podporujeme prezidenta Zemana

Fašista podle terminologie rusáckého zločince

/ #1330 Rusko se hroutí a vyhrožuje. Rusové budou za Putina hladovět

2015-01-26 10:03

Podle časopisu Echo24

"Ruské špičky vyrazily na Světové ekonomické fórum do švýcarského Davosu v silné sestavě. A posluchači zírali....Šuvalov zahájil svou řeč na horské snídani organizované největší ruskou bankou Sberbank přiznáním, že Rusko je v extrémně těžké situaci. Rusové ale „vydrží jakékoliv strádání, aby ubránili prezidenta Vladimira Putina proti západní agresi. I kdyby neměli dost jídla". "Utáhneme si opasky, budeme jíst méně, vydržíme jakékoliv strádání"- pravil Šuvalov, žeroucí plnou držkou na "horské snídani" v Davosu (dodávám já).

Přeji Rusákům z celého srdce to, co si sami přejí! (Alespoň podle Šuvalovů, mluvčích ruského lidu.) Takových 900 dní "leningradské" diety a utažení opasku (a la Leningrad v roce 1941).

A teprve potom se jich zeptat, jestli je Putin opravdu ten nejlepší "vožď", stojící za "utžení opasků", jestli se nažrali blaha, že Krym se "vrátil" do náruče "veliké" Rusi (bez něj by přece nebyla "bolšaja" a tou musí být, i kdyby Rusák měl mít holou prdel), zda podporování rusky mluvích banditů, řádících v Doněcku a okolí je to nejlepší, co pro ruského blba může udělat ruský stát....