podporujeme prezidenta Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

#1276 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné v

2015-01-11 09:58

#1275: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoc 

 1275 - Velice dobre a pravdive napsano.  Ale to komunistickym blbum, zemanovcum a podobne svoloci nevysvetlite !


Nepřihlášený uživatel

#1277 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoc

2015-01-11 11:31

#1271: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce? 

Pitomci jste ale Vy. Já chci jen normálně žít, co je na tom sakra špatného? A přeju to i druhým.

Dotaz: Také Ukrajincům co už nechtějí být poddanými Rusů, Tatarům na Krymu a podobným? Jak se tvé "přání" prakticky projeví?


Nepřihlášený uživatel

#1278 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce?

2015-01-11 11:38

#1260: - Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce? 

 "Ti, kteří se nepohoršují, když vlajky našich ukrajinských „přátel“ jsou vlajky SS divizí."

Jak vás pohoršuje, když komunističtí zločinci, v čele s bestií Semelovou, pláčou u hrobu vraha Gottwalda pod praporem s komunistickým hakenkreuzem? Také píšete příspěvky proti?

"Ti kteří si platí lidi jako jste Vy.."

Ještě mi nepřišly peníze za poslední rok. Nevíte, co je s nimi?

Že je "vaše místo" tady ovšem chápu. Putinovi je jeho pacholek k užitku zde, v Rusku má takových kreatur dostatek.

 


Nepřihlášený uživatel

#1279 Re: "Zhebnout" by měli podporovatelé zločinců jako ty

2015-01-11 21:26

#1273: - "Zhebnout" by měli podporovatelé zločinců jako ty 

 Aha, takže v Srbsku bombardovalo Rusko. Do Iráku vletěla Putinova armáda. Afghanistán, tam je savietskaja armia ještě asi dosud. Libyi bombardovaly Migy s Suchojema, V Pákistánu létají drony s rudou hvězdou na boku...

Lidi, kteří ríkají, že není žádná střední cesta (a taky se tak chovají) můžou za stovky milionů mrtvých. Blbečku.. Ne starou bačkoru, ty nejseš blbeček, ty jsem vrah.


Nepřihlášený uživatel

#1280 Re: Re: Re: Zeman: Mynáře neodvolám, koupi "hnízdečka lásky" vyjasnil aneb Zeman jako Calvera

2015-01-11 21:28

#1274: Naivka - Re: Re: Zeman: Mynáře neodvolám, koupi "hnízdečka lásky" vyjasnil aneb Zeman jako Calvera 

 KOnčíme? Nějak jsem si nevšiml. Ono se kradlo i před 25 ti lety, teď to ale nabralo pořádný obrátky. A že by to mělo končit? Anináhodou.


Nepřihlášený uživatel

#1281 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné v

2015-01-11 21:34

#1277: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoc 

 Tatarům na Krymu? Kdo po nich střílí? Kolik jich umřelo? Kolik jich bylo někde upáleno jako ti lidé v Oděsse? Kolik z nich žije v ruinách svých domů? Kolik z nich si nemůže koupit ani hovno, protože žiju v rozbombardovaném území, nemají ani floka a ke koupi je nejvejš tak cibule?

Srovnávat život Tatarů na Krymu s Ukrajincema v oblasti Luhandska nebo Donbasu může jen idiot.  To je nebe a dudy. Vy by jste totiž taky chtěl aby byl Krym rozmbombardovanej, že? To je Vám líto. Tataři, ti jsou pro Vás jen slovo. Které můžete zneužít.

Pro mě ne, pro mě jsou to lidi. A tím, že nemusí snášet válku, se mé přání projeví. Ale je jasné, že i mezi nimi se najdou tací kteří budou ochotně bojovat za Císaře pána a jeho rodinu, tedy chtěl jsem říct za Obamu a jeho vojenskoprůmyslový komplex.

Když bylo správné odtrhnout Kosovo, je to správné i na Krymu. Buď platí mezinárodní zákony univerzálně nebo nikde.


Nepřihlášený uživatel

#1282 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce?

2015-01-11 21:49

#1278: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce? 

Komunistický "hakenkreuz" neexistuje, to je jen nějaká Vaše fikce. Komunistická strana nebyla zakázaná, taže si můžou chodit plakat kde chtějí (stejně nalezli do jiných stran, tak je to jedno). Semelová asi není komunistický zločinec (nevím sice o koho jde, ale kdyby byla podle našeho práva zločinec, tak bude ve vězení a nebude chodit po hřbitovech). Proč tomu tak není se ptejte těch, co tvoří zákony. Posledních 25 let to komunisti už nebyli.

Nepíšu příspěvky proti protože to je nějaká osoba, která nemá žádnou moc a není zajímavá. Ať si roní slzy, co je mi do toho. Ta mi nic dělat nemůže. Taky ale nepíšu třeb proti velebení Mašínů, kteří byli také vrazi - svázat policajta a pak ho podříznout jako podsvinče je vražda - a dostaliza to medajli. Nicméně, je to dávno, nezajímá mě to. Ale naše současná budoucnost mě zajímá.

25 let po "jakoby revoluci" se všichni zaklínají že za současný stav pořád můžou komunisté a pořád omílají Horákovou. Mnohem větší násobky lidí byli zabiti v zemích které naopak podporujeme. Důležitá je ale Horáková, to ostatní asi nejsou lidí.

Za současný stav už nemůžou komunisté a nelze se na ně vymlouvat donekonečna. Hlavně když Ti kteří se napakovali pořád křičí, že za to že oni kradou můžou komouši. Jenomže většina skutečných"komoušů" kteří jsou v parlamentu jsou lidé bez vlivu a bez možností krást.

Proč Ván nepřišli peníze nevím, Vy sám musíte vědět, kdy je obvykle dostáváte. U nás v práci je to 16. ale jak je to z US  Embassy to já vědět nebudu.

Že je "vaše místo" tady ovšem chápu. Putinovi je jeho pacholek k užitku zde, v Rusku má takových kreatur dostatek.

ano, moje místo je tady jelikož jsem se tu narodil, žiju tady, žili tu mí rodiče i prarodiče a rád bych aby mi tu přežili i moje děti a nestaly se potravou pro děla za zájmy výrobce zbraní z US. Ale, řekněme si to na rovinu, mě jde o moje děti, Vy si ty svoje strčte klidně do mlejnku na maso, když o tu krev tak stojíte... nikdo Vám nebrání. Můžete je poslat do Kyjeva ještě dnes.

Jinak, ano, je mi jasné, že kreatury Vašeho typu spíše ocení McCain

 


Nepřihlášený uživatel

#1283 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslav

2015-01-11 22:14

#1276: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné v 

 Ne to mi fak nevysvětlíte. Sice se nemůžu někam jet podívat, protože dřív jsem nedostal tu doložku ančto jsem nebyl správnej kádrově (jeden děda kulak, druhej živnostník, co naděláte) a teď na to prostě nemám prachy, protože jsem se nenaučil krást. V tomhle jsem asi blbeček, to je fakt.

Ale dominance jakékoliv strany mi vadí, to je také pravda. Nejsem tak jednostraně zaměřenej, jako Vy, jelikož si pamatuju tu sběř, co lezla do zadku CCCP. Chovali se přesně jako Vy. Uvažovali jako Vy. Vy jste totiž bolševik do dnešních dnů.

A kam bych se měl jet podívat? Třeba do Mexika, které ničí US obchodně? Do jižní ameriky, kde to je podobné? Nebo na Kubu kterou dusí embargem už 50 let? Nebo blíž, třeba do Řecka či Španělska, kde je nezaměstnanost jako prase? Do Libye nebo Iráku na "pravou emerickou demokracii v praxi"? Do US, kde je většina černejch nebo hispánců pod hranicí chudoby? (ale to určitě není rasizmus, to je prostě náhoda. prostě pár desítek milionů náhod)

A už vůbec mi nevysvětlíte, proč bych měl mít rád svět, kde mě za jen jiný názor někdo v kařdé druhé větě sprostě uráží. Vůbec by mi nevadilo, kdyby jste se někam ztratil, zmizel v propadlišti dějin, jak se to říkalo o tom kapitalizmu.

Jenže jak znám ten svět, zase by jste se vynořil někde ve vládě, protože lidi jako Vy snadno převlékají kabáty. Když to něco hodí...

BTW Rudé právo se netiskne už asi těch 25 let, asi zste trochu zaspal. Požádejte někdy o vycházku s dozorem chovatele a nesměřujte hned ke knajpě ale jděte až ke trafice. Teď se to jmenuje Právo, už to zdaleka není tak "komunistické" jako dříve - i když jsem jich viděl jen pár, jelikož noviny potřebujeme jen když přesazuju kytky aby nebyl bordel a na to stačí ty letáčky, co je furt někdo hází do kaslíku.

Kdyby se Vám zastesklo po skutečně "třídním tisku" tak Haló noviny ty jsou dosud hodně ECHT komunistický.


Nepřihlášený uživatel

#1284 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravo

2015-01-12 01:42

#1283: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslav 

Nenazyvejte nikoho komunistou, kdyz o mne absolutne nic nevite.  Prave proto, ze moji prarodice byli "znarodnovani" komunistickou chatrou a postizena tim byla 40 roku cela rodina, nemohu komunisty vystat.  Co se tyka cernochu a hispancu: Kolik mezi nimi najdete opravdu vzdelanych lidi?  Asi jako u nas mezi cigany.  A podivejte se na nektere porady, ktere se tykaji kriminality v USA. Kolik je mezi zloncinci bilych Americanu?  Mizive procento.  U nas cigani stale vyrvavaji, ze je diskriminujeme, ze v kazde komunite se najdou lide poctivi a problemovi. Je to pravda, ale zapominaji dodat, ze u "bilych" je to 90% normalnich obcanu a 10% problemovych, u ciganu je to presne naopak.  Nazvete me treba rasistou, je mi to lhostejne.  Ale ujistuji Vas, ze pracovity cigan, ktery dodrzuje zakony teto zeme mi vubec nevadi. 


Nepřihlášený uživatel

#1285 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a p

2015-01-12 02:03

#1284: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravo 

1284 - Mate pravdu.  Zamestnavam tri Romy a i kdyz me moje okoli varovalo, risknul jsem to. Jsem s nimi velice spokojeny, ale oni jsou opravdu vyjimkou a bilou vranou mezi svymi.


Nepřihlášený uživatel

#1286 Re: Re: "Zhebnout" by měli podporovatelé zločinců jako ty

2015-01-12 09:05

#1279: - Re: "Zhebnout" by měli podporovatelé zločinců jako ty 

 A tuhle znáš, rusácké hovado?: "U Madridu se bojuje o Prahu." Bylo to sice heslo levičáků, leč bohužel velice pravdivé.

Ty máš tu rusáckou sprostou drzost někomu nadávat, když sám podporuješ usvědčné vrahy jako Karadžič, Miloševič (neboť jsou "bratři" Srbové), Sadám Husejn, Kaddáfí (všechno odsouzené a někdy i po právu popravené vrahy a válečné zločince), vrahy  z islámských hnutí, nelidské bestie vraždící bez jakéhokoliv rozlišení "nepřátele" - "křižáky", stoupence "Velkého satana" /USA/ i vlastní souvěrce, děti jako novináře ..... jen když jsou (byli) proti USA, proti Západu.... Podporoval bys i Hitlera a doma se jistě modlíš k vrahům Leninovi, Stalinovi - ti byli totiž dobří, protože naši. A Rusko za jejich vlády bylo veliké a slavné......

Jen tak mimochodem, k tomu "Afganistánu" a "Iráku", jednu, také osvědčenou zásadu tvých milovaných Rusů: "Fašistickou bestii je třeba dobít v jejím doupěti". Nahraď fašistickou slovem islamistickou a máš heslo pro dnešek jak vyšité. Že se islamistickíé bestie rozlézají jak rakovinné metastázy tě nesmí mýlit: také fašisté (nacisté) byli rozlezlí po světě. Ale když byla bestie nacismu doražena ve svém doupěti, ztratili na významu....

No, jsem-li i já "vrah". děkuj Leninovi se Stalinem, že na svini tvého typu, schovanou v anonymitě,  nedosáhnu.....


Nepřihlášený uživatel

#1287 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravo

2015-01-12 09:30

#1283: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslav 

 Tak jdi pěšky, rusácký blbečku, snad máš nohy. Ono to není o "prachách": jestli nemáš ani na to, zajet jednou za 25 let se podívat k západním sousedům, jak to tam chodí a o co nás zkurvený (slovo pana prezidenta) Rusák se svými českými kolaboranty tvého rodu svou okupací připravil, tak to musíš být pěkný lempl (ti dědové se asi v hrobvě obrací). Jsi ovšem správné, třídně uvědomělé, hovado: kdo má peníze, krade. Víc už dodávat nemusíš, aby bylo jasné, co jsi zač. Komunistické hovado nejhoršího druhu, jeden děd kulak, druhý živnostník, vnuk debil. Jó, to se to v životě někdy nepovede.... Jsi komunistické blbé a drzé hovado, nejprve píšeš, o co přichází dnes lidé na Západě a potom tu drze máváš Mexikem a jižní Amerikou (zajímavé, že ne Venezuelou, která díky budování socialismu si, podobně jako kdysi u nás, už nemá ani čím vytřít zadek). Jako správný komunistický blbec ovšem nezapomeneš na práva "nezaměstnaných". No, ono to je blbečku tak, že má-li někdo (tedy vlastně každý) mít "právo" na práci, musí nutně mít někdo druhý POVINNOST mu tu práci zajistit a dát. Proč ne zrovna TY? Co kdyby jsi TY snížil nezaměstnanost tím, že zaměstnáš nějaké ty ubohé nezaměstnané. Geny na to máš - jeden děda kulak, druhý živnostník. Ti zřejmě uměli lidem dávat práci. Bohužel vnuk "degenere".... to je pak těžké, chudáci nezaměstnaní. Hlavně nadávej se svými názory druhým do "bolševiků dnešních dnů". Jistě, chápu, ty dnešní dny tě maximálně se..ou. Zlaté doby bolševiků dnů včerejších.

Sprostý jak kanál (nebo prezident Zeman) neustále skučíš, jak tě někdo "uráží". Že na počátku těch "urážek" je tvoje sprostota, tvoje neslýchaně debilní "názory", je ti jedno. Ty prostě chceš, aby si debila ještě někdo hluboce vážil za jeho blekotání a tleskal mu. Tak to musíš, hochu, na stránky Haló novin nebo něčeho podobného. Tam tě, mezi tvými, "urážet" jistě nebudou. Já sám za sebe na této "úrovni" dál dikutovat už nebudu.

 


Nepřihlášený uživatel

#1288 Re: Re: Re: Re: Zeman: Mynáře neodvolám, koupi "hnízdečka lásky" vyjasnil aneb Zeman jako Calvera

2015-01-12 10:00

#1280: - Re: Re: Re: Zeman: Mynáře neodvolám, koupi "hnízdečka lásky" vyjasnil aneb Zeman jako Calvera 

 Tak ty nevěříš poctivému a spravedlivému prezidentovi, Sobotkovi a Babišovi a jeho hnutí ANO, všem těm aktivistům od hnutí "Vraťte nám stát" či "Rekonstrukce státu", všem těm poctivým bojovníkům proti zlodějům, tunelářům, těm, kteří se rozhodli skoncovat "s tím bordelem" (Babiš) a které si občané zvolili do čela státu? Co jsi vlastně zač?


Nepřihlášený uživatel

#1289 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslav

2015-01-12 10:04

#1281: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné v 

 Mluv přesně, Rusáku: Kosovo bylo "odtrhnuto", Krym byl ovšem okupován, sežrán Rusákem. A Tataři znají Rusáka: jdi se jich zeptat, kolik jich "umřelo". když byl CELÝ NÁROD po nacistickém (nebo komunistickém) způsobu "vystěhován" Rusáky na Sibiř.

Raději drž hubu!


Nepřihlášený uživatel

#1290 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravo

2015-01-12 15:01

#1289: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslav 

Víš, mě se ale nějak nechce držet hubu... asi nebudu - co s tím naděláš? Kosovo bylo odtrhnuta na základě napadení cizího státu a bombardování jeho území, a následně vyhnání nebo pobití srbského obyvatelstva. Zbytek nemůže skoro vystrčit hlavu.

Kdežto na Krymu byla paralyzována a odstěhována Ukrajinská armáda bez výstřelu (chybí Ti tam ta krev a mrtvoly, viď, dokonce to ani nebylo rozmbobardovaný to je smůla, žádné pěkné nálety na vlaky nebo na nemocnice... ) a nebyly žádné nálety ka Kyjev (také je Ti to asi líto, to VY amíci to umíte lépe, takovejch 500 Tomahavků, to by bylo vnčo, to by sis chrochtal, že.)

Pak bylo referendum (kam nikdo ze západu nejel ale všichni jste věděli že to je pod hlavněmi ruských kulometů - asi křišťálové koule, nebo ne?) a púřipojil se k Rusku dobrovolně.

 

A co sem taháš Tatary z doby někdy za Stalina? To Ti mám připomenout indiány v USA? Není to obooje trochu dávno?


Nepřihlášený uživatel

#1291 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a p

2015-01-12 15:10

#1287: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravo 

 

 

>>blbečku, zkurvený Rusák, lempl , hovado, hovado nejhoršího druhu, debil, blbé a drzé hovado, komunistický blbec, blbečku, degenere, bolševik, sprostý jak kanál, debilní "názory", debila..<<

 

Tohle je Tvůj projev, když z něj vymažu balast, který ta slova drží pohromadě. Jesti si myslíš, že z toho, že tu se mnou přestaneš diskutovat na téhle "úrovni" budu nějakej smutnej, hm... :-D.

 

Jinak geny na to nejen nemám, ale ani mít nemohu. Ten, co byl za "kulaka" měl prostě kus pole a chalupu a zaměstnával tak leda svoje děti, co na tom poli pomáhali.  a "živnostník" byl sám a pracoval taky jen sám na sebe s svou rodinu.

 

Krom toho jsem zaměstnanec a nemohu nikoho dalšího zamstnávat. A málokdo by chtěl, u nás v práci se musí pracovat a to lidem moc nevoní. Ty bys to myslm nedal. Ktom toho s tímhle přístupem k druhým tě nikdo nepřijme. Naštěstí...

Jinak neříkám že jsi komunista, to bych si nedovolil. Byla by to urážka komunistů. Jsi bolševik, což je něco jiného. Horšího, mezi komunisty byli alespoň občas i slušní lidé, kteří tomu prostě jen věřili, mezi bolševiky nikoliv.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#1292 Re: Re: Re: "Zhebnout" by měli podporovatelé zločinců jako ty

2015-01-12 15:45

#1286: - Re: Re: "Zhebnout" by měli podporovatelé zločinců jako ty 

 Ty seš fakt báječná ukázka dnešní doby. Nedosáhneš na mě, otázka je jeslti bys to zmáknul. Ale já jsem v zásadě klidná povaha a neperu se, když k tomu nejsem donucen, tak to necháme spát.

Islamistické bestie jednou rukou vyzbrojujeme a platíme, cvičíme a druhou proti nim kážeme nebo dokonce válčíme. Možná jsme jim dodali i ty kudly, co s mnima uřezávají různejm civiliu hlavy. Říká se tomu - lidově - schizofrenie a tou je naše kultura prosáklá.

Karadžič a Miloševič byli odsouzeni soudem, který mimo jiné nesmí například soudit válečné zločiny USA. Protože si to USA nepřejí. Takový soud je jistě hodně objektivní. Sadám Husejn byl odsouzen dost podivným soudem skutečně pod kulomety USA - že jich tam byly v té době řádově statisíce snad nepopře ani takový demagog jako Vy.

A Kaddáfí? Pokud vím, tak ho umučila bez soudu nějaká sběř, které jsme ho předhodili a která dneska proti nám zčásti bojuje za ISIL. Jestli vážně tohle berete za ukázku těch pravých hodných hochů, tak už není o čem se s Vámi bavit.

Zajeďte si tam za nimi, třeba Vám pak taky uříznou hlavu a budete si moct přečíst, že ten nůže je třeba český UTON. Příjemné zážitky.


Nepřihlášený uživatel

#1293 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant

2015-01-13 08:42

#1291: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a p 

 Čtu tuto diskusi a zdá se, pane, že jste opravdu ten blbeček, jakým vás tu nazývají. Všechny argumenty proti vašim jsou pro vás "balast", váš blábol je ovšem doslova písmo svaté, jehož hlasatel (vy) zaslouží jen a jen nejvyšší úctu. Na argumenty druhých samozřejmě zásadně neodpovídáte, po komunistickém způsobu jen převedete řeč tam, kde si myslíte, že jste silnější. Styl Rudého práva: "a v USA zase bijí černochy" máte tak hluboko zažraný do mozku, že bez protiamerických keců nedáte dohromady doslova ani větu. Dokonce i od těch argumentů, které sám použijete rychle utečete, když na ně někdo reaguje protiargumentem. To s tou nejprve bídou v Západní Evropě (váš "objev" a silný argument), převedenou pak rychle na bídu v Mexiku a nakonec raději ignorace zmínky o úspěších "lidového" režimu v dnešní Venezuele (když už tedy jste sám zabrousil až do Latinské Ameriky, která byla samozřejmě vždy s námi ekonomicky nesrovnatelná, jen pod "patronací" SSSR jsme tyto "rozvojové" země rychle doháněli) je typické a každému soudnému čtenáři vašich výplodů musí úplně stačit.

Zkuste třeba tohle: vaše tvrzení: mezi komunisty by li alespoň občas i slušní lidé, kteří tomu prostě jen věřili.
Poučte nás, čemu tito slušní lidé tedy vlastně věřili: že krást cizí majetek v jménu "lidu" je správné a že je to jediná cesta k blahobytu komunismu,  že pronásledovat třídního nepřítele do třetího kolene a mstít se na dětech je správné, že strana má vždy pravdu, že v srpnu 1968 přišla bratrská pomoc, že ještě naše generace bude žít v komunismu a "maso vbrzku bude". A že pro toto vše zvedat ruku na stranické schůzi (aby vedení mohlo po Jakešovsku říkat: "to ne my, to lidé to chtějí") je to vůbec nejsprávnější.

Z vašich příspěvků jasně plyne, jak vás doslova vypěňuje údajné "dominace" (váš pojem a vaše hodnocení dnešního politického systému u nás) USA u nás dnes. Také píšete, že je to stejné s každou velmocí (zřejmě veřejně vychvalovat "dominaci" SSSR se ještě nehodí, ten čas ještě nenastal, tak alespoň "objektivně" řeknete, že je to "stejné"). Vaše bláboly jsou nejlepším důkazem vaší demagogie a lži: za "dominace" SSSR u nás se proti dominantovi nesmělo doslova ani škytnout - naopak, byl vyžadován "dobrovolný" a aktivní jásot - za dnešní "dominace", která je vám tak proti srsti, si můžete zde svobodně plkat (a nejen zde) a hrozí vám nejvýš, že vám někdo řekne, že jste blbeček.....

Jste diskutér, který kdysi potřeboval estébáky a kádrováky, aby protistranu řádně přesvědčili, že vy máte tu jedinou pravdu.

Požadavek, abyste konečně zavřel hubu je zcela na místě.


Nepřihlášený uživatel

#1294 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolabo

2015-01-13 13:38

#1293: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant 

I nepovídejte. Já bych řekl že tu se mnou diskutuje/te jen jedna osoba. Alespoň slovní obraty tomu napovídají, nebo požadavek "abych držel hubu" - dokonalá ukázka současné demokracie v její nejčistší formě. ("můžete si demokraticky vybrat - budete buď držet hubu, nebo mlčet").

Stbáky či kádrováky jsem nikdy ani neviděl, natož abych je nějak potřeboval. Neměl jsem nikdy takové postavení abych někomu překážel, nebo mi nekdo chtěl moje místo ukrást. Tohle si vy ale u člověka, kterého jednou označíte za komunistického blbečka, neumíte představit. Pro Vás  jsou pochopitelní, či snesitelní jen ti, kteří smýšlejí přesně jako Vy. Ostatní je pro Vás povl, kterého je potřeba shazovat, urážet a možná vyhnat či zabít. Jednou provždy.

Bolševické uvažování, co jiného to je. S takovými jako Vy půjde tenhle svět do haj....


Nepřihlášený uživatel

#1295 Mladému diskutérovi

2015-01-13 14:13

#1294: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolabo 

 "V životě jsem neviděl kádrováky" ... asi jste se právě vylíhl nebo spadl z Měsíce. Minulý režim tedy neznáte, doporučení držet hubu, než si něco zjistíte o tom, o čem chcete diskutovat, je zcela rozumné. Se současnou demokracií (už tento obrat nasvědčuje, jak ji máte rád), ve formě čisté nebo špinavé, to nemá nic společného.


Nepřihlášený uživatel

#1296 Re: Mladému diskutérovi

2015-01-13 22:14

#1295: - Mladému diskutérovi 

Minulý režim znám, prožil jsem v něm cca polovinu života, co byli kádrováci sice vím, ale nikdy jsem žádného neviděl (jako na vlastní oči, tedy, pokud to jejich jasnozřivost neráčila pochopit). Proč bych měl proto padat z Měsíce nebo se dokonce líhnout? A proč bych měl držet hubu? Je někde nějaký zákon, že lidi, kteří nikdy žádného kádrováka neviděli či se s ním prostě nesetkali nesmí mluvit?

Kdysi se říkalo, dokud ti není padesát a nebyls v Rusku, tak drž zobák. To je nějaká Vaše varianta téhož.

Možné to tak nějak v té Vaší představě o demokracii, kde asi nemohou mluvit lidé, kteří s Vámi nesouhlasí na 100%, ne? Asi by z nich pán měl rád otroky nebo poddané, prostě nějaké lidí třetí kategorie.


Nepřihlášený uživatel

#1297 Červenou Zemanovi, škůdci země!

2015-01-14 08:48

#1296: - Re: Mladému diskutérovi 

Tak vidíte, sice to trvalo, ale nakonec jsme se přece jen shodli a můžeme to uzavřít: sice z různých důvodů (cesty mohou býti rozličné, ale vůli mějmež shodnou !) -

vy, protože Američané kdysi bombardovali Srbsko,

já, protože sprostě arogantní Zeman jako kolaborant Putina fakticky podporuje DNES bombardování Ukrajiny -

nicméně my OBA DVA

jsme pro to, aby

ZEMAN ZNEVAŽUJÍCÍ ZASTÁVANÝ ÚŘAD A ZRAZUJÍCÍ TUTO ZEMI, NA JEJÍŽ ÚSTAVU PŘÍSAHAL

ODSTOUPIL!


Nepřihlášený uživatel

#1298 Re: Červenou Zemanovi, škůdci země!

2015-01-15 00:13

#1297: - Červenou Zemanovi, škůdci země! 

 Ne to se neshodneme. Já totiž chápu demokracii jinak nežli Vy. Mě třeba na Zemanovi také leccos vadí. Podobně jako Vám vadí Zeman vadí mě Zaorálek a Bělohrádek.

Ale byli jednou zvoleni, tak to s nimi musím nějak vydržet. Ale neurážím kvůli tomu celý svět a nechovám se jako dobytek k lidem kteří mají jen jiný názor - v práci je to třeba půl na půl a nehádáme se. Případně se nesnažím po nikom házet vajíčka.

Prostě musím příště volit nějak jinak, lépe, někoho jiného... (Jiná věc je to, že v podstatě volit lépe nelze, protože politici nemají žádnou povinnost dodržovat předvolební sliby, takže si jeden nevybere. Ale to je jiná věc a to sem nepatří)

A podle mě, to co teď předvádíme jednak už stálo hodně sta-tisíců lidí životy (a miliony domovy) a jednak to ničemu dobrému nepřispívá. Nedovedu pochopit, proč - příklad - na jedné straně podporujeme islamisty (teď bylo někde video jak západními dodávkami protitankových zbraní -TOW- se trefili do nějakého miga v Sýrii) a na druhé straně se podivujeme, že tyhle zbraně jedni islamisti předají druhým a ty s nimi pak budou střílet na nás? A potom sem přijímáme Syrské utečence.

Vždyť jsme nejdříve vyzbrojili ty, který je odtud vyhnali. To je jako si nedřív schválně podpálit postel pod prdelí a pak se divit, že nemám kde spát.

Takhle se teď chová ta "naše" západní civilizace. Nedokážu pochopit jak je to možné a jak to někdo může obhajovat. Co z toho přinese Evropě? ČR? Chudobu, krizi, nezaměstnanost, možná i válku.

Ale hlavně že to nandáme Rusákům, že. Jenže tohle není hokej, tady jde budoucnost celého světa. Jenomže vysvětlovat to někomu, pro kterého jsem, pokud nemám stejný názor jako on, automaticky jen zkurvený blbý komunistický hovado, degenere a já nevím co ještě, asi nemá smysl, že? S Tebou musela tvoje rodina mít fajn život, když bylo někdy třeba dojít k nějakému kompromisu.


Nepřihlášený uživatel

#1299 Re: Re: Červenou Zemanovi, škůdci země!

2015-01-15 10:53

#1298: - Re: Červenou Zemanovi, škůdci země! 

 Zase začínáš? Odvolávám, co jsem nařídil a nařizuju, co jsem odvolal?

Nebo jenom pořád dokola "já o voze, ty o koze"? Tu je to o Zemanovi (a ne třeba o Bělohrádkovi), kdo komu kdy dodal jaké zbraně, ke komu se nelegálně a proti původnímu záměru dostaly, je úplně jiná diskuse..... A skutečně jen blb, blb ignorující to neprůkaznější - totiž osobní zkušenost dosud žijících pamětníků - může považovat za bílý andělský protiklad k podle něj samozřejmě černé zločinné "naší západní civilizaci" - Rusáky.

Jen tak mimochodem - jestli to "musíš vydržet" s těmi u nás jednou zvolenými, budeš to muset podle stejné logiky, držet i s tou civilizací (s chybami, ale zase jen blb si může myslet, že někde něco bude bez chyb): patříš k ní, ať chceš nebo ne, patříš mnohem více než pod nějakou střídající se vládu, a můžeš proti tomu dělat jen jedno (což se ti také nelíbí) - táhnout za Putinem a tam se snažit, aby ti hodní Rusáci ty zlořečené Američany, stále někoho bombardující, ty monopoly vydělávající na zbrojení (tam, u Rusáků, budeš u těch pravých, pokud ti tvá blbost umožní srovnat si v kebuli, kdo vydává víc na zbrojení, kdo udržuje větší armádu, kdo vyváží více zbraní....)  konečně porazili "na souši i na moři" (jak tě naučili, že se poráží "americký agresoři").


Nepřihlášený uživatel

#1300 Re: Re: Re: Červenou Zemanovi, škůdci země!

2015-01-16 17:08

#1299: - Re: Re: Červenou Zemanovi, škůdci země! 

 Ne, já zastávám stále stejný názor. Ale Ty občas sklouzneš do nesmyslů: například tohle:

"A skutečně jen blb, blb ignorující to neprůkaznější - totiž osobní zkušenost dosud žijících pamětníků"

Znamená to, že jseš blb?  Asi tedy ano, protože ignoruješ moje zkušenosti, já už jsem také pamětník. A moji rodiče pamatují i první republiku (pamatovali, už nejsou)

a další: "pokud ti tvá blbost umožní srovnat si v kebuli, kdo vydává víc na zbrojení, kdo udržuje větší armádu, kdo vyváží více zbraní"

No nevím. moje blbost a internet říká že více lidí v armádě má Rusko 845 000 proti 546 047 na straně USA. Na zbrojení vydává nejvíce USA 682 miliard $, proti 91 miliardám v přepočtu. Nejvíce zbraní vyváží USA 29%, těsně sledováno Ruskem 27%.

Tohle jsou ověřitelné údaje. Řekl bych, že to je tak nějak skoro plichta. A za Putinem nepotáhnu, nene. Hezky zůstanu tady, i kdyby ses třeba postavil na hlavu. Ty to totiž taky musíš vydržet s tou civilizací a i s těmi, co mají jiný názor. (Doufám že to dáš, mrzelo by mě, kdyby sis to třeba hodil. Vážně! Věřím v Tebe!)

Ano a my jsme zločinci, protože podporujeme tu stranu, která zabila v několika proběhlých dekádách prokazatelně mnohem více lidí. (Lidi, to jsou takový ty, co pobíhají okolo Tebe po dvou nohou, nemají peří a mají občas dokonce jiný názor a děsně Tě tím serou ;-))) )

Ano a jsme pěkní pokrytci, protože podporujeme islamisty tam kde se nám to hodí (poslední jsou třeba dodávky TOW islamistům do Sýrie, kde jsme si usmysleli svrhnout sekulárního prezidenta, který jediný dokáže udržet  vedle sebe islám, židy, křesťany a ateisty) a současně se pak divíme, že "Evropani" jedou třeba do Sýrie, tam jim někdo Tobě podobý (ale - uznávám -  že v mnohem větší míře) vymeje hlavu, oni se pak vrátí a provedou něco jako to co se stalo teď ve Francii.

A my si pak hrajeme na to jak jsme udivení. Jak se to mohlo stát, po tolika letech vyvážení lásky a demokracie pomocí našich humanitárních bomb? Bože, tak jsme se snažili! Filmujeme falešný průvody státníků a další podobný vopičárny. Naproti tomu, když jiní islamisté v téže době zabijí 2000 lidí někde v Nigérii, tak o tom ani nenapíšeme. Nigérie? Na to házíme bobek, přece.