podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #1333 Po norimberském vzoru na šibenici s válečným zločincem Putinem a jeho bandou!

2015-01-27 17:09

Straší nás lidské svině - jinak těžko nazvat ty stvůry, které jsou ochotné dělat proti vlastnímu národu Rusákovi poskoky,pohůnky a hlásné trouby - známými "nedozírnými následky". To když nebudeme poslouchat zločince Putina, nebudeme podporovat (nebo zatím alespoň mlčet) jeho odporné mezinárodní zločiny, když se nepůjdeme (samostatný stát, Česká republika!!!) vždy napřed zeptat do Kremlu, co smíme a co ne (jako kdysi na přistoupení k Marshallovu plánu a pak už doslova na každé uprdnutí dalších 40 let....). Pak prý přijdou, běda, běda nám, nedozírné následky. I válka by prý mohla být - jako kdyby na východě Ukrajiny, také samostatného, nezávislého státu, s garancí hranic a existence dokonce i od Ruska, už válka dávno nebyla - díky krvavé ruské svini. Zde tedy nedozírné následky už fungují v praxi.

Zatím ne, ještě ne, u nás v Čechách, ale kdo není úplný tupec ví, jak to se zločinci - ať se jmenují Hitler nebo Putin - chodí. Dnes tedy pociťují nedozírné následky (nebo blaho přičlenění k Rusku ? - vyjde na stejno) také krymští Tataři:

(podle Echa24)

„Mluvte o tom, co se děje na Krymu, ve svých médiích. Je teď velmi důležité, aby o tom vaši diváci věděli,“ vzkazuje novinářka krymskotatarské televizní stanice ATR, v níž v pondělí provedla razii ruská policie.

„Bojíme se, že část z nás zlikvidují fyzicky a zbytek zastraší a donutí navždy odejít z Krymu. A tehdy národ zmizí z mapy světa. Je těžké uvěřit, že se něco takového může dít ve 21. století v podstatě v centru Evropy,“ dodává novinářka. “

Rusko něco říká, ale něco jiného dělá,“ vzkazuje novinářka.

Inu, je třeba se podle toho zařídit: kdo se bojí nedozírných následků, musí bít ruskou svini po rypáku. Připosranost není lék. Bij ruskou svini, zachráníš mír! A českou pátou kolonu rusákových kolaborantů vem s tím!