podporujeme prezidenta Zemana

Fašista podle terminologie rusáckého zločince

/ #1331 "Moravští národovci" se líbí Rusům

2015-01-26 17:38

Ruská propaganda se snaží podchytit nejrůznější separatistická hnutí po celém světě. A již loví i v Česku: našla pár blbů z hnutí Moravské národní obce..... a Hlas Ruska už má objekt pro své štvaní. Nic naplat, jednou (a nebude to za dlouho), bude třeba celé té svinské rusácké páté koloně prostě zavřít huby v souladu se zákonem v zájmu českého národa a českého státu. Přes něčí žvásty o "svobodě" projevu a o "právu" na názor. Šmejd rusácké páté kolony najde plné uplatnění svých "práv" šířit zločinnou rusáckou propagandu - u zločince Putina v jeho Rusku!

Není už přece nadále možné stíhat kdejakého hajlujícího (nebo dokonce domněle hajlujícího) troubu (jako nebezpečí pro stát a jeho demokratický pořádek !) a nechat současně jet naplno štvaní a rozvracení státu rusáckými štváči v zájmu a zřejmě i za peníze nepřátelské zahraniční mocnosti.

Dávno se už také mělo udělat to, co nyní navrhuje poslenec Gabal: snížit počet rusáckých "diplomatů", stejně jen chatrně maskovaných špionů. („Nevím, zda nesnížit počet ruských diplomatů v Praze na polovinu i za cenu snížení na polovinu našich diplomatů v Rusku, byť za cenu odvolání velvyslance a snížení úrovně naší mise v Moskvě,“ napsal poslanec v prohlášení na sociání síti Facebook. „Nemůžu se nečinně dívat na zabíjení civilistů v syrském stylu na Ukrajině,“ píše Gabal a dodává: „Rusko zneužívá problémů s IS svou brutální agresí a to je chucpe. Válku máme za dveřmi, Rusko směřuje k otevřenému zatažení Evropy do války. Rusko je odpovědné za chování separatistů, musí tu odpovědnost pocítit.)