podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1291 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a p

2015-01-12 15:10

#1287: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravo 

 

 

>>blbečku, zkurvený Rusák, lempl , hovado, hovado nejhoršího druhu, debil, blbé a drzé hovado, komunistický blbec, blbečku, degenere, bolševik, sprostý jak kanál, debilní "názory", debila..<<

 

Tohle je Tvůj projev, když z něj vymažu balast, který ta slova drží pohromadě. Jesti si myslíš, že z toho, že tu se mnou přestaneš diskutovat na téhle "úrovni" budu nějakej smutnej, hm... :-D.

 

Jinak geny na to nejen nemám, ale ani mít nemohu. Ten, co byl za "kulaka" měl prostě kus pole a chalupu a zaměstnával tak leda svoje děti, co na tom poli pomáhali.  a "živnostník" byl sám a pracoval taky jen sám na sebe s svou rodinu.

 

Krom toho jsem zaměstnanec a nemohu nikoho dalšího zamstnávat. A málokdo by chtěl, u nás v práci se musí pracovat a to lidem moc nevoní. Ty bys to myslm nedal. Ktom toho s tímhle přístupem k druhým tě nikdo nepřijme. Naštěstí...

Jinak neříkám že jsi komunista, to bych si nedovolil. Byla by to urážka komunistů. Jsi bolševik, což je něco jiného. Horšího, mezi komunisty byli alespoň občas i slušní lidé, kteří tomu prostě jen věřili, mezi bolševiky nikoliv.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1293 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant

2015-01-13 08:42:22

#1291: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a p 

 Čtu tuto diskusi a zdá se, pane, že jste opravdu ten blbeček, jakým vás tu nazývají. Všechny argumenty proti vašim jsou pro vás "balast", váš blábol je ovšem doslova písmo svaté, jehož hlasatel (vy) zaslouží jen a jen nejvyšší úctu. Na argumenty druhých samozřejmě zásadně neodpovídáte, po komunistickém způsobu jen převedete řeč tam, kde si myslíte, že jste silnější. Styl Rudého práva: "a v USA zase bijí černochy" máte tak hluboko zažraný do mozku, že bez protiamerických keců nedáte dohromady doslova ani větu. Dokonce i od těch argumentů, které sám použijete rychle utečete, když na ně někdo reaguje protiargumentem. To s tou nejprve bídou v Západní Evropě (váš "objev" a silný argument), převedenou pak rychle na bídu v Mexiku a nakonec raději ignorace zmínky o úspěších "lidového" režimu v dnešní Venezuele (když už tedy jste sám zabrousil až do Latinské Ameriky, která byla samozřejmě vždy s námi ekonomicky nesrovnatelná, jen pod "patronací" SSSR jsme tyto "rozvojové" země rychle doháněli) je typické a každému soudnému čtenáři vašich výplodů musí úplně stačit.

Zkuste třeba tohle: vaše tvrzení: mezi komunisty by li alespoň občas i slušní lidé, kteří tomu prostě jen věřili.
Poučte nás, čemu tito slušní lidé tedy vlastně věřili: že krást cizí majetek v jménu "lidu" je správné a že je to jediná cesta k blahobytu komunismu,  že pronásledovat třídního nepřítele do třetího kolene a mstít se na dětech je správné, že strana má vždy pravdu, že v srpnu 1968 přišla bratrská pomoc, že ještě naše generace bude žít v komunismu a "maso vbrzku bude". A že pro toto vše zvedat ruku na stranické schůzi (aby vedení mohlo po Jakešovsku říkat: "to ne my, to lidé to chtějí") je to vůbec nejsprávnější.

Z vašich příspěvků jasně plyne, jak vás doslova vypěňuje údajné "dominace" (váš pojem a vaše hodnocení dnešního politického systému u nás) USA u nás dnes. Také píšete, že je to stejné s každou velmocí (zřejmě veřejně vychvalovat "dominaci" SSSR se ještě nehodí, ten čas ještě nenastal, tak alespoň "objektivně" řeknete, že je to "stejné"). Vaše bláboly jsou nejlepším důkazem vaší demagogie a lži: za "dominace" SSSR u nás se proti dominantovi nesmělo doslova ani škytnout - naopak, byl vyžadován "dobrovolný" a aktivní jásot - za dnešní "dominace", která je vám tak proti srsti, si můžete zde svobodně plkat (a nejen zde) a hrozí vám nejvýš, že vám někdo řekne, že jste blbeček.....

Jste diskutér, který kdysi potřeboval estébáky a kádrováky, aby protistranu řádně přesvědčili, že vy máte tu jedinou pravdu.

Požadavek, abyste konečně zavřel hubu je zcela na místě.