podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1206 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-30 17:39

#1203: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

Dobrá. Myslím si, že pan prezident má právo ten úřad zastávat. Není, na rozdíl od jiných kolaboratské hovado a na poměry v politice je nadmíru slušný.  Kolaboranti jsou ti, kteří se snaží kvůli americkým ekonomickým zájmům vyvolat válku v Evropě a zničit klidně další zemi (Ukrajinu, kde nastanou ještě mnohem větší problémy nežli teď). V našem národě to je ostatně tradice, kdysi jsme lezli někam Rusku, dnes pro změnu USA.

Ještě jednu tradici máme. A to je to, že myslíme ode zdi, ke zdi. Zaujímáme jen krajní stanoviska a nemáme schopnost se domluvit na nějakém kompromisu. Vy jste toho krásnou ukázkou. Já, na rozdíl od Vás, jsem i schopem připustit, že Zeman má své slabiny a že vše nedělá dobře. Pro Vás ale dělá všechno jen a jen špatně. I kdyby smrkal, takoví jako Vy by na tom něco našli.

A téhle vlastnosti do sytosti využívají politici. Značnou část voličů získají díky PR agenturám, a nesmyslným, nesplnitelným slibům, jejichž nemožnost je do nebe volající. Ale své hlasy vždy dostanou a pak se nám mohou dalších x let smát. To je Vám asi jedno.

Nám pak nevadí, že nic nesplnili a zase se necháme zblbnout. A občas tomu přispějou lidi jako Vy. Je potom celkem jedno, jestli jsou za to placení, či to dělají proto, že milují jednouché vzorce.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1208 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar

2014-12-30 18:57:48

#1206: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trapné urážky spolubčanů jako vánoční dar 

 S blbcem, kterému stále straší (od padesátých let) v kebuli americký imperialista, jeho třídní nepřítel, se lidé jako já, celoživotní PŘÁTELÉ AMERICKÝCH IMPERIALISTŮ, ovšem na kompromisu těžko shodnou.

S blbcem, který, ačkoliv celý svět vidí, že Rusák drze okupoval část Ukrajiny a vede proti ní zbabělou nevyhlášenou válku, tu bude drze lhát o tom, že jacísi američtí kolaboranti (čeští....) chtějí Ukrajinu "zničit" není možné nejen hledat "kompromisy", ale vůbec diskutovat nebo dokonce se jakkoliv stýkat. Neboť kde blbec, tam nebezpečno!

Jen tak za všimnutí ovšem stejně stojí, že náš blbec opět utekl od profláknutého "prezidenta deseti miliónů" raději ke světové politice a blbým úvahám (úvahám blbce)  o českém národě. To mluví samo za sebe....