podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1299 Re: Re: Červenou Zemanovi, škůdci země!

2015-01-15 10:53

#1298: - Re: Červenou Zemanovi, škůdci země! 

 Zase začínáš? Odvolávám, co jsem nařídil a nařizuju, co jsem odvolal?

Nebo jenom pořád dokola "já o voze, ty o koze"? Tu je to o Zemanovi (a ne třeba o Bělohrádkovi), kdo komu kdy dodal jaké zbraně, ke komu se nelegálně a proti původnímu záměru dostaly, je úplně jiná diskuse..... A skutečně jen blb, blb ignorující to neprůkaznější - totiž osobní zkušenost dosud žijících pamětníků - může považovat za bílý andělský protiklad k podle něj samozřejmě černé zločinné "naší západní civilizaci" - Rusáky.

Jen tak mimochodem - jestli to "musíš vydržet" s těmi u nás jednou zvolenými, budeš to muset podle stejné logiky, držet i s tou civilizací (s chybami, ale zase jen blb si může myslet, že někde něco bude bez chyb): patříš k ní, ať chceš nebo ne, patříš mnohem více než pod nějakou střídající se vládu, a můžeš proti tomu dělat jen jedno (což se ti také nelíbí) - táhnout za Putinem a tam se snažit, aby ti hodní Rusáci ty zlořečené Američany, stále někoho bombardující, ty monopoly vydělávající na zbrojení (tam, u Rusáků, budeš u těch pravých, pokud ti tvá blbost umožní srovnat si v kebuli, kdo vydává víc na zbrojení, kdo udržuje větší armádu, kdo vyváží více zbraní....)  konečně porazili "na souši i na moři" (jak tě naučili, že se poráží "americký agresoři").

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1300 Re: Re: Re: Červenou Zemanovi, škůdci země!

2015-01-16 17:08:59

#1299: - Re: Re: Červenou Zemanovi, škůdci země! 

 Ne, já zastávám stále stejný názor. Ale Ty občas sklouzneš do nesmyslů: například tohle:

"A skutečně jen blb, blb ignorující to neprůkaznější - totiž osobní zkušenost dosud žijících pamětníků"

Znamená to, že jseš blb?  Asi tedy ano, protože ignoruješ moje zkušenosti, já už jsem také pamětník. A moji rodiče pamatují i první republiku (pamatovali, už nejsou)

a další: "pokud ti tvá blbost umožní srovnat si v kebuli, kdo vydává víc na zbrojení, kdo udržuje větší armádu, kdo vyváží více zbraní"

No nevím. moje blbost a internet říká že více lidí v armádě má Rusko 845 000 proti 546 047 na straně USA. Na zbrojení vydává nejvíce USA 682 miliard $, proti 91 miliardám v přepočtu. Nejvíce zbraní vyváží USA 29%, těsně sledováno Ruskem 27%.

Tohle jsou ověřitelné údaje. Řekl bych, že to je tak nějak skoro plichta. A za Putinem nepotáhnu, nene. Hezky zůstanu tady, i kdyby ses třeba postavil na hlavu. Ty to totiž taky musíš vydržet s tou civilizací a i s těmi, co mají jiný názor. (Doufám že to dáš, mrzelo by mě, kdyby sis to třeba hodil. Vážně! Věřím v Tebe!)

Ano a my jsme zločinci, protože podporujeme tu stranu, která zabila v několika proběhlých dekádách prokazatelně mnohem více lidí. (Lidi, to jsou takový ty, co pobíhají okolo Tebe po dvou nohou, nemají peří a mají občas dokonce jiný názor a děsně Tě tím serou ;-))) )

Ano a jsme pěkní pokrytci, protože podporujeme islamisty tam kde se nám to hodí (poslední jsou třeba dodávky TOW islamistům do Sýrie, kde jsme si usmysleli svrhnout sekulárního prezidenta, který jediný dokáže udržet  vedle sebe islám, židy, křesťany a ateisty) a současně se pak divíme, že "Evropani" jedou třeba do Sýrie, tam jim někdo Tobě podobý (ale - uznávám -  že v mnohem větší míře) vymeje hlavu, oni se pak vrátí a provedou něco jako to co se stalo teď ve Francii.

A my si pak hrajeme na to jak jsme udivení. Jak se to mohlo stát, po tolika letech vyvážení lásky a demokracie pomocí našich humanitárních bomb? Bože, tak jsme se snažili! Filmujeme falešný průvody státníků a další podobný vopičárny. Naproti tomu, když jiní islamisté v téže době zabijí 2000 lidí někde v Nigérii, tak o tom ani nenapíšeme. Nigérie? Na to házíme bobek, přece.


Nepřihlášený uživatel

#1301 Re: Re: Re: Červenou Zemanovi, škůdci země!

2015-01-16 23:03:36

#1299: - Re: Re: Červenou Zemanovi, škůdci země! 

 Ve vsem s Vami souhlasim, ale divim se Vam.  S pablbem se neda diskutovat, to je plytvani energii a casem.  Zdravim a preji pekny vikend.