podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1205 Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-30 17:27

#1202: - Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

Báječné! Vy jste i opravdový a nefalšovaný znalec Zemanových voličů! Znáte je všechny osobně, jejich IQ, zájmy, názory, životní osudy, takže jste oprávněn dělat závěry! Jediné a správné, nikdy se nemýlíte! Možná máte doktorát z psychologie!

Nebo jste jen hulvát, který vidí svět jen černobíle a který nepřipustí možnost že by člověk, kterému je sedmdesát mohl být skutečně nemocný. Tedy - abych byl přesný - asi to připustíte, ale nikoliv u prezidenta. Tam kde jsou lidi jako Vy, (nebo například Kalousek či Schwarzenberg) nemocní, indisponováni, či "mile unaveni", tak ve stejných případech Zeman bude kretén či ožralý hovado.

A tomu všemu říkáte používat mozek v hlavě. Hm, pěkné.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1207 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-30 17:52:49

#1205: - Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 Opet jste neodpovedel na otazku, zda Zeman obelhal svoje volice, kdyz tvrdil, ze je absolutne zdravy. Opet jen vseobecne zvasty, hlavne neodpovidat na to, co se nehodi.  Neznam vsechny Zemanovy volice, jak jste bystre postrehnul, ani jsem to netvrdil. Ale pokud se podpora prezidenta scvrkne na pouhych 34%, to mluvi za vse. To se jeste zadnemu prezidentovi nepodarilo! Na to pouzivam svuj mozek - myslim a premyslim. Snad uz jste nekdy slysel, k cemu se mozek pouziva. Nebojte se toho a zkuste to take. 


Nepřihlášený uživatel

#1209 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-30 19:03:34

#1205: - Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 Žádný národ ani stát (a český už vůbec ne) nepotřebuje na vedoucím místě ve státě někoho, kdo je "nemocný" nebo dokonce trvale "indisponovaný" (= trvale ožralý ?). Úřad prezidenta není sinekura, kam se jde nějaký "nemocný indisponovaný" rekreovat. Na to jsou nemocnice a sanatoria. Nemá-li na řádný výkon funkce, je jeho povinnost k národu a státu ODSTOUPIT!