08:42

#1313: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezi 

 Už se těším na americký film (v kinech od března) Americký sniper. Jak píše správně Vilam Buchert v Reflexu:

"Válka není nikdy dobrá, jenže někdy neexistuje jiné řešení. Pak musí nastoupit síla, bez sentimentu a dlouhého přemýšlení nad tím, co bomby a kulky také způsobují. Americký sniper to poměrně důkladně ukázal. Snese to i český divák? Měl by. Pohled na uřezané hlavy lidí ze Západu, které nám virtuálně posílají gangsteři z Islámského státu (mimochodem také z Iráku, kde se film odehrává), je varující. Americký sniper by prostě takové lidi zabil. Nejenom ve filmu. My spíše budeme dál diskutovat o tom, co udělat. A pak neuděláme nic…"

Přijď se také podívat, rusácký (a možná prakticky i islamofašistický, neboť plichta je pro takový lidský egoistický šmejd přece vždy nejvýhodnější; a když plichta s Rusákem, proč ne s Islámským státem? Třeba nám dá pak "pokoj") grázle.  A pak dumej...


Nepřihlášený uživatel

#1320

2015-01-23 16:12

Zde jsou slova Rusa (ne zhovadilého, tupého Rusáka):

"Na státních televizních kanálech v podstatě informace byly nahrazeny propagandou. A ta z podstaty není objektivní. To se týká Ukrajiny i dění jinde ve světě. Je to takové dennodenní vymývání mozků,“ myslí si Jaroševskij (ruský novinář). A dodává, že Rusko vojensky obsadilo a anektovalo část Ukrajiny - Krymský poloostrov s čímž se svět nesmí smiřovat. Věří, že světová reakce (zavedení sankcí) na tyto události zabránila rozšíření bojů na celé území Ukrajiny.Hrozba od NATO je podle Jaroševského pak trik, který vymyslela kremelská propaganda. „Jelikož žijeme v podmínkách obležené pevnosti, musíme mít vždy nějakého nepřítele,“ dodal.

A MY tu máme nějakého anonymního prorusáckého blbečka, který se saží ze všech sil všechny ty žvásty rusácké primitivní propagandy, která podle Jaroševského už přestává fungovat i v zemi tupých Rusáků, pumpovat do Čechů (jde mu o "mír" a "dobro" Čechů). Který se také cítí "ohrožen" NATO A USA a který chce "plichtu" ve světové politice (= známé podělání se před agresorem, na které svět už strašlivě doplatil v případě jiného Putina - soudruha Hitlera).

Co s takovým blbcem, s takovou kreaturou? IGNOROVAT, IGNOROVAT, IGNOROVAT!

 


Nepřihlášený uživatel

#1321 Re:

2015-01-24 21:23

#1320: -  

Ach! Bůh MĚ MILUJE! Už jsem se bál, že můj oblíbený válečný jestřáb, válečný štváč a bolševický poporovatel amerického imperializmu vždy a všude, a také jak by ho jistě vyvraždění indiáni pojmenovali "Ten co každému nadává do ruských blbců" je pryc... ALE NENÍ!! JE TU STÁLE S NÁMI!!! WOW!

Tak moc jsem se bál. Ono diskutovat s tím druhým bylo obtížnější, tam jsem musel přemýšlet, co napíšu, protože ten asi četl, co jsem napsal. S Vámi je to jednoduché, Vy jen nadáváte a nesnažíte se nějak polemizovat, či něco vyvracet nebo nějak argumentovat. Myšlení bolí, viďte? A tak jen nadáváte a nadáváte... Pokud tedy netrpíte schizofrenií a ten druhý je prostě Vaše druhé já. Ale asi ne, schizofrenici mívají stejné IQ ať už se projevují tak či onak.

BTW Karel Kryl napsal i píseň demokracie, ta se nese v trochu jiném duchu ... znáte jí taky nebo jí máte z ideových důvodů zakázanou? 

Palach, o tom snad ani nebudu mluvit. Škoda mladého života, ale nemělo to žádný praktický efekt. Nedosáhl ničeho, nicméně se to dalo čekat. Neznal ještě zdejší lidi, i když to, kolik jich spolupracovalo za války s fašisty ho mohlo varovat. Možná mu to nedošlo, nebo to nevěděl, nebo byl prowstě moc mladý.

Jinak od té doby vzniklo více dalších "Palachů" ale protože někteří v té slavné EU tak protestují proti současnému zřízení, tak se o nich nepíše. Media na ně kašlou, stejně jako tedy na Palacha.  A na svoje sochy si budou asi muset taky počkat. Lidi jako Vy jim je stavět nebudou. Vy jim spíše budete nějak nadávat.

Velmi zábavné je onačování mě za islamofašistu (To je nějaká kombinace Porošenka a Jaceňuka s Islámským státem? ;-)). Nedochází Vám - při Vaší jasnozřivosti -, že Islámský stát nemohu milovat, protože je to americké dítě? Copak jsme to nebyli my, kdo zlikvidoval diktátorský, nicméně funkční Irácký režim a nahradili ho touhle sračkou, která to dotáhla až na občanskou válku a základnu ISIL? Nedali vojáci iráku, námi slavně vycvičení a vyzbrojení, často bez boje zbraně, munici a základny ISIL? Občas se nechali i postřílet jako králíci.

Nedělali jsme pak islamistům leteckou podporu v Lybii, nedodávali jsme jim zbraně na Kaddáfího, nedávali jsme jim inforamce z družic a nepředhodili jsme jim nakonec toho Kaddáfího na stříbrném podnose? A nemělo to náhodou za výsledek, že se dostali ke spoustě zbraní, kterou odvezli včetně sebe samých do Íráku a Sýrie? Takže další podpora islamistů a budoucího ISIL. Naše podpora. 

A nevyzbrojovali jsme náhodou opozici proti Asadovi, kterého sice podporuje většina obyvatel ale nikoliv Konkres a Obama - teď mě napadá, co jim je vlastně do toho, jejich země to není, nebo jsem nedával ve škole pozor a Sýrie je je nějaký stát USA? Necvičili jsme jí, nedávali jsme jí zbraně a nespojili se potom námi vycvičení teroristé potom s ISIL a nebojují v jejích řadách i s našimi zbraněmi a penězi? Nepodporuje je náhodou Turecko, nedělá jim domovskou základnu a nevyzbrojuje je a není náhodou také v NATO a nechtělo i do EU? 

Tohle je totiž všechno pravda ty troubo. Takže já těžko budu mít rád islamisty, ale ty patřiš do tábora těch, kteří je stvořili a jseš tak za jejich činy spoluzodpovědný. Koukni se do dlaní, nemáš je náhodou od krve? Asi máš, ale to nikdy nepřiznáš... Hlavně že Ty mi nadáváš do zrůd. Muhehe :-D

Ten, kterým Rusák nadává do "fašistů"
Nepřihlášený uživatel

#1322 Rusko zablokovalo v RB OSN odsouzení bojů na Ukrajině

2015-01-25 08:51

Chceš mír? Bij ruskou krvavou bestii a její české kolaboranty!

Ten, kterým Rusák nadává do "fašistů"

#1323 Falešné zprávy z Ukrajiny: Kyjev chce smrt Rusů, vojáci plavou ve svastice

2015-01-25 12:43

Tak "pracuje" rusácká svině... a přesto najde debily i mezi Čechy, kteří tomu uvěří....

Blíže viz

http://www.lidovky.cz/falesne-zpravy-z-ukrajiny

 


Nepřihlášený uživatel

#1324 Re: Rusko zablokovalo v RB OSN odsouzení bojů na Ukrajině

2015-01-25 17:26

#1322: Ten, kterým Rusák nadává do "fašistů" - Rusko zablokovalo v RB OSN odsouzení bojů na Ukrajině 

Stejnej pitomec jako ti v parlamentu a jejich voliči. Čtvrt století kradou, likvidujou náš stát a přihrávaj si malé či velké domů a stále se vymlouvaj "na komunisty". Ještě jednou tolik a budou u moci stejně tak dlouho. A vsadím se, že se stejně budou dál vymlouvat zase na komunisty. I za tisíc, let, kdyby jsme tu náhodou byli.

Podobně Vám je fuk jak to ve světě chodí, kdo vraždí a škodí zjevně více. Nebudete nikdy uvažovat co je prospěšné pro českou republiku. To je Vám jedno, na tom nezáleží. Zájmy zdejších lidí, to je přeci jedno. Hlavně bít Ruskáky! Bít Ruskáky! Donekonečna budete jen vykřikovat "Bijte Rusáky".

Co by jste dělal, pokud by ta válka byla a ti rusáci všichni zemřeli? Na koho by jste pak nadával?

Bijte Rusáky... tohle není hokej, chlapečku. Tady jde o víc o přežití světa. Ale to se určitým typům nevysvětlí. Hlavně bít rusáky... Jsou to totiž děsný svině a za své zločiny si to zasluží. Už jenom ten fakt, že nechtěj to co ty, je zřejmě hrdelní zločin.

Škoda že jsi se nenarodil o pár stoleví dříve. Mohl z Tebe být fantastický inkvizitor, nebo vůdce křížáků. --- Ale tak mě napadá, kdyby jsi se přidal k Islámskému státu tak by takovýhle brali.

Ten, kterým Rusák nadává do "fašistů"

#1325 Proruští povstalci na východě Ukrajiny hrozí, že přestanou brát zajatce

2015-01-25 18:00

Nelidské rusácké bestie v praxi:

„Žádné výměny zajatců nepotřebujeme, vydám rozkaz nebrat zajatce,“ oznámil Alexandr Zacharčenko. 

Jinými slovy to znamená, že povstalci budou zajaté vojáky protivníka zabíjet.

Skuteční "Untermensch",  necivilizovaná sběř (viz videa jak zachází se zajatci)- Rusáci. Od Hitlerovských nacistů k nerozeznání.