podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1333 Po norimberském vzoru na šibenici s válečným zločincem Putinem a jeho bandou!

2015-01-27 17:09

Straší nás lidské svině - jinak těžko nazvat ty stvůry, které jsou ochotné dělat proti vlastnímu národu Rusákovi poskoky,pohůnky a hlásné trouby - známými "nedozírnými následky". To když nebudeme poslouchat zločince Putina, nebudeme podporovat (nebo zatím alespoň mlčet) jeho odporné mezinárodní zločiny, když se nepůjdeme (samostatný stát, Česká republika!!!) vždy napřed zeptat do Kremlu, co smíme a co ne (jako kdysi na přistoupení k Marshallovu plánu a pak už doslova na každé uprdnutí dalších 40 let....). Pak prý přijdou, běda, běda nám, nedozírné následky. I válka by prý mohla být - jako kdyby na východě Ukrajiny, také samostatného, nezávislého státu, s garancí hranic a existence dokonce i od Ruska, už válka dávno nebyla - díky krvavé ruské svini. Zde tedy nedozírné následky už fungují v praxi.

Zatím ne, ještě ne, u nás v Čechách, ale kdo není úplný tupec ví, jak to se zločinci - ať se jmenují Hitler nebo Putin - chodí. Dnes tedy pociťují nedozírné následky (nebo blaho přičlenění k Rusku ? - vyjde na stejno) také krymští Tataři:

(podle Echa24)

„Mluvte o tom, co se děje na Krymu, ve svých médiích. Je teď velmi důležité, aby o tom vaši diváci věděli,“ vzkazuje novinářka krymskotatarské televizní stanice ATR, v níž v pondělí provedla razii ruská policie.

„Bojíme se, že část z nás zlikvidují fyzicky a zbytek zastraší a donutí navždy odejít z Krymu. A tehdy národ zmizí z mapy světa. Je těžké uvěřit, že se něco takového může dít ve 21. století v podstatě v centru Evropy,“ dodává novinářka. “

Rusko něco říká, ale něco jiného dělá,“ vzkazuje novinářka.

Inu, je třeba se podle toho zařídit: kdo se bojí nedozírných následků, musí bít ruskou svini po rypáku. Připosranost není lék. Bij ruskou svini, zachráníš mír! A českou pátou kolonu rusákových kolaborantů vem s tím!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1334 Re: Po norimberském vzoru na šibenici s válečným zločincem Putinem a jeho bandou!

2015-01-27 22:06:11

#1333: - Po norimberském vzoru na šibenici s válečným zločincem Putinem a jeho bandou! 

Ty si ale ulhanej pacholek. Kde někomu říkám aby poslouchal Putina, co si to vymejšlíš? Já bych jen rád abychom se zbytečně nesnažili vyvolat konflikt za každou cenu. Amerika zaplatila za Majdan 5 miliard dolarů, no tak ať si to platí dál, když je to tak baví a mají na to. 

Ukrajina prostě je ruské pohraničí a tam si Rusko nemůže nechat vytvořit US a NATO základny. USA taky nestrávilo Kubu u svých břehů, a pokud si dobře pamatuju tak proti tomu ostrovu nějakých 50-60 let tvrdě ekonomicky bojuje. A nejenom ekonomicky, naplánovalo těm několik diverzních akcí. 

Proč, u všech všudy by takhle nemohli jednat i druhé mocnosti? Jak se chová Izrael? Něco v okolí se mu nelíbí, šup nálet. Okolo jeho hranic letí letadlo, šup, sestřelí ho. Je mu to jedno, neptá se, neomlouvá se, na nějaká pravidla či zákony kašle. Přepadnout loď v mezinárodních vodách a střílet na posádku je pirátství. Neserou se s tím a na všechny kašlou. A to je v porovnání s Ruskem pidistáteček. Podobně se chová Turecko ke Kurdům celé desítky let a nejenom k nim. A našly by se další případy.

Proti tomuhle není Rusko ničím vyjímečné. Prostě je velmoc, jako ti ostatní a také se podobně chová. To si jako mají kvůli tvejm modrejm očím nechat nas... na hlavu? Proč to tedy pro změnu třeba mým očím nedělá USA, Turecko, Izrael...?

A jen hlupáci se snaží velmoci dráždit a vyvolat konflikt. Když jim to někdo řekne, tak ho začnou urážet. Protože nic jiného neumí, jejich mozeček se na víc nezmůže.

Protože nemáš argumenty na to, proč by jeden stát něco mohl a druhý ne, tak se mě snažíš čím dál více urážet. Jseš duševní ubožák a možná o tom ani nevíš. (I když asi víš).

Nevykládej tady něco o Tatarech, ti si mohou psát na net, svět se jich zastává, jezdí za nimi novináři, mohou si stěžovat, cestovat. Mají co jíst. Mají co pít. Na hlavy jim nepadají granáty. Mají lékaře. Ať si to jedou vyměnit a rusky mluvícími Ukrajinci do Luhanské oblasti. PAK si můžou stěžovat. 

Pokud by se jim to náhodou nelíbilo, můžou odjet i do jiných oblastech, které jsme "osvobodili" a kam jsme "dovezli demokracii". Bude jim tam určitě fajn, lépe než na Krymu. Můžeš je tam jet doprovázet aby nazabloudili. ISIL čeká.