podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1209 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-30 19:03

#1205: - Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 Žádný národ ani stát (a český už vůbec ne) nepotřebuje na vedoucím místě ve státě někoho, kdo je "nemocný" nebo dokonce trvale "indisponovaný" (= trvale ožralý ?). Úřad prezidenta není sinekura, kam se jde nějaký "nemocný indisponovaný" rekreovat. Na to jsou nemocnice a sanatoria. Nemá-li na řádný výkon funkce, je jeho povinnost k národu a státu ODSTOUPIT!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1211 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-30 20:21:55

#1209: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 Aha, takže velmi často, víceméně trvale ožralý Kalousek (o kterém se vypráví v parlamentu jako o největším spiťarovi a hulvátovi, co tam chodí), nebo senilní, usínající kchníže s čírem, který se hlavně stará o svůj majetek a na nějaký lidi se může zvysoka víte co, ten by byl pro Vás jistě lepší.

Je mi jasné, že by se to příteli imperialistů líbilo. Vám je u zadku, co bude s naší zemí, na nějaký občany a jejich osudy prdíte, hlavně aby se nažrali americký imperialisti. Nezaměsntnaní, no a co? Koho to zajímá? Chudý, okradený, co má bejt. Hlavně aby se měli dobře moji chlebodárci a já.

Použil bych na Vás také nějaké ty výrazy, bůhví, že by to ve Vašem případě nebylo od věci. Ale nad věcí zůstanu já. Se mějte, CELOŽIVOTNÍ PŘÍTELI AMERICKÝCH IMPERIALISTŮ a nezapomeňte si na noc zalézt do jejich zadku hlouběji, aby Vás neofouklo a mohl jste mi tu zase něco odepsat. Noci už jsou chladné a pro člověka VAšeho věku je potřeba být opatrný.

 

:-D