podporujeme prezidenta Zemana

Fašista podle terminologie rusáckého zločince

/ #1336 Re: Likvidovat zrádné a zločinné páté kolony nepřátel: islamofašistickou stejně jako rusáckou!

2015-01-28 09:16

#1335: Fašista podle terminologie rusáckého zločince - Likvidovat zrádné a zločinné páté kolony nepřátel: islamofašistickou stejně jako rusáckou! 

 Především je třeba zavřít sprostou hubu válečným štváčům v žoldu Rusáka (maskovaným, jak u Rusáka již léta zvykem, jako "bojovníci za mír"). Sice nejsem úplný stoupenec politické (a jiné) "korektnosti", která v krajních případech není nic jiného než pokrytectví, lež a vlastně blbost, ale co je moc, to je moc.

Drze, veřejně, v XXI. století, po všech hrůzách, které přineslo století XX., navíc zrovna v době, kdy si svět připomíná nebývalé zločiny holokaustu jako "logického" završení různých "teorií" o nerovnosti lidí, národů a států psát o tom, že jisté národy a státy, jako "velmoci" mají jiná a větší práva než státy a národy druhé, menší, že tyto se "musí" velmoci a jejím "oprávněným" zájmům podřizovat, je prakticky zločin přípravy války. Ať si hlasatel takovéto sprosté nehoráznosti o sobě myslí a sám sebe prezentuje jako "bojovníka za mír". Ano, za klid "míru", třeba v závětří pecí Osvětimi, kde konečně skončili ti, kteří nechápali a stavěli se proti "právu" velmoci. "Míru" zaplaceném dnes třeba nešťastným národem, který je sousedem krvelačné bestie, považující se za "velmoc" s nějakými extra právy vůči sousedům. "Míru" zcela podle Orwella, který znamená válku. Agresívní bestie, která má podle takovýchto grázlů (nebo jen blbečků ?) nějaká zvláštní "práva" mimo své hranice (zdůrazňuji, že nejde o nějakou obranu proti nevyprovokovanému útoku !) bude tyto hranice za jejich přispění (přispění "užitečných idiotů", potřeboval je Hitler stejně, jako je celé dějiny potřebuje Rusák) posouvat tak dlouho, až obsadí celý svět. O to ovšem bestii jde, Rusákovi zvláště (ať jako za cara chce jen "chránit" Slovany nebo za komunistů "osvobodit proletariát celého světa"). A náš "mírový" blbeček nechápe, že ten jeho "mír", kdy obětuje bestii druhé, je jen velice dočasný - než "velmoc" při rozšířování svého "pohraničí" narazí na "pohraničí" jiné "velmoci". Pak bude po míru. Zkušenost a dějepis nás učí (od blbečka znalost dějin ovšem čekat nelze, ten má debilní hlavu napěchovanou momentálně platnou propagandou svého chlebodárce), že Hitlerovi to trvalo od zásahů v jeho "pohraničí", na které měl jistě jako "velmoc" plné právo, k té válce, pouhopouhé tři roky!!!

Mimochodem rusácký blbeček samozřejmě je ten, kdo rozhoduje, KDO JE A KDO NENÍ "VELMOC".

Velmocí je samozřejmě ruská svině, i když za staletí nezvládla nejen vyrobit dost bot pro všechny své obyvatele, ale ani produkovat pro ně dost žrádla. Velmocí naopak samozřejmě NENÍ Evropská unie, ačkoliv má proti Rusákovi více obyvatel, mnohem větší a výkonnější hospodářství .... To by totiž blbeček - rusácký propagandista musel už dnes řešit zajímavý problém (nad jeho duševní schopnosti): ČÍ pohraničí je Ukrajina: Rusákovo nebo EU? Kdo tam má "právo" velmoci? Kdo má právo na "základny" tamtéž?

Jen aby byl ten mír.......