podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1207 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-30 17:52

#1205: - Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 Opet jste neodpovedel na otazku, zda Zeman obelhal svoje volice, kdyz tvrdil, ze je absolutne zdravy. Opet jen vseobecne zvasty, hlavne neodpovidat na to, co se nehodi.  Neznam vsechny Zemanovy volice, jak jste bystre postrehnul, ani jsem to netvrdil. Ale pokud se podpora prezidenta scvrkne na pouhych 34%, to mluvi za vse. To se jeste zadnemu prezidentovi nepodarilo! Na to pouzivam svuj mozek - myslim a premyslim. Snad uz jste nekdy slysel, k cemu se mozek pouziva. Nebojte se toho a zkuste to take. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1220 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2015-01-01 13:30:45

#1207: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 Na tuhle otázku se nedá odpovědět (Vy to jistě víte, proto jí kladete), to bych musel být Zemanův lékař. Což nejsem. Ale vím že se stav kohololiv může časem změnit a také se tak děje. U mě, u Vás, u kohololiv. To že stárneme není žádný zločin, a to ani u prezidenta.

Sice neznáte všechny Zemanovy voliče ale víte že jsou to: (zde si domyslete jakékoliv invektivy, které běžně používáte, nebo které máte na seznamu vhodných k použití).

Podpora prezidenta, či jakýkoliv jiný průzkum veřejného mínění, je věc, která se velmi často vyrábí na základě požadavků objednatele. Požadavek obvykle zní že to má dopadnout tak a tak a také to tak dopadne. Mám známého, který v tomhle oboru pracoval, takže to mám z první ruky.

Konečně i ten válečný štváč W. Churchil údajně řekl že věří jen statistkám, které si osobně zfalšuje.

Na debatu s Vámi mozek nepotřebuju, na to mi stačí bazální ganglia.

Pěkný nový rok přeji jinak.