podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1229 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2015-01-03 16:34

#1228: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 Opet Vam musim oponovat. Prezidentsky kandidat rozhodne neni "kazdy kdo k nam prijde".  U nas se take kazdemu neprovadi kolonoskopie, pokud je test na OK negativni.  Co se tyka DM je jiste tema k diskuzi.  Proto stale tvrdim, ze Zeman o svem zdravotnim stavu lhal.  Pokud vim, nediagnostikovali mu zadnou vaznou chorobu. Proto me zarazi promena krepkeho duchodce v nemocnou trosku.  Pro me je prijatelnejsi nemocny prezident, ktery nelze, nez opacny pripad.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1230 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2015-01-03 22:18:17

#1229: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

No tady máte snad i částečně pravdu. Kdyby ho ošetřoval můj šéf, tak se z něj pos... a možná mu vyšetří i maz v uších. On totiž rozlišuje, kdo to je a u VIP se může přetrhnout. Já ne, já ošetřuju všechny stejně. Snažím se všechny stejně dobře, jeslti to tak je... doufám že ano.

Sice můžete mít pravdu, že o svém zdraví lhal, ale víte, dokázat to nemůžete. Váš názor a pravda, to jsou bohužel dvě docela rozdílné věci. Názorů může být tisíc ale pravda je třeba jen jeden z nich, nebo taky žádný. A také je značně nad rámec, označit ho za nemocnou trosku. Nemocná troska vypadá jinak.

Jinak Havel nám taky lhal a mockrát, byl to kupříkladu pěkný válečný štváč a má na rukou krev statisíců Iráčanů a dosti Srbů, když horoval pro ty války. Nebo to jak přiznal, že kapilalismu říkal tržní hospodářství z toho důvodu, to lidi neprokoukli tak brzo oč jde, to řekl do rozhlasu na plnou hubu. Hm.. S Klausem a jeho amnestií to taky bylo docela zvláštní, myslím že kecal taky.