podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post

Fašista podle terminologie rusáckého zločince

#1331 "Moravští národovci" se líbí Rusům

2015-01-26 17:38

Ruská propaganda se snaží podchytit nejrůznější separatistická hnutí po celém světě. A již loví i v Česku: našla pár blbů z hnutí Moravské národní obce..... a Hlas Ruska už má objekt pro své štvaní. Nic naplat, jednou (a nebude to za dlouho), bude třeba celé té svinské rusácké páté koloně prostě zavřít huby v souladu se zákonem v zájmu českého národa a českého státu. Přes něčí žvásty o "svobodě" projevu a o "právu" na názor. Šmejd rusácké páté kolony najde plné uplatnění svých "práv" šířit zločinnou rusáckou propagandu - u zločince Putina v jeho Rusku!

Není už přece nadále možné stíhat kdejakého hajlujícího (nebo dokonce domněle hajlujícího) troubu (jako nebezpečí pro stát a jeho demokratický pořádek !) a nechat současně jet naplno štvaní a rozvracení státu rusáckými štváči v zájmu a zřejmě i za peníze nepřátelské zahraniční mocnosti.

Dávno se už také mělo udělat to, co nyní navrhuje poslenec Gabal: snížit počet rusáckých "diplomatů", stejně jen chatrně maskovaných špionů. („Nevím, zda nesnížit počet ruských diplomatů v Praze na polovinu i za cenu snížení na polovinu našich diplomatů v Rusku, byť za cenu odvolání velvyslance a snížení úrovně naší mise v Moskvě,“ napsal poslanec v prohlášení na sociání síti Facebook. „Nemůžu se nečinně dívat na zabíjení civilistů v syrském stylu na Ukrajině,“ píše Gabal a dodává: „Rusko zneužívá problémů s IS svou brutální agresí a to je chucpe. Válku máme za dveřmi, Rusko směřuje k otevřenému zatažení Evropy do války. Rusko je odpovědné za chování separatistů, musí tu odpovědnost pocítit.)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1332 Re: "Moravští národovci" se líbí Rusům

2015-01-26 19:04:07

#1331: Fašista podle terminologie rusáckého zločince - "Moravští národovci" se líbí Rusům 

Rusko nemusí přijmout nic a už vůbec ne, to co jim nabízí nějaký jeliman z Čech. Odpovědné za chování separatistů? Čí jsou to asi občané? Nejsou to, jak křičí Kyjev všechno Ukrajinci? Tak ať se postará aby jeho občané byli spokojeni. 

Zatím se docela snaží - zákaz ruštiny, návrhy na vyhlazení, trestné prapory, kolektivní vina (za jednou zabitého vojáka Ukrajinské armády 10 opolčečnců), nálety, bombardování, zrušení důchodů pro staré lidi, blokáda dopravy, odpojení vody na Krym... samé vstřícné kroky. S tím se to Porošenkovi jistě podaří, stačí trochu přitvrdit... :-D

Jo válku máme za dveřmi, díky lidem jako jsi ty. Ty jí prostě chceš. Doufám, že jí pocítíš hlavně Ty a Tvoje rodina. Když si to tak přeješ. Možná by bylo fajn, kdyby ses před tím někam odstěhoval, někam dál od nás, kteří bychom rádi mír a klid. Třeba bys mohl jít... no to je jedno jdi třeba do řiti. 

Jinak je to jen varianta toho co ty přeješ Rusům, já Ti také přeji to samé co přeješ jiným. Splní se to, neboj, stačí počkat.