podporujeme prezidenta Zemana

Fašista podle terminologie rusáckého zločince

/ #1338

2015-01-28 17:35

Putinovi pacholci mezi Čechy, celá ta prorusácká sprostá lůza, nás denně straší tím, co by se mohlo stát, pokud budeme "dráždit" Rusáky a jejich fýrera Putina. Zasévat strach je, zdá se, momentálně jejich hlavní úkol. Počítají s tím, že když většinu doslova zblbnou strachem, má ruská agresívní svině u nás předem vyhráno. Nechme stranou teď trapný rozpor, do kterého se tito Putinovi pacholci se sníženou inteligencí sami vmanévrovali: máme se bát Rusáka, dokonce, když by se opravdu nasral, mohl by s námi válčit (!!), tedy bát se Rusáka, kterého nám ale současně představují jako našeho (=  českého) nejlepšího, dokonce snad jediného přítele a nezištného spojence, pravý opak ničemných Američanů a Západoevropanů, našich spojenců v NATO....

Teď mi jde o ten STRACH, strach který se Čechům všechny kanály s rusákovými duševními splašky  tak usilovně snaží vsugerovat.

Pan generál Šedivý včera v televizi v diskusi k poslednímu projevu prezidenta Zemana ovšem ukázal na něco zcela jiného. Pan preziden ve svém projevu sní o jakési společné akci za účasti všech stálých členů RB OSN proti bestiím islámského "státu". Pan generál nám celkem logicky vysvětlil, že jde bohužel jen o apel, o zbožné přání pana prezidenta, ze kterého nebude nic. Rusko se určitě nezúčastní. Nezúčastní se, protože Putin, Rusku vládnoucí válečný zločinec Putin a jeho banda jsou strachy celí podělaní ze SVÉ islámské menšiny (dobrých 15% obyvatel, tedy mnohem více než ve Francii, například). Aby nedráždili tuto "menšinu", aby zase na ně nepřišlo nějaké to "Čečensko" rozhodně nepodniknou proti islamofašistům NIC! Ano, veliký (ne ovšem svou postavou skrčka) "osvoboditel" Krymu, ruský bohatýr, vyhrožující směrem na Západ (včetně nám) atomovou válkou, když nepřijmeme trpně jeho válečné zločiny na Ukrajině (zatím jen na Ukrajině), je strachy podělaný z vlastních občanů machometánské víry.... S islamofašisty nebude bojovat ani náhodou, OVŠEM, jako správná rusácká krysa může využít boje Západu s tímto skutečně fašistickým svinstvem k - VLASTNÍ AGRESI VŮČI SVÝM SLABŠÍM SOUSEDŮM. Ano to je pravá tvář rusácké bestie - ne nějaký "ruský medvěd", kterého se snaží světu představit Putler, ale prašivý zákeřný ruský kojot, útočící zezadu, jen na slabší. Skutečné dnešní fašisty (islamofašisty) nechá řádit. Zato sprostě ocejchuje slabšího, nepohodlného souseda jako "fašisty" a jde loupit a vraždit u tohoto "fašisty".

Pro všechny případy ale jeho pacholci v Čechách mají ÚKOL: šířit strach z Ruska, pokud nebudeme poslušní...  I krysa Putin totiž dobře ví, že na sebevědomý, vůči strachu z Rusáka imunní, byť malý stát si troufnout nemůže. Je na všech skutečných Češích, aby pacholkům Putina a samotnému válečnému zločinci Putinovi jasně ukázali: ruské svině, třebas krvavé, SE NEBOJÍME!