podporujeme prezidenta Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno podporujeme prezidenta Zemana

Ten, kterým Rusák nadává do "fašistů"

#1326 Jako kdysi u nás, musí celosvětově platit: "Ani kapku vody Rusákovi!"

2015-01-25 18:09

Parafráze známého výroku W.Churchilla, platná pro dnešní dobu:

"Kdyby Rusák vpadl do pekla (pokytovat "bratrskou internacionální pomoc" či jinak hájit své "oprávněné" zájmy), půjdu ďáblovi na pomoc".

Všude, kde má Rusák hranice, jsou sousedé v ohromném nebezpečí. Bijte Rusáky, podpoříte mír na Zemi!


Nepřihlášený uživatel

#1327 Re: Jako kdysi u nás, musí celosvětově platit: "Ani kapku vody Rusákovi!"

2015-01-25 20:25

#1326: Ten, kterým Rusák nadává do "fašistů" - Jako kdysi u nás, musí celosvětově platit: "Ani kapku vody Rusákovi!" 

Já vím, Churchil byl pěkně nelidská zrůda. Na konci války si tady v Evropě v tichosti pěstoval fašistickou armádu o síle několika divizí, kterou hodlal po skončení (pro něj první části války) vrhnout zpět s anglickými a US posilami zpět na Rusko a vyvraždit ho. Pěknej podrazák, ani se nedivám, že zrovna Vy ho zmiňujete.

50 mega mrtvých mu asi nestačilo. Voni v tej Anglii nebyli ani před ním žádný troškaři. Doufám že se důkladně smaží v pekle a ti co ho oslavují tam skončí taky. Už aby to bylo. (Ale ve vašem případě by to mohlo chvilku počkat, s Váma se tak pěkně hádá)

BTW Nikdy Vás nenapadlo, že když si tak přejete válku a mrtvoly (a hlavně bít rusáky!!), že jste také pěkná zrůda? Asi ne, nejspíše si jako tu mrtvolu představujete jenom mě, že? :-D

Fašista podle terminologie rusáckého zločince

#1328

2015-01-26 09:11

Jak zbabělý prašivý kojot vylezl ze svého brlohu zase Rusák. Vyrazil na slabšího souseda (jako ostatně v dějinách vždy), šířit svou "kulturu" vodky, tuposti, zaostalosti.

Tentokrát ale si musel vzít "dovolenou" a lhát a lhát ještě více než kdykoliv dříve.....na žádné slavné tažení pod vlajícím rudým hadrem za zpěvu

".....přes spáleniště

přes krvavé řeky (=řeky krve svých obětí ...).... šla vojska ruských bohatýrů"

už Rusák nemá, zmůže se jen na zbabělé "to my ne".

 

My si ale můžeme zazpívat se svými spojenci a přáteli:

"My sloužíme svému národu my sloužíme na moři

a pro lidská práva svobodu naše srdce zahoří

jeden každý na svém místě stál dělový když zazněl ryk

s čistým štítem všude bojoval americký námořník

¨¨¨¨

a když jejich slavná píseň zní je to jako věčný dík

ZA TO ŽE SVOBODU UHÁJÍ AMERICKÝ NÁMOŘNÍK"

 

 


Nepřihlášený uživatel

#1329 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident

2015-01-26 09:50

#1311: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-ko 

 Kydů máš víc než Lenin ve svých Sebraných spisech. Jestlipak jsi ale už zaplatil členský příspěvek SČRP (Svazu Čechů Rusákovi prdelvlezlých), důstojného to nástupce slavného SČSP (Svazu Čechů strachy posraných)?????

Fašista podle terminologie rusáckého zločince

#1330 Rusko se hroutí a vyhrožuje. Rusové budou za Putina hladovět

2015-01-26 10:03

Podle časopisu Echo24

"Ruské špičky vyrazily na Světové ekonomické fórum do švýcarského Davosu v silné sestavě. A posluchači zírali....Šuvalov zahájil svou řeč na horské snídani organizované největší ruskou bankou Sberbank přiznáním, že Rusko je v extrémně těžké situaci. Rusové ale „vydrží jakékoliv strádání, aby ubránili prezidenta Vladimira Putina proti západní agresi. I kdyby neměli dost jídla". "Utáhneme si opasky, budeme jíst méně, vydržíme jakékoliv strádání"- pravil Šuvalov, žeroucí plnou držkou na "horské snídani" v Davosu (dodávám já).

Přeji Rusákům z celého srdce to, co si sami přejí! (Alespoň podle Šuvalovů, mluvčích ruského lidu.) Takových 900 dní "leningradské" diety a utažení opasku (a la Leningrad v roce 1941).

A teprve potom se jich zeptat, jestli je Putin opravdu ten nejlepší "vožď", stojící za "utžení opasků", jestli se nažrali blaha, že Krym se "vrátil" do náruče "veliké" Rusi (bez něj by přece nebyla "bolšaja" a tou musí být, i kdyby Rusák měl mít holou prdel), zda podporování rusky mluvích banditů, řádících v Doněcku a okolí je to nejlepší, co pro ruského blba může udělat ruský stát....

Fašista podle terminologie rusáckého zločince

#1331 "Moravští národovci" se líbí Rusům

2015-01-26 17:38

Ruská propaganda se snaží podchytit nejrůznější separatistická hnutí po celém světě. A již loví i v Česku: našla pár blbů z hnutí Moravské národní obce..... a Hlas Ruska už má objekt pro své štvaní. Nic naplat, jednou (a nebude to za dlouho), bude třeba celé té svinské rusácké páté koloně prostě zavřít huby v souladu se zákonem v zájmu českého národa a českého státu. Přes něčí žvásty o "svobodě" projevu a o "právu" na názor. Šmejd rusácké páté kolony najde plné uplatnění svých "práv" šířit zločinnou rusáckou propagandu - u zločince Putina v jeho Rusku!

Není už přece nadále možné stíhat kdejakého hajlujícího (nebo dokonce domněle hajlujícího) troubu (jako nebezpečí pro stát a jeho demokratický pořádek !) a nechat současně jet naplno štvaní a rozvracení státu rusáckými štváči v zájmu a zřejmě i za peníze nepřátelské zahraniční mocnosti.

Dávno se už také mělo udělat to, co nyní navrhuje poslenec Gabal: snížit počet rusáckých "diplomatů", stejně jen chatrně maskovaných špionů. („Nevím, zda nesnížit počet ruských diplomatů v Praze na polovinu i za cenu snížení na polovinu našich diplomatů v Rusku, byť za cenu odvolání velvyslance a snížení úrovně naší mise v Moskvě,“ napsal poslanec v prohlášení na sociání síti Facebook. „Nemůžu se nečinně dívat na zabíjení civilistů v syrském stylu na Ukrajině,“ píše Gabal a dodává: „Rusko zneužívá problémů s IS svou brutální agresí a to je chucpe. Válku máme za dveřmi, Rusko směřuje k otevřenému zatažení Evropy do války. Rusko je odpovědné za chování separatistů, musí tu odpovědnost pocítit.)


Nepřihlášený uživatel

#1332 Re: "Moravští národovci" se líbí Rusům

2015-01-26 19:04

#1331: Fašista podle terminologie rusáckého zločince - "Moravští národovci" se líbí Rusům 

Rusko nemusí přijmout nic a už vůbec ne, to co jim nabízí nějaký jeliman z Čech. Odpovědné za chování separatistů? Čí jsou to asi občané? Nejsou to, jak křičí Kyjev všechno Ukrajinci? Tak ať se postará aby jeho občané byli spokojeni. 

Zatím se docela snaží - zákaz ruštiny, návrhy na vyhlazení, trestné prapory, kolektivní vina (za jednou zabitého vojáka Ukrajinské armády 10 opolčečnců), nálety, bombardování, zrušení důchodů pro staré lidi, blokáda dopravy, odpojení vody na Krym... samé vstřícné kroky. S tím se to Porošenkovi jistě podaří, stačí trochu přitvrdit... :-D

Jo válku máme za dveřmi, díky lidem jako jsi ty. Ty jí prostě chceš. Doufám, že jí pocítíš hlavně Ty a Tvoje rodina. Když si to tak přeješ. Možná by bylo fajn, kdyby ses před tím někam odstěhoval, někam dál od nás, kteří bychom rádi mír a klid. Třeba bys mohl jít... no to je jedno jdi třeba do řiti. 

Jinak je to jen varianta toho co ty přeješ Rusům, já Ti také přeji to samé co přeješ jiným. Splní se to, neboj, stačí počkat.


Nepřihlášený uživatel

#1333 Po norimberském vzoru na šibenici s válečným zločincem Putinem a jeho bandou!

2015-01-27 17:09

Straší nás lidské svině - jinak těžko nazvat ty stvůry, které jsou ochotné dělat proti vlastnímu národu Rusákovi poskoky,pohůnky a hlásné trouby - známými "nedozírnými následky". To když nebudeme poslouchat zločince Putina, nebudeme podporovat (nebo zatím alespoň mlčet) jeho odporné mezinárodní zločiny, když se nepůjdeme (samostatný stát, Česká republika!!!) vždy napřed zeptat do Kremlu, co smíme a co ne (jako kdysi na přistoupení k Marshallovu plánu a pak už doslova na každé uprdnutí dalších 40 let....). Pak prý přijdou, běda, běda nám, nedozírné následky. I válka by prý mohla být - jako kdyby na východě Ukrajiny, také samostatného, nezávislého státu, s garancí hranic a existence dokonce i od Ruska, už válka dávno nebyla - díky krvavé ruské svini. Zde tedy nedozírné následky už fungují v praxi.

Zatím ne, ještě ne, u nás v Čechách, ale kdo není úplný tupec ví, jak to se zločinci - ať se jmenují Hitler nebo Putin - chodí. Dnes tedy pociťují nedozírné následky (nebo blaho přičlenění k Rusku ? - vyjde na stejno) také krymští Tataři:

(podle Echa24)

„Mluvte o tom, co se děje na Krymu, ve svých médiích. Je teď velmi důležité, aby o tom vaši diváci věděli,“ vzkazuje novinářka krymskotatarské televizní stanice ATR, v níž v pondělí provedla razii ruská policie.

„Bojíme se, že část z nás zlikvidují fyzicky a zbytek zastraší a donutí navždy odejít z Krymu. A tehdy národ zmizí z mapy světa. Je těžké uvěřit, že se něco takového může dít ve 21. století v podstatě v centru Evropy,“ dodává novinářka. “

Rusko něco říká, ale něco jiného dělá,“ vzkazuje novinářka.

Inu, je třeba se podle toho zařídit: kdo se bojí nedozírných následků, musí bít ruskou svini po rypáku. Připosranost není lék. Bij ruskou svini, zachráníš mír! A českou pátou kolonu rusákových kolaborantů vem s tím!


Nepřihlášený uživatel

#1334 Re: Po norimberském vzoru na šibenici s válečným zločincem Putinem a jeho bandou!

2015-01-27 22:06

#1333: - Po norimberském vzoru na šibenici s válečným zločincem Putinem a jeho bandou! 

Ty si ale ulhanej pacholek. Kde někomu říkám aby poslouchal Putina, co si to vymejšlíš? Já bych jen rád abychom se zbytečně nesnažili vyvolat konflikt za každou cenu. Amerika zaplatila za Majdan 5 miliard dolarů, no tak ať si to platí dál, když je to tak baví a mají na to. 

Ukrajina prostě je ruské pohraničí a tam si Rusko nemůže nechat vytvořit US a NATO základny. USA taky nestrávilo Kubu u svých břehů, a pokud si dobře pamatuju tak proti tomu ostrovu nějakých 50-60 let tvrdě ekonomicky bojuje. A nejenom ekonomicky, naplánovalo těm několik diverzních akcí. 

Proč, u všech všudy by takhle nemohli jednat i druhé mocnosti? Jak se chová Izrael? Něco v okolí se mu nelíbí, šup nálet. Okolo jeho hranic letí letadlo, šup, sestřelí ho. Je mu to jedno, neptá se, neomlouvá se, na nějaká pravidla či zákony kašle. Přepadnout loď v mezinárodních vodách a střílet na posádku je pirátství. Neserou se s tím a na všechny kašlou. A to je v porovnání s Ruskem pidistáteček. Podobně se chová Turecko ke Kurdům celé desítky let a nejenom k nim. A našly by se další případy.

Proti tomuhle není Rusko ničím vyjímečné. Prostě je velmoc, jako ti ostatní a také se podobně chová. To si jako mají kvůli tvejm modrejm očím nechat nas... na hlavu? Proč to tedy pro změnu třeba mým očím nedělá USA, Turecko, Izrael...?

A jen hlupáci se snaží velmoci dráždit a vyvolat konflikt. Když jim to někdo řekne, tak ho začnou urážet. Protože nic jiného neumí, jejich mozeček se na víc nezmůže.

Protože nemáš argumenty na to, proč by jeden stát něco mohl a druhý ne, tak se mě snažíš čím dál více urážet. Jseš duševní ubožák a možná o tom ani nevíš. (I když asi víš).

Nevykládej tady něco o Tatarech, ti si mohou psát na net, svět se jich zastává, jezdí za nimi novináři, mohou si stěžovat, cestovat. Mají co jíst. Mají co pít. Na hlavy jim nepadají granáty. Mají lékaře. Ať si to jedou vyměnit a rusky mluvícími Ukrajinci do Luhanské oblasti. PAK si můžou stěžovat. 

Pokud by se jim to náhodou nelíbilo, můžou odjet i do jiných oblastech, které jsme "osvobodili" a kam jsme "dovezli demokracii". Bude jim tam určitě fajn, lépe než na Krymu. Můžeš je tam jet doprovázet aby nazabloudili. ISIL čeká.

Fašista podle terminologie rusáckého zločince

#1335 Likvidovat zrádné a zločinné páté kolony nepřátel: islamofašistickou stejně jako rusáckou!

2015-01-28 08:14

Pan prezident Zeman včera konečně zase řekl něco rozumného: s bestiálním islamofašismem a jeho "státem" je třeba bojovat, zde není místo ani možnost jakéhokoliv kompromisu, bojovat teď hned a se vším důrazem, nenechat věci pokračovat, jako kdysi v roce 1936 svět nechal zločince Hitlera a jeho grázly... (škoda, že přesně totéž neřekl pan prezident Zeman, když ruská zločinná svině začala agresi proti Ukrajině obsazením Krymu; mohl mít text už od tehdy připravený, je to naprosto stejný případ a pro nás - vzhledem k poloze - ještě aktuálnější nebezpečnější).

Zaorálek ovšem hned měl výhrady a jako správný Zaorálek je pak "zmírňoval": válku už vlastně vedeme, Česko se účastní, není to jen vojenské tažení, ale kompex akcí: také musíme likvidovat islamofašistickou pátou kolonu působící v našich zemích. Ano, tak to doslova řekl ministr. Raději jsem to zvýraznil.

Protože z toho plyne, že stejně musíme v zájmu českého státu a z přesně stejných důvodů zatočit s pátou kolonou prorusáckých zločinců, všeho toho lidského šmejdu a odpadu českého národa, od blbečků, papouškujících něco, co je nad možnosti pochopení jejich debilními hlavami, až po vše řídící drzé rusácké agenty, Rusákem placené zločince, kteří se snaží rozlézt doslova všude a rozvrátit stát, aby náš nepřítel, rusácká agresívní svině, mohla "normalizovat" poměry ve svém "blízkém" zahraničí. Obnovit velikost SSSR, jak zločinec Putin už veřejně vyhlašuje svůj, "Putinův Kampf".

Ano, zavřít ty sprosté rusácké tlamy s jejich štvaním a propagandou rusáckého zločinu a vraždy, od zdánlivě nevinného "chápání" Rusákových "oprávněných zájmů", zdánlivě "rozumného" a "objektivního" blábolení a srovnávání, co kdy kde udělala či neudělala jiná velmoc až po zcela otevřené protistátní štvaní o potřebě zrušit naše zahraniční závazky a smlouvy včetně toho mála, co proti ruskému agresorovi zatím Západ dělá a rozvrátit EU a NATO (které, jak vidět, přece jen ruské svini asi vadí v jejích agresívních plánech stejně jako ji zasáhlo embargo .... přes zoufalou rusáckou prpagandu o jeho "neúčinnosti").

Ano, s bitím ruské svině musíme musíme začít u jejích pacholků z řad Čechů nebo přivandrovalých rusáckých agentů, které máme po ruce. Přesně stejně jako je to s těmi islamofašistickými zločinci....

Fašista podle terminologie rusáckého zločince

#1336 Re: Likvidovat zrádné a zločinné páté kolony nepřátel: islamofašistickou stejně jako rusáckou!

2015-01-28 09:16

#1335: Fašista podle terminologie rusáckého zločince - Likvidovat zrádné a zločinné páté kolony nepřátel: islamofašistickou stejně jako rusáckou! 

 Především je třeba zavřít sprostou hubu válečným štváčům v žoldu Rusáka (maskovaným, jak u Rusáka již léta zvykem, jako "bojovníci za mír"). Sice nejsem úplný stoupenec politické (a jiné) "korektnosti", která v krajních případech není nic jiného než pokrytectví, lež a vlastně blbost, ale co je moc, to je moc.

Drze, veřejně, v XXI. století, po všech hrůzách, které přineslo století XX., navíc zrovna v době, kdy si svět připomíná nebývalé zločiny holokaustu jako "logického" završení různých "teorií" o nerovnosti lidí, národů a států psát o tom, že jisté národy a státy, jako "velmoci" mají jiná a větší práva než státy a národy druhé, menší, že tyto se "musí" velmoci a jejím "oprávněným" zájmům podřizovat, je prakticky zločin přípravy války. Ať si hlasatel takovéto sprosté nehoráznosti o sobě myslí a sám sebe prezentuje jako "bojovníka za mír". Ano, za klid "míru", třeba v závětří pecí Osvětimi, kde konečně skončili ti, kteří nechápali a stavěli se proti "právu" velmoci. "Míru" zaplaceném dnes třeba nešťastným národem, který je sousedem krvelačné bestie, považující se za "velmoc" s nějakými extra právy vůči sousedům. "Míru" zcela podle Orwella, který znamená válku. Agresívní bestie, která má podle takovýchto grázlů (nebo jen blbečků ?) nějaká zvláštní "práva" mimo své hranice (zdůrazňuji, že nejde o nějakou obranu proti nevyprovokovanému útoku !) bude tyto hranice za jejich přispění (přispění "užitečných idiotů", potřeboval je Hitler stejně, jako je celé dějiny potřebuje Rusák) posouvat tak dlouho, až obsadí celý svět. O to ovšem bestii jde, Rusákovi zvláště (ať jako za cara chce jen "chránit" Slovany nebo za komunistů "osvobodit proletariát celého světa"). A náš "mírový" blbeček nechápe, že ten jeho "mír", kdy obětuje bestii druhé, je jen velice dočasný - než "velmoc" při rozšířování svého "pohraničí" narazí na "pohraničí" jiné "velmoci". Pak bude po míru. Zkušenost a dějepis nás učí (od blbečka znalost dějin ovšem čekat nelze, ten má debilní hlavu napěchovanou momentálně platnou propagandou svého chlebodárce), že Hitlerovi to trvalo od zásahů v jeho "pohraničí", na které měl jistě jako "velmoc" plné právo, k té válce, pouhopouhé tři roky!!!

Mimochodem rusácký blbeček samozřejmě je ten, kdo rozhoduje, KDO JE A KDO NENÍ "VELMOC".

Velmocí je samozřejmě ruská svině, i když za staletí nezvládla nejen vyrobit dost bot pro všechny své obyvatele, ale ani produkovat pro ně dost žrádla. Velmocí naopak samozřejmě NENÍ Evropská unie, ačkoliv má proti Rusákovi více obyvatel, mnohem větší a výkonnější hospodářství .... To by totiž blbeček - rusácký propagandista musel už dnes řešit zajímavý problém (nad jeho duševní schopnosti): ČÍ pohraničí je Ukrajina: Rusákovo nebo EU? Kdo tam má "právo" velmoci? Kdo má právo na "základny" tamtéž?

Jen aby byl ten mír.......


Nepřihlášený uživatel

#1337 Re: Re: Likvidovat zrádné a zločinné páté kolony nepřátel: islamofašistickou stejně jako rusáckou!

2015-01-28 09:46

#1336: Fašista podle terminologie rusáckého zločince - Re: Likvidovat zrádné a zločinné páté kolony nepřátel: islamofašistickou stejně jako rusáckou! 

Báječné, pěkně si se rozjel. Umíš něco jiného, než se chovat jako hulvát, nadávat a vyhrožovat? Demokracie, svoboda projevu jen pro Tebe, ostatní džet hubu. Velmoci jsou jen Tvoje milovaná amerika, ta může vše, ostatní držet hubu.

To by mě zajímalo, cos dělal za "totáče"? I velitel pluku motostřelců (tzv "bigošů") byl s porovnání s Tebou vrchol slušnosti a lidské komunikace. A to bylo pár let před tou sametovou loupežnickou "revolucí".

Dovedu si tě snad představit někde u Gestapa, ale snad i tam byli občas normální lidi. Ne to není možná, tebe by nevzali ani tam...

Jinak nepřeháněj to, fakt, aby tě nekleplo. Měj rozum, s kým bych si tak pěkně od srdce lidsky poklábosil. :-))))))))

Jinak EU není velmoc. Nemá na to ani vojensky ani ekonomicky a navíc její části nespolupracují. To i ten Izrael je na tom lépe, ten je alespon jednotný. Čao.

Fašista podle terminologie rusáckého zločince

#1338

2015-01-28 17:35

Putinovi pacholci mezi Čechy, celá ta prorusácká sprostá lůza, nás denně straší tím, co by se mohlo stát, pokud budeme "dráždit" Rusáky a jejich fýrera Putina. Zasévat strach je, zdá se, momentálně jejich hlavní úkol. Počítají s tím, že když většinu doslova zblbnou strachem, má ruská agresívní svině u nás předem vyhráno. Nechme stranou teď trapný rozpor, do kterého se tito Putinovi pacholci se sníženou inteligencí sami vmanévrovali: máme se bát Rusáka, dokonce, když by se opravdu nasral, mohl by s námi válčit (!!), tedy bát se Rusáka, kterého nám ale současně představují jako našeho (=  českého) nejlepšího, dokonce snad jediného přítele a nezištného spojence, pravý opak ničemných Američanů a Západoevropanů, našich spojenců v NATO....

Teď mi jde o ten STRACH, strach který se Čechům všechny kanály s rusákovými duševními splašky  tak usilovně snaží vsugerovat.

Pan generál Šedivý včera v televizi v diskusi k poslednímu projevu prezidenta Zemana ovšem ukázal na něco zcela jiného. Pan preziden ve svém projevu sní o jakési společné akci za účasti všech stálých členů RB OSN proti bestiím islámského "státu". Pan generál nám celkem logicky vysvětlil, že jde bohužel jen o apel, o zbožné přání pana prezidenta, ze kterého nebude nic. Rusko se určitě nezúčastní. Nezúčastní se, protože Putin, Rusku vládnoucí válečný zločinec Putin a jeho banda jsou strachy celí podělaní ze SVÉ islámské menšiny (dobrých 15% obyvatel, tedy mnohem více než ve Francii, například). Aby nedráždili tuto "menšinu", aby zase na ně nepřišlo nějaké to "Čečensko" rozhodně nepodniknou proti islamofašistům NIC! Ano, veliký (ne ovšem svou postavou skrčka) "osvoboditel" Krymu, ruský bohatýr, vyhrožující směrem na Západ (včetně nám) atomovou válkou, když nepřijmeme trpně jeho válečné zločiny na Ukrajině (zatím jen na Ukrajině), je strachy podělaný z vlastních občanů machometánské víry.... S islamofašisty nebude bojovat ani náhodou, OVŠEM, jako správná rusácká krysa může využít boje Západu s tímto skutečně fašistickým svinstvem k - VLASTNÍ AGRESI VŮČI SVÝM SLABŠÍM SOUSEDŮM. Ano to je pravá tvář rusácké bestie - ne nějaký "ruský medvěd", kterého se snaží světu představit Putler, ale prašivý zákeřný ruský kojot, útočící zezadu, jen na slabší. Skutečné dnešní fašisty (islamofašisty) nechá řádit. Zato sprostě ocejchuje slabšího, nepohodlného souseda jako "fašisty" a jde loupit a vraždit u tohoto "fašisty".

Pro všechny případy ale jeho pacholci v Čechách mají ÚKOL: šířit strach z Ruska, pokud nebudeme poslušní...  I krysa Putin totiž dobře ví, že na sebevědomý, vůči strachu z Rusáka imunní, byť malý stát si troufnout nemůže. Je na všech skutečných Češích, aby pacholkům Putina a samotnému válečnému zločinci Putinovi jasně ukázali: ruské svině, třebas krvavé, SE NEBOJÍME!

 


Nepřihlášený uživatel

#1339

2015-01-28 18:26

Řekl bych, že kojot je zvíře původem z Ameriky, nikoliv z Asie nebo Evropy.

Teď mě napadá, nejsi (původem) z ameriky? Mnohé by se tím vlastně vysvětlilo.... I to Tvoje zoufalý vytí do války, tady.

Spíš na tom budeš ale nějak ekonomicky navázaný.

Fašista podle terminologie rusáckého zločince

#1340 Takhle vypadá a takhle se chová smradlavá rusácká pakáž, Untermensch

2015-01-29 16:53

Parlamentní shromáždění Rady Evropy ve středu většinou hlasů potvrdilo bojkot ruské delegace a prodloužilo odebrání jejích hlasovacích práv do dubna. Ruští poslanci nyní navíc nesmějí být zastoupeni v ústředních orgánech shromáždění. Podle ukrajinského serveru Obozrevatel.com se jejich odchod neobešel bez skandálu, ruští zástupci s sebou zpátky domů berou žárovky a jiné vybavení svých štrasburských kanceláří.

„Ukradli kancelářské vybavení jako pera, tužky, papíry, sešívačky a šanony, z některých míst vzali i žárovky nebo toaletní papíry a mýdlo ze záchodů.“  píše novinář Igor Ticholaze. Odvolává se na vysoké zástupce Parlamentního shromáždění Rady Evropy, kteří dle jeho slov „nic podobného nikdy neviděli“.

(podle Echa24)

Jen malá poznámka: k čemu bude asi Rusákovi toiletní papír, jestliže současně neukradl obrázkový návod k jeho použití?


Nepřihlášený uživatel

#1341 Re: Takhle vypadá a takhle se chová smradlavá rusácká pakáž, Untermensch

2015-01-29 20:04

#1340: Fašista podle terminologie rusáckého zločince - Takhle vypadá a takhle se chová smradlavá rusácká pakáž, Untermensch 

No, to je fajn, že s nimi nespolupracují, To se tím jistě všechno vyřeší, oni se z toho určitě Ti Rusové potento, že nemají hlasovací právo v Radě Evropy. Možná právě proto si s sebou vzali ten toaleťák. A co nevidět přilezou s prosíkem...

Směšné, podobné jako ty různé kecy o Olympiádě v Soči, každá maličkost je líčena jako katastrofální selhání Ruska a známka úpadku. Děje se to jistě jen u nich, všudě jinde je vše stoprocentní, zvláště zde, na "Západě". Tady v podstatě neznáme, že by někdy zakolísala nějaká stavební firma a dala třeba nakřivo dlaždičku.  Nene. To je u nás neznámý jev, to se děje jen v tom prohnilém Rusku. Tam možná ani prezident určitě neví, co to vlastně dlaždičky jsou...

BTW není náhodou ten novinář nějaký kámoš Havla, Schwarzenberga, Vondry nebo někoho podobného? V Bruselu takových bude hejno a za bakšiš by i vlastní ho... sežrali.

Mimochodem, kdyby "Ruskák" chtěl Ti tu roličku nacpat celou do zadku, zvládne to jistě i bez návodu. Stačí mu aby si přečetl, co tu píšeš. Možná by Ti tam potom nacpal i nějaký ten šanon s kecy Rady Evropy. Pokud možno napříč.

Fašista podle terminologie rusáckého zločince

#1342

2015-01-30 09:36

Kreml hodnotí vykopnutí Rusáků ze Shromáždění Rady Evropy jako další diplomatický úspěch podle zprávy ČR). Jak je tedy vidt, nejen se Rusák "nepotento", ale asi v Kremlu ví, že tím mnoho "vyřeší". Třeba "disproporci" na trhu s toiletním papírem, když došla zásilka z Rady Evropy....

Také Vás napadlo, proč je Rusák tak neoblíbený, proč v dnešním světě nemá vlastně jediného spojence? Vždyť bojuje za mír, je vždy připraven svou vysokou kulturu a vědecko-technickou úroveň (o vysoké životní úrovni ani nemluvě) exportovat do celého světa, bojuje proti fašistům, které si sám jako fašisty označil, také proti kontrarevolucionářům a jiným nepřátelům lidstva, bratrské Slovany miluje, bratrskou pomoc nezištně poskytuje, ani požádat se nemusí.... Zlotřilí Američané mají svět prolezlý svými základnami (odkud pak s chutí bombardují zvláště děti, neboť ví, že by mohly psát po zdech "Ami go home"; Rusák takové zločiny, jako bombardovat děti ZÁSADNĚ nedělá - třebas v Katyni přece nezavraždil ani JEDINÉ dítě !!!) ... a Rusák se ne a ne někde uchytit. Tedy uchytí se a za pár let ho odtud vykopu. Ne, že by Američany měli všude rádi - však to Rusáka také stojí pěkný peníz - ale všude mají ty své základny na základě dohody s dotyčnou zemí (které ani nepotřebovali napřed poskytnout nějakou tu bratrskou pomoc), kde většina proti Američanům až zas tak moc nemá, naopak mnozí z těch základen mají velice slušné živobytí (ne ve smyslu rusákovy základny v Milovicích svého času, kde za družbu s okupantrem bylo dovoleno domorodcům koupit pro ně jinde nedostupné zboží; kde je Američan,tam pojem nedostatkové zboží ovšem neznají, to je totiž čiistě Rusácký vynález). A tak má Rusák stále více nepřátel, dnes si vyrobil jednoho z kdysi (kdy to ovšem vlastně bylo se neví) bratrského slovanského národa... Jinak stojí doslova na hanbě světového společenství a jen "právo veta" mu dává šanci, že také oficiálně není odsouzen jako zločinec (ano, on jediný je opačného názoru než zbytek světa... o tom, kdo je a kdo není agresor rozhoduje vlastně - agresor sám; inu demokracie). Tak mu zbývají jako spojenci jen "věrní" pohůnci v Čechách, snaživí i přes svoji sníženou inteligenci a malé morální nedostatky. Že pro své spoluobčany jsou pak "blbci" nebo dokonce "zločinci v žoldu nepřítele" se diví jen oni sami. Že se jich slušný člověk štítí jak prašiviny....


Nepřihlášený uživatel

#1343 Re: Re: Po norimberském vzoru na šibenici s válečným zločincem Putinem a jeho bandou!

2015-01-30 14:08

#1334: - Re: Po norimberském vzoru na šibenici s válečným zločincem Putinem a jeho bandou! 

 1334 -  Jaka to cest pro nas, pitome Cechy !  Nejvyssi americky "pokladnik" se ozval a vysvetlil nam, ze Ameriku stal Majdan 5 miliard dolaru.  Verme mu a budme vdecni, ze konecne zname pravdu.  On to prece musi nejlepe vedet !


Nepřihlášený uživatel

#1344 Re: Re: Re: Po norimberském vzoru na šibenici s válečným zločincem Putinem a jeho bandou!

2015-01-30 22:41

#1343: - Re: Re: Po norimberském vzoru na šibenici s válečným zločincem Putinem a jeho bandou! 

Pokud vím, tak to US prokecli sami. A když se podíváte na majdanovce, jak pečou policajty molotovovy a celý "demokratický" svět křičí, že se policie nesmí bránit... a pak se karta obrátí, režim násilně svržen, míto jedněch oloigarchů tam jsou druzí oligarchové a najednou, najednou je správné používat na nespokojence i tanky a letectvo. Všichni jsme pro a podporujeme to.

Pokud to nevidíte, tak jste pitomci. Pokud to ale vidíte, a tváříte se že to není pravda, nemám pro Vás slov.

Fašista podle terminologie rusáckého zločince

#1345 Rusák potřebuje ke své existenci blbce: doma i v blízkém zahraničí.

2015-01-31 09:22

"Rusové věnují příliš mnoho času studiu cizích jazyků, stěžovala si v ruském parlamentu poslankyně za kremelskou stranu Jednotné Rusko Irina Jarová. Znalost cizích řečí odvádí mládež od vlastenectví, lidé by se spíš měli učit lásce k mateřštině a národním tradicím, citoval z jejího projevu moskevský rozhlas.Poslankyně, která je šéfkou bezpečnostního výboru Státní dumy, proslula v dolní komoře ruského parlamentu jako bojovná strážkyně národních tradic a sovětského odkazu. Jednou z jejích poslaneckých iniciativ byl návrh zákona, který vězením trestá zpochybňování válečných úspěchů Rudé armády.

Jarová předložila rovněž několik návrhů na přejmenování ulic ruských měst jménem diktátora Josifa Stalina. Stala se jedním z navrhovatelů nechvalně proslulého zákona o zahraničních agentech, který podle kritiků legalizuje šikanu nevládních organizací."
(podle Mf Dnes)

Tohle by potřebovali i u nás. Poslouchat pouze Hlas Ruska a nejvýše ještě idiotské české Putinovy pacholky v internetových "diskusích". S jejich starostí, aby "velmoci" Rusku nikdo neubližoval, aby mohl Rusák prosazovat svoje "oprávněné zájmy velmoci", třeba proléváním krve druhých.  A s poučováním, kolik stál USA "Majdan" a kdo je z rozhodnutí válečného zločince Putina "fašista".

Jo, rusáčtí agitátorští blbečci, USA si "Majdan" mohou jak vidět dovolit zaplatit, mají na to; "velmoc" Rusko má jako vždy leda holou prdel a vedeno debilem se nechá vtáhnout do dalšího kola "závodů ve zbrojení" - viz včerejší prohlášení jakéhosi Putinova pacholka o tom, že Rusko si svou převahu, ano PŘEVAHU prorusáčtí ničemové, k čemu asi potřebuje "mírumilovný stát" převahu ve zbraních, zvláště atomových - vzít nenechají, ať to stojí co stojí. Jednou už ovšem závod Rusák v dresu SSSR prohrál a padl vysílením na držku, jeho výtvor, SSSR, pak šel, jak učil zločinec Lenin, na "smetiště dějin" (tedy lidově do hajzlu); po druhé to nedopadne jinak a rozpadne se i "velmoc" Rusko; nešťastné porobené národy, všelijací ti Čečenci, Ingušové, Baškirci a další se třeba dočkají nezávislosti na Rusákovi....

Blízkost Putinových Rusáků a islamofašistů je zřejmá: obojí stojí na tom, že jejich stoupenci, souvěrci, poddaní jsou blbci. Bez této základní podmínky obojí končí.


Nepřihlášený uživatel

#1346 Re: Rusák potřebuje ke své existenci blbce: doma i v blízkém zahraničí.

2015-01-31 10:33

#1345: Fašista podle terminologie rusáckého zločince - Rusák potřebuje ke své existenci blbce: doma i v blízkém zahraničí. 

 V každém parlamentu se najde občas nějaký pitomec, či zločinec. Kdysi u nás třeba Sládek, nebo teď je dost zvláštní ten Okamura, posuzováno podle nich jsme taky pěkně ujetým národem. Neb o ten z ODS jak ještě pomohl odhlasovat restituce církevní a opak šel nastoupit do krimu...

A "... proslulého zákona o zahraničních agentech.. " Hlavně že Vám nevadí že stejný zákon v USA platí už cca 60 let. To nevíte? Nebo je Vám to jedno? Nebo to víte a zamlčujete == lžete?

Já to bohužel vím, protože jsem si dal tu práci s tím ho najít, je na netu na oficiálních stránkách mezi zákony USA (neřeknu Vám z hlavy kde, nejsem doma). Ale to Vám může být jedno, stejně by jste jen vykřikoval něco o "Rusáckých blbečcích" že ano. Nějaká fakta - u Vás nezájem.


Nepřihlášený uživatel

#1347

2015-01-31 23:18

Pane velebnosti! Pane velebnosti! slyšeli jste co říkal pan prezident Zeman? co zase Kelišová! no říkal prosty slovo, o bože amen, prej kunda sem kunda tam tohle říkal a přisaham ať se propadnu do západního Německa. No tak to něco musíme rychle udělat jinak bude zachvily Kundova Republika a budou tady žit same kundisty a fašicty.

Zuzka

#1348

2015-02-01 13:51

Miluji Zemana Sice to není bůhvíjaký krasavec, ale má vnitřní kouzlo, má svůj názor, charisma a není to pokrytecká loutka jako ostatní. To si na něj cením :-*


Nepřihlášený uživatel

#1349

2015-02-01 19:45

Ve většině souhlasím s prezidentem

Nepřihlášený uživatel

#1350

2015-02-01 19:57

Souhlasím s výroky prezidenta,věřím, že ví vždy o čem mluví.Rozhodně nekazí děcka ve škole mluvou, naopak bych se bál aby ony nebyly sprostči než on