podporujeme prezidenta Zemana

Fašista podle terminologie rusáckého zločince

/ #1335 Likvidovat zrádné a zločinné páté kolony nepřátel: islamofašistickou stejně jako rusáckou!

2015-01-28 08:14

Pan prezident Zeman včera konečně zase řekl něco rozumného: s bestiálním islamofašismem a jeho "státem" je třeba bojovat, zde není místo ani možnost jakéhokoliv kompromisu, bojovat teď hned a se vším důrazem, nenechat věci pokračovat, jako kdysi v roce 1936 svět nechal zločince Hitlera a jeho grázly... (škoda, že přesně totéž neřekl pan prezident Zeman, když ruská zločinná svině začala agresi proti Ukrajině obsazením Krymu; mohl mít text už od tehdy připravený, je to naprosto stejný případ a pro nás - vzhledem k poloze - ještě aktuálnější nebezpečnější).

Zaorálek ovšem hned měl výhrady a jako správný Zaorálek je pak "zmírňoval": válku už vlastně vedeme, Česko se účastní, není to jen vojenské tažení, ale kompex akcí: také musíme likvidovat islamofašistickou pátou kolonu působící v našich zemích. Ano, tak to doslova řekl ministr. Raději jsem to zvýraznil.

Protože z toho plyne, že stejně musíme v zájmu českého státu a z přesně stejných důvodů zatočit s pátou kolonou prorusáckých zločinců, všeho toho lidského šmejdu a odpadu českého národa, od blbečků, papouškujících něco, co je nad možnosti pochopení jejich debilními hlavami, až po vše řídící drzé rusácké agenty, Rusákem placené zločince, kteří se snaží rozlézt doslova všude a rozvrátit stát, aby náš nepřítel, rusácká agresívní svině, mohla "normalizovat" poměry ve svém "blízkém" zahraničí. Obnovit velikost SSSR, jak zločinec Putin už veřejně vyhlašuje svůj, "Putinův Kampf".

Ano, zavřít ty sprosté rusácké tlamy s jejich štvaním a propagandou rusáckého zločinu a vraždy, od zdánlivě nevinného "chápání" Rusákových "oprávněných zájmů", zdánlivě "rozumného" a "objektivního" blábolení a srovnávání, co kdy kde udělala či neudělala jiná velmoc až po zcela otevřené protistátní štvaní o potřebě zrušit naše zahraniční závazky a smlouvy včetně toho mála, co proti ruskému agresorovi zatím Západ dělá a rozvrátit EU a NATO (které, jak vidět, přece jen ruské svini asi vadí v jejích agresívních plánech stejně jako ji zasáhlo embargo .... přes zoufalou rusáckou prpagandu o jeho "neúčinnosti").

Ano, s bitím ruské svině musíme musíme začít u jejích pacholků z řad Čechů nebo přivandrovalých rusáckých agentů, které máme po ruce. Přesně stejně jako je to s těmi islamofašistickými zločinci....