podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1294 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolabo

2015-01-13 13:38

#1293: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant 

I nepovídejte. Já bych řekl že tu se mnou diskutuje/te jen jedna osoba. Alespoň slovní obraty tomu napovídají, nebo požadavek "abych držel hubu" - dokonalá ukázka současné demokracie v její nejčistší formě. ("můžete si demokraticky vybrat - budete buď držet hubu, nebo mlčet").

Stbáky či kádrováky jsem nikdy ani neviděl, natož abych je nějak potřeboval. Neměl jsem nikdy takové postavení abych někomu překážel, nebo mi nekdo chtěl moje místo ukrást. Tohle si vy ale u člověka, kterého jednou označíte za komunistického blbečka, neumíte představit. Pro Vás  jsou pochopitelní, či snesitelní jen ti, kteří smýšlejí přesně jako Vy. Ostatní je pro Vás povl, kterého je potřeba shazovat, urážet a možná vyhnat či zabít. Jednou provždy.

Bolševické uvažování, co jiného to je. S takovými jako Vy půjde tenhle svět do haj....

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1295 Mladému diskutérovi

2015-01-13 14:13:16

#1294: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolabo 

 "V životě jsem neviděl kádrováky" ... asi jste se právě vylíhl nebo spadl z Měsíce. Minulý režim tedy neznáte, doporučení držet hubu, než si něco zjistíte o tom, o čem chcete diskutovat, je zcela rozumné. Se současnou demokracií (už tento obrat nasvědčuje, jak ji máte rád), ve formě čisté nebo špinavé, to nemá nic společného.