podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #1215 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-30 23:47

#1213: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 Nu, řekl bych, že v práci, kdy ovlivňují (na rozdíl od toho prezidenta) svými zákony životy nás všech, by teda chlastat neměli. (možná v tom Vašem AMERICKÉM IMPERIALIZMU je to dobře, to já nevím) ale tady by měli být střízliví.

Jejich výkony, na rozdíl od Zemana nás mohou značně ovlivnit (a také se to děje a dost negativně). Zeman je jenom prezident, ten ty idiotské zákony nevytváří. Takže nás v reálu moc neovlivňuje. Kolik oni vytvořili pracovních míst?

Jinak s tou nezaměstnaností máte asi pravdu. V tom se nehádám. Jenomže už nevidíte, že VŠICHNI  tam mají plnou hubu velkých slov. VY jste placen za Zemana, tak si jiných nevšímáte. Myslíte že jediný Rath kradl? Směšné, to dělají všichni. I na naší malé obci je to vidět, všechno jde přes pár mocných na radnici a jejich firmy, které ve skutečnosti jakoby jejich nejsou.

Ale jedna věc je okrádat lidi a druhá je vyvolat III světovou. Zkoušet válku s Ruskem je idiotsvtí nejvyššího řádu. Tahle válka by neměla vítěze, jen poražené. Vy by jste byl jedním z nich.

A navíc by byla, podobně jako ty dvě předchozí zcela zbytečná. Ale pravda, vydělali by na tom zase ti imperialisté které máte tak rád...