podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1298 Re: Červenou Zemanovi, škůdci země!

2015-01-15 00:13

#1297: - Červenou Zemanovi, škůdci země! 

 Ne to se neshodneme. Já totiž chápu demokracii jinak nežli Vy. Mě třeba na Zemanovi také leccos vadí. Podobně jako Vám vadí Zeman vadí mě Zaorálek a Bělohrádek.

Ale byli jednou zvoleni, tak to s nimi musím nějak vydržet. Ale neurážím kvůli tomu celý svět a nechovám se jako dobytek k lidem kteří mají jen jiný názor - v práci je to třeba půl na půl a nehádáme se. Případně se nesnažím po nikom házet vajíčka.

Prostě musím příště volit nějak jinak, lépe, někoho jiného... (Jiná věc je to, že v podstatě volit lépe nelze, protože politici nemají žádnou povinnost dodržovat předvolební sliby, takže si jeden nevybere. Ale to je jiná věc a to sem nepatří)

A podle mě, to co teď předvádíme jednak už stálo hodně sta-tisíců lidí životy (a miliony domovy) a jednak to ničemu dobrému nepřispívá. Nedovedu pochopit, proč - příklad - na jedné straně podporujeme islamisty (teď bylo někde video jak západními dodávkami protitankových zbraní -TOW- se trefili do nějakého miga v Sýrii) a na druhé straně se podivujeme, že tyhle zbraně jedni islamisti předají druhým a ty s nimi pak budou střílet na nás? A potom sem přijímáme Syrské utečence.

Vždyť jsme nejdříve vyzbrojili ty, který je odtud vyhnali. To je jako si nedřív schválně podpálit postel pod prdelí a pak se divit, že nemám kde spát.

Takhle se teď chová ta "naše" západní civilizace. Nedokážu pochopit jak je to možné a jak to někdo může obhajovat. Co z toho přinese Evropě? ČR? Chudobu, krizi, nezaměstnanost, možná i válku.

Ale hlavně že to nandáme Rusákům, že. Jenže tohle není hokej, tady jde budoucnost celého světa. Jenomže vysvětlovat to někomu, pro kterého jsem, pokud nemám stejný názor jako on, automaticky jen zkurvený blbý komunistický hovado, degenere a já nevím co ještě, asi nemá smysl, že? S Tebou musela tvoje rodina mít fajn život, když bylo někdy třeba dojít k nějakému kompromisu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1299 Re: Re: Červenou Zemanovi, škůdci země!

2015-01-15 10:53:48

#1298: - Re: Červenou Zemanovi, škůdci země! 

 Zase začínáš? Odvolávám, co jsem nařídil a nařizuju, co jsem odvolal?

Nebo jenom pořád dokola "já o voze, ty o koze"? Tu je to o Zemanovi (a ne třeba o Bělohrádkovi), kdo komu kdy dodal jaké zbraně, ke komu se nelegálně a proti původnímu záměru dostaly, je úplně jiná diskuse..... A skutečně jen blb, blb ignorující to neprůkaznější - totiž osobní zkušenost dosud žijících pamětníků - může považovat za bílý andělský protiklad k podle něj samozřejmě černé zločinné "naší západní civilizaci" - Rusáky.

Jen tak mimochodem - jestli to "musíš vydržet" s těmi u nás jednou zvolenými, budeš to muset podle stejné logiky, držet i s tou civilizací (s chybami, ale zase jen blb si může myslet, že někde něco bude bez chyb): patříš k ní, ať chceš nebo ne, patříš mnohem více než pod nějakou střídající se vládu, a můžeš proti tomu dělat jen jedno (což se ti také nelíbí) - táhnout za Putinem a tam se snažit, aby ti hodní Rusáci ty zlořečené Američany, stále někoho bombardující, ty monopoly vydělávající na zbrojení (tam, u Rusáků, budeš u těch pravých, pokud ti tvá blbost umožní srovnat si v kebuli, kdo vydává víc na zbrojení, kdo udržuje větší armádu, kdo vyváží více zbraní....)  konečně porazili "na souši i na moři" (jak tě naučili, že se poráží "americký agresoři").