podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #1306 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravo

2015-01-19 14:39

#1305: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslav 

Dobře ty pramerický grázle a sviňáku (abychom si vyrovnali oslovení, když po tom tak zjevně toužíš), Tataři na Krymu, ty si můžou normálně stěžovat. To lidi v oblastech které masakrovala Ukrajinská armáda udělat nemůžou. O zemích jako je Libye,m Sýrie a tak dále ani nemluvě Jelikož tak za nima nikdo z BBC nejezdí, nefunguje tam telefon ani internet. Takže se nikdo zde o hrůzách, kteří tam zažívají nedozví.

To je jako rozdíl mezi Charlie Hebdo - tam teroristy nakonec chytila policie, konaly se pochody, kladly věnce. A to jich bylo jen 12(17). Ve stejné době zabila Boko Haram 2000 lidí v africe. Nebyly tam žádné pochody, policie tam není tak nikoho nezatkla, nikdo nekladl věnce... Podle Tebe se to tedy vlastně nestalo, protože iděs o tom na titulní stránce nepsal.

A jestli podporuješ (schvaluješ, nebo vůbec pokud se ti to líbí) staticíse mrtvých v Iráku, Libyi a jinde (naše práce) a to, co tam po našemu výrozu demokracie nastalo (třeba ISIL) tak seš nejenom svině, ale i ubožák.

Možná máš pravdu a je ta válka potřeba. Možná by bylo dobře kdyby náš druh v ním kompet vymřel, prostě byl vymazn z téhle planety, když můžou existovat jedinci jako ty.