podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #1321 Re:

2015-01-24 21:23

#1320: -  

Ach! Bůh MĚ MILUJE! Už jsem se bál, že můj oblíbený válečný jestřáb, válečný štváč a bolševický poporovatel amerického imperializmu vždy a všude, a také jak by ho jistě vyvraždění indiáni pojmenovali "Ten co každému nadává do ruských blbců" je pryc... ALE NENÍ!! JE TU STÁLE S NÁMI!!! WOW!

Tak moc jsem se bál. Ono diskutovat s tím druhým bylo obtížnější, tam jsem musel přemýšlet, co napíšu, protože ten asi četl, co jsem napsal. S Vámi je to jednoduché, Vy jen nadáváte a nesnažíte se nějak polemizovat, či něco vyvracet nebo nějak argumentovat. Myšlení bolí, viďte? A tak jen nadáváte a nadáváte... Pokud tedy netrpíte schizofrenií a ten druhý je prostě Vaše druhé já. Ale asi ne, schizofrenici mívají stejné IQ ať už se projevují tak či onak.

BTW Karel Kryl napsal i píseň demokracie, ta se nese v trochu jiném duchu ... znáte jí taky nebo jí máte z ideových důvodů zakázanou? 

Palach, o tom snad ani nebudu mluvit. Škoda mladého života, ale nemělo to žádný praktický efekt. Nedosáhl ničeho, nicméně se to dalo čekat. Neznal ještě zdejší lidi, i když to, kolik jich spolupracovalo za války s fašisty ho mohlo varovat. Možná mu to nedošlo, nebo to nevěděl, nebo byl prowstě moc mladý.

Jinak od té doby vzniklo více dalších "Palachů" ale protože někteří v té slavné EU tak protestují proti současnému zřízení, tak se o nich nepíše. Media na ně kašlou, stejně jako tedy na Palacha.  A na svoje sochy si budou asi muset taky počkat. Lidi jako Vy jim je stavět nebudou. Vy jim spíše budete nějak nadávat.

Velmi zábavné je onačování mě za islamofašistu (To je nějaká kombinace Porošenka a Jaceňuka s Islámským státem? ;-)). Nedochází Vám - při Vaší jasnozřivosti -, že Islámský stát nemohu milovat, protože je to americké dítě? Copak jsme to nebyli my, kdo zlikvidoval diktátorský, nicméně funkční Irácký režim a nahradili ho touhle sračkou, která to dotáhla až na občanskou válku a základnu ISIL? Nedali vojáci iráku, námi slavně vycvičení a vyzbrojení, často bez boje zbraně, munici a základny ISIL? Občas se nechali i postřílet jako králíci.

Nedělali jsme pak islamistům leteckou podporu v Lybii, nedodávali jsme jim zbraně na Kaddáfího, nedávali jsme jim inforamce z družic a nepředhodili jsme jim nakonec toho Kaddáfího na stříbrném podnose? A nemělo to náhodou za výsledek, že se dostali ke spoustě zbraní, kterou odvezli včetně sebe samých do Íráku a Sýrie? Takže další podpora islamistů a budoucího ISIL. Naše podpora. 

A nevyzbrojovali jsme náhodou opozici proti Asadovi, kterého sice podporuje většina obyvatel ale nikoliv Konkres a Obama - teď mě napadá, co jim je vlastně do toho, jejich země to není, nebo jsem nedával ve škole pozor a Sýrie je je nějaký stát USA? Necvičili jsme jí, nedávali jsme jí zbraně a nespojili se potom námi vycvičení teroristé potom s ISIL a nebojují v jejích řadách i s našimi zbraněmi a penězi? Nepodporuje je náhodou Turecko, nedělá jim domovskou základnu a nevyzbrojuje je a není náhodou také v NATO a nechtělo i do EU? 

Tohle je totiž všechno pravda ty troubo. Takže já těžko budu mít rád islamisty, ale ty patřiš do tábora těch, kteří je stvořili a jseš tak za jejich činy spoluzodpovědný. Koukni se do dlaní, nemáš je náhodou od krve? Asi máš, ale to nikdy nepřiznáš... Hlavně že Ty mi nadáváš do zrůd. Muhehe :-D