podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #1206 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-30 17:39

#1203: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

Dobrá. Myslím si, že pan prezident má právo ten úřad zastávat. Není, na rozdíl od jiných kolaboratské hovado a na poměry v politice je nadmíru slušný.  Kolaboranti jsou ti, kteří se snaží kvůli americkým ekonomickým zájmům vyvolat válku v Evropě a zničit klidně další zemi (Ukrajinu, kde nastanou ještě mnohem větší problémy nežli teď). V našem národě to je ostatně tradice, kdysi jsme lezli někam Rusku, dnes pro změnu USA.

Ještě jednu tradici máme. A to je to, že myslíme ode zdi, ke zdi. Zaujímáme jen krajní stanoviska a nemáme schopnost se domluvit na nějakém kompromisu. Vy jste toho krásnou ukázkou. Já, na rozdíl od Vás, jsem i schopem připustit, že Zeman má své slabiny a že vše nedělá dobře. Pro Vás ale dělá všechno jen a jen špatně. I kdyby smrkal, takoví jako Vy by na tom něco našli.

A téhle vlastnosti do sytosti využívají politici. Značnou část voličů získají díky PR agenturám, a nesmyslným, nesplnitelným slibům, jejichž nemožnost je do nebe volající. Ale své hlasy vždy dostanou a pak se nám mohou dalších x let smát. To je Vám asi jedno.

Nám pak nevadí, že nic nesplnili a zase se necháme zblbnout. A občas tomu přispějou lidi jako Vy. Je potom celkem jedno, jestli jsou za to placení, či to dělají proto, že milují jednouché vzorce.