podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1217 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-31 10:47

#1211: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 Je přirozené, že trapný a ubožácký "prezident" má ještě trapnější stoupence. Duševní ubožáky, kteří argumentují na úrovni malého, blbého kluka: "Prosím, paní učitelko, Pepík také...." Blbost Zemanova "obhájce" jako Vy je skutečně do nebe volající. Přes několikeré upozornění,že zde je předmětem diskuse současný "prezident" a jeho nehoráznosti nejste zřejmě schopen toto jednoduché upozornění pochopit. Přesto ovšem pilně "diskutujete" o něčem, na co se nikdo neptá. Tak se stále znovu dovídáme, že se ožírá Kalousek (i když tu není žádná petice ani na podporu ani proti Kalouskovi) nebo,že někde usíná nějaký Kchárl. Je to logika blbce a lze se jen divit,že se označení blbec tak bráníte: je až příliš lichotivé pro inteligenta jako Vy. Až se nějaký pan Vopička (samozřejmě kavárenský příznivec ODS nebo TOP) s prominutím uprdne,"náš" prezident bude mít podle advokátů Vaší duševní úrovně plné právo si nadělat rovnou do katí a ještě to předvést celému národu. Podobně protože čeští "kolaboranti" s Amerikou rozvrací Ukrajinu má Rusák právo ji obsadit... Logika blbce par excelence. Zeman NENÍ můj prezident, ale kdyby konečně řekl,že takové blbce jako Vy ke své obhajobě nepotřebuje a nechce,tak mu zatleskám.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1219 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-31 19:12:41

#1217: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 Vy to nechápete. Tady je v principu diskuze za podporu prezidenta Zemana. Když si dáte tu práci podívat se na název petice, tak to tam řečtete. Umíte přeci číst... doufám.

Jinak si to sečteme. Jsem trapný a ubožácký duševní ubožák jehož blbost je do nebe volající. Nejsem schopen pochopit ani jednoduchá upozornění vysokých intelitgentů (jako jste Vy), že se chcete bavit jen o tom, jaký je prezident ubožák a ožralé hovno na hradě. Mám logiku blbce, která je pro mě ještě hodně lichotivá. Blbec par excelence. To jsem všechno prosím já. Wow!

No a když se podíváme na to, co o mě píšete a dáme si to do souvislisti s Vaším vyjádřením, že nikoho na potkání neurážíte.... Už jenom pro tuhle srandu a očekávání jaká další ještě větší urážka z Vás vypadne za to stojí tuhle diskusi.

Je sice nesmysl diskutovat s trollem, ale když Vy jste tak zábavní.