podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1224 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2015-01-02 00:24

#1221: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

Ne, nevyhnul, ale Vy se ze mě záměrně snažíte získat odpověď na něco, na co odpovědět nelze. Já skutečně nevidím panu prezidentovi do hlavy a tak to nemůžu vědět. Vy mu do ní také nevidíte, vědět to taky nemůžete, ale klidně o něm napíšete jakoukoliv lež, která se Vám zrovna hodí. Já nemám v povaze lhát a tak na něco, co s jistotou vědět nemohu, nebudu odpovídat

Navíc pojem "absolutně zdravý" je subjektivní pocit. Já se teď taky cítím až na jednu drobnost absolutně zdravý, a za měsíc se můžu dozvědět, že mám zhoubný nádor. Vy by jste se potom nejspíše zachechtal a označil mě za lháře, že jsem dnes lhal.

Vaše představa o změnách, které musí přicházet postupně je naivní představa laika. Ano, někdy ano, ale někdy přijdou změny rychle. Já tohle znám z praxe, ale Vy to buď neznáte, nebo to znáte ale účelově zapíráte.

Krom toho, označovat druhé lidi i jen za blbečky je vulgarita. A pokud tam, odkud jste ne, tak to je smutné. Pokud tedy nepíšete z nějakého gerontopsychiatického oddělení.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1227 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2015-01-02 08:14:19

#1224: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

Nesirim o Zemanovi zadne lzi.  To on prohlasil, ze je absolutne zdravy, takze to byl jeho subjektivni pocit.  Navic se ohanel lekarskym dobrozdanim a tvrdil, jak dukladne byl vysetren.  Pokud je mi znamo, nediagnostikovali mu rpi zdravotnich problemech ani rakovinu ani nahlou prihodu srdecni, nebo mozkovou. A ponekud se pletete, kdyz me nazyvate laikem.  Pracoval jsem 45 roku ve zdravotnictvi.  Ujistuji Vas, ze to nebylo na pozici zrizence na patologii.