podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1316 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nec

2015-01-21 18:33

#1315: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutn 

 Trpite zrejme ptedsudky, ze vse musi byt komplot, organizovany ze zahranici.  Ja bych to s takovou jistotou netvrdil, kdyz neznam pozadi.  Uvedl jsem pouze, ze slo o rusky pruzkum.  Davam Vam za pravdu, ze Putin neni idiot.  On je to totiz zlocinec a diktator.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1317 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného

2015-01-21 20:22:56

#1316: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nec 

Myslím že ničím netrpím, jen si občas všímám věcí, které se ději okolo mě. Je to sice lokální úroveň, ale i na té mezinárodní jsou lidé... se všemi jejich pozitivy i negativny. Když vidím, jak moc se většina okolí snaží jinak přistupovat k lidem kteří jsou "něčí známí" jak se v jejich případě porušují pravidla  a tak dále. Jak se "ze společného" vyhodí milion, aby někdo dostal pár tisíc všimného. Zkuste mi, místo toho příliš primitivního kontstatování že trpím představou že je vše komplot organizovaný ze zahraničí, nějak logicky vysvětlit, proč by se lidé na vysokých postech měli chovat a uvažovat nějak zásadně jinak, než ti, kteří na nich nejsou.

A už několikrát jsem byl svědkem ve vlastní rodině jak snadno podlehnou třeba předvolebnímu šílenství a slibům, a pak jsou rozčarovaní. Já ne, už k volbám moc nechodím a neničím si nervy. Není to proto, že bych "nebyl dostatečně zodpovědný" ale nemám reálnou možnost zjistit o kandidátech jací ve skutečnosti jsou. A volit bez toho? To nejde.

Pár jich z místa kde bydlím znám v komunální politice i v práci. Takřka všichni se starají především o svůj zisk a své výhody a komunální politika je pro ně výtah k moci a možnosti zařídit si pohodlný život. Bez prolémů jsou schopni podpásovek i jen kvůli získání malé výhody. A právě tihle lidi ve volbách zde vždy vyhrají. Náhoda? Nemyslím.

Jestli je Putn diktátor nevím. Konečně spousta těch, které podporovala druhá strana se dají zařadit taky mezi diktátory.

Ale zločinec je stejný jako většina dalších, např Bush, Obama... Ti druzí mají navíc aktuálně na rukou mnohem více krve.