podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1276 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné v

2015-01-11 09:58

#1275: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoc 

 1275 - Velice dobre a pravdive napsano.  Ale to komunistickym blbum, zemanovcum a podobne svoloci nevysvetlite !

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1283 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslav

2015-01-11 22:14:26

#1276: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné v 

 Ne to mi fak nevysvětlíte. Sice se nemůžu někam jet podívat, protože dřív jsem nedostal tu doložku ančto jsem nebyl správnej kádrově (jeden děda kulak, druhej živnostník, co naděláte) a teď na to prostě nemám prachy, protože jsem se nenaučil krást. V tomhle jsem asi blbeček, to je fakt.

Ale dominance jakékoliv strany mi vadí, to je také pravda. Nejsem tak jednostraně zaměřenej, jako Vy, jelikož si pamatuju tu sběř, co lezla do zadku CCCP. Chovali se přesně jako Vy. Uvažovali jako Vy. Vy jste totiž bolševik do dnešních dnů.

A kam bych se měl jet podívat? Třeba do Mexika, které ničí US obchodně? Do jižní ameriky, kde to je podobné? Nebo na Kubu kterou dusí embargem už 50 let? Nebo blíž, třeba do Řecka či Španělska, kde je nezaměstnanost jako prase? Do Libye nebo Iráku na "pravou emerickou demokracii v praxi"? Do US, kde je většina černejch nebo hispánců pod hranicí chudoby? (ale to určitě není rasizmus, to je prostě náhoda. prostě pár desítek milionů náhod)

A už vůbec mi nevysvětlíte, proč bych měl mít rád svět, kde mě za jen jiný názor někdo v kařdé druhé větě sprostě uráží. Vůbec by mi nevadilo, kdyby jste se někam ztratil, zmizel v propadlišti dějin, jak se to říkalo o tom kapitalizmu.

Jenže jak znám ten svět, zase by jste se vynořil někde ve vládě, protože lidi jako Vy snadno převlékají kabáty. Když to něco hodí...

BTW Rudé právo se netiskne už asi těch 25 let, asi zste trochu zaspal. Požádejte někdy o vycházku s dozorem chovatele a nesměřujte hned ke knajpě ale jděte až ke trafice. Teď se to jmenuje Právo, už to zdaleka není tak "komunistické" jako dříve - i když jsem jich viděl jen pár, jelikož noviny potřebujeme jen když přesazuju kytky aby nebyl bordel a na to stačí ty letáčky, co je furt někdo hází do kaslíku.

Kdyby se Vám zastesklo po skutečně "třídním tisku" tak Haló noviny ty jsou dosud hodně ECHT komunistický.