podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #1292 Re: Re: Re: "Zhebnout" by měli podporovatelé zločinců jako ty

2015-01-12 15:45

#1286: - Re: Re: "Zhebnout" by měli podporovatelé zločinců jako ty 

 Ty seš fakt báječná ukázka dnešní doby. Nedosáhneš na mě, otázka je jeslti bys to zmáknul. Ale já jsem v zásadě klidná povaha a neperu se, když k tomu nejsem donucen, tak to necháme spát.

Islamistické bestie jednou rukou vyzbrojujeme a platíme, cvičíme a druhou proti nim kážeme nebo dokonce válčíme. Možná jsme jim dodali i ty kudly, co s mnima uřezávají různejm civiliu hlavy. Říká se tomu - lidově - schizofrenie a tou je naše kultura prosáklá.

Karadžič a Miloševič byli odsouzeni soudem, který mimo jiné nesmí například soudit válečné zločiny USA. Protože si to USA nepřejí. Takový soud je jistě hodně objektivní. Sadám Husejn byl odsouzen dost podivným soudem skutečně pod kulomety USA - že jich tam byly v té době řádově statisíce snad nepopře ani takový demagog jako Vy.

A Kaddáfí? Pokud vím, tak ho umučila bez soudu nějaká sběř, které jsme ho předhodili a která dneska proti nám zčásti bojuje za ISIL. Jestli vážně tohle berete za ukázku těch pravých hodných hochů, tak už není o čem se s Vámi bavit.

Zajeďte si tam za nimi, třeba Vám pak taky uříznou hlavu a budete si moct přečíst, že ten nůže je třeba český UTON. Příjemné zážitky.