podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1208 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-30 18:57

#1206: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 S blbcem, kterému stále straší (od padesátých let) v kebuli americký imperialista, jeho třídní nepřítel, se lidé jako já, celoživotní PŘÁTELÉ AMERICKÝCH IMPERIALISTŮ, ovšem na kompromisu těžko shodnou.

S blbcem, který, ačkoliv celý svět vidí, že Rusák drze okupoval část Ukrajiny a vede proti ní zbabělou nevyhlášenou válku, tu bude drze lhát o tom, že jacísi američtí kolaboranti (čeští....) chtějí Ukrajinu "zničit" není možné nejen hledat "kompromisy", ale vůbec diskutovat nebo dokonce se jakkoliv stýkat. Neboť kde blbec, tam nebezpečno!

Jen tak za všimnutí ovšem stejně stojí, že náš blbec opět utekl od profláknutého "prezidenta deseti miliónů" raději ke světové politice a blbým úvahám (úvahám blbce)  o českém národě. To mluví samo za sebe....

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1210 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-30 20:12:59

#1208: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 S blbcem, s blbcem s blbcem... ;-)) Dobrá ukázka jak mluví "inteligetní" přátelé amerických imperialistů o těch, tkeří nejsou celoživotní PŘÁTELÉ AMERICKÝCH IMPERIALISTŮ. Celoživotní.

BTW takhle se vyjadřovat, to máte také celoživotní, nebo je to až teď k stáru. To bych Vás snad mohl omluvit. Demence se někdy projevuje i vulgaritou. Nebo také krvácení do mozku či nějaký nádor tamtéž. Měl by jste si nechat udělat CT hlavy (řekl bych mozku, ale u Vás si nejsem zcela jist co tam máte).