podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1112 Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!

2014-12-07 12:21

#1110: - Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! 

Ty idiote, já také zažil válku a hlavně 40 let v rusácké kolonii. Takže na rozdíl od tebe vím, o čem píši. Jsi nevdělané hovado, které neví nic o historii, natož aby se z ní poučilo. Třeba o tom, že "bojovníci za mír", ustupující agresorovi, vždy se té války nakonec stejně dočkají a navíc jsou za ni rozhodně spoluodpovědni.... Chudáci ty tvé děti, jestli je takový blbeček vychovává k obrazu svému.

Já válku začínat rozhodně nebudu, ale kdyby ruská zločinná svině měla choutky nás zase obsadit, jsem připraven se bránit. I bránit jiné, naše spojence, kdyby totéž ruský zločinec chtěl udělat s nimi. A bránit i nešťastnou Ukrajinu.

Ve službách Obamy nejsem (to jen rusáčtí kolaboranti jako ty si nedovedou ani představit, že jsou lidé, kteří nemusí lézt někomu do pr*ele jako oni Rusákovi....). Ale přiznávám, že jsem na straně USA (i když ne vše se mi tam líbí, Obama například není Reagan). USA nás nikdy blbečku neokupovali, nepovažují nás za blízké zahraničí, nevnutili nám "omezenou suverenitu" ani "bratrskou pomoc", ani k nám nevyváželi svou ubohou "kulturu" ožralého blbého mužika.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1113 Re: Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče!

2014-12-07 13:49:27

#1112: - Re: Re: Nechceš válku? Tak neagituj tady ale v Kremlu, tupče! 

Lžeš, a ještě hloupě, promiň. Jednoduchou matematikou lze dokázat, že pokud by jsi zažil válku, tak, aby sis to nějak pamatoval, muselo by ti být v roce 45 tak asi 10. Dneska je Ti tedy cca 80? Většina 80 ti letých mužů je mrtvá, což nejseš. Značná část zbytku je v DD nebo někde doma u kamen, kde kouká do zdi a nepíše na internet. A ta část, co měla štěstí a je na živu a netrpí demencí má jiný styl vyjadřování.

Víš, to jsou lidé, kteří skutečně něco zažili a naučili se vidět svět i jinak než černobíle. On má totiž hodně odstínů šedi. Tohle přichází až s věkem, někdy nikdy. Krom toho, většina z nich své názorové oponenty neuráží tak jako předvádíš Ty.

Pracuji totiž právě s lidma (už vidím tvůj pozvdech, podobně jako si politoval mé děti - chudáci ti lidé, že - ;-) ) a občas mi vyjde chvilka i na pár slov, které se netýkají práce. Starší lidé uvažují, jsou ochotni o názorech druhých přemýšlet. Jen zřídka se někdo chová jako Ty.

Ale proč se to vlastně snažím... nemá to u Tebe cenu, asi.