podporujeme prezidenta Zemana

Fašista podle terminologie rusáckého zločince

/ #1345 Rusák potřebuje ke své existenci blbce: doma i v blízkém zahraničí.

2015-01-31 09:22

"Rusové věnují příliš mnoho času studiu cizích jazyků, stěžovala si v ruském parlamentu poslankyně za kremelskou stranu Jednotné Rusko Irina Jarová. Znalost cizích řečí odvádí mládež od vlastenectví, lidé by se spíš měli učit lásce k mateřštině a národním tradicím, citoval z jejího projevu moskevský rozhlas.Poslankyně, která je šéfkou bezpečnostního výboru Státní dumy, proslula v dolní komoře ruského parlamentu jako bojovná strážkyně národních tradic a sovětského odkazu. Jednou z jejích poslaneckých iniciativ byl návrh zákona, který vězením trestá zpochybňování válečných úspěchů Rudé armády.

Jarová předložila rovněž několik návrhů na přejmenování ulic ruských měst jménem diktátora Josifa Stalina. Stala se jedním z navrhovatelů nechvalně proslulého zákona o zahraničních agentech, který podle kritiků legalizuje šikanu nevládních organizací."
(podle Mf Dnes)

Tohle by potřebovali i u nás. Poslouchat pouze Hlas Ruska a nejvýše ještě idiotské české Putinovy pacholky v internetových "diskusích". S jejich starostí, aby "velmoci" Rusku nikdo neubližoval, aby mohl Rusák prosazovat svoje "oprávněné zájmy velmoci", třeba proléváním krve druhých.  A s poučováním, kolik stál USA "Majdan" a kdo je z rozhodnutí válečného zločince Putina "fašista".

Jo, rusáčtí agitátorští blbečci, USA si "Majdan" mohou jak vidět dovolit zaplatit, mají na to; "velmoc" Rusko má jako vždy leda holou prdel a vedeno debilem se nechá vtáhnout do dalšího kola "závodů ve zbrojení" - viz včerejší prohlášení jakéhosi Putinova pacholka o tom, že Rusko si svou převahu, ano PŘEVAHU prorusáčtí ničemové, k čemu asi potřebuje "mírumilovný stát" převahu ve zbraních, zvláště atomových - vzít nenechají, ať to stojí co stojí. Jednou už ovšem závod Rusák v dresu SSSR prohrál a padl vysílením na držku, jeho výtvor, SSSR, pak šel, jak učil zločinec Lenin, na "smetiště dějin" (tedy lidově do hajzlu); po druhé to nedopadne jinak a rozpadne se i "velmoc" Rusko; nešťastné porobené národy, všelijací ti Čečenci, Ingušové, Baškirci a další se třeba dočkají nezávislosti na Rusákovi....

Blízkost Putinových Rusáků a islamofašistů je zřejmá: obojí stojí na tom, že jejich stoupenci, souvěrci, poddaní jsou blbci. Bez této základní podmínky obojí končí.