podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post

Ten, kterým Rusák nadává do "fašistů"
Nepřihlášený uživatel

#1322 Rusko zablokovalo v RB OSN odsouzení bojů na Ukrajině

2015-01-25 08:51

Chceš mír? Bij ruskou krvavou bestii a její české kolaboranty!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1324 Re: Rusko zablokovalo v RB OSN odsouzení bojů na Ukrajině

2015-01-25 17:26:26

#1322: Ten, kterým Rusák nadává do "fašistů" - Rusko zablokovalo v RB OSN odsouzení bojů na Ukrajině 

Stejnej pitomec jako ti v parlamentu a jejich voliči. Čtvrt století kradou, likvidujou náš stát a přihrávaj si malé či velké domů a stále se vymlouvaj "na komunisty". Ještě jednou tolik a budou u moci stejně tak dlouho. A vsadím se, že se stejně budou dál vymlouvat zase na komunisty. I za tisíc, let, kdyby jsme tu náhodou byli.

Podobně Vám je fuk jak to ve světě chodí, kdo vraždí a škodí zjevně více. Nebudete nikdy uvažovat co je prospěšné pro českou republiku. To je Vám jedno, na tom nezáleží. Zájmy zdejších lidí, to je přeci jedno. Hlavně bít Ruskáky! Bít Ruskáky! Donekonečna budete jen vykřikovat "Bijte Rusáky".

Co by jste dělal, pokud by ta válka byla a ti rusáci všichni zemřeli? Na koho by jste pak nadával?

Bijte Rusáky... tohle není hokej, chlapečku. Tady jde o víc o přežití světa. Ale to se určitým typům nevysvětlí. Hlavně bít rusáky... Jsou to totiž děsný svině a za své zločiny si to zasluží. Už jenom ten fakt, že nechtěj to co ty, je zřejmě hrdelní zločin.

Škoda že jsi se nenarodil o pár stoleví dříve. Mohl z Tebe být fantastický inkvizitor, nebo vůdce křížáků. --- Ale tak mě napadá, kdyby jsi se přidal k Islámskému státu tak by takovýhle brali.