Skvělé Česko pro lidi

Mojmír Macek
Autor této petice

/ #5 Re: k odvolávání prezidenta

2015-09-19 20:13

Dobrý večer,

petice ani iniciativa 7ero nepožaduje okamžité odvolání pana prezidenta Zemana. Snažíme se naopak aktivně hledat skvělého protikandidáta pro příští prezidentské volby. Člověka, který má reálnou šanci být zvolen a získat mnohem silnější mandát než má prezident současný. Přímá volba prezidenta je výborné osvěžené volebních systémů v ČR a osobně si myslím, že velmi dobře nastavuje zrdcadlo nejen voleným zástupcům v parlamentu a senátu. Prezident je odrazem svých voličů.

http://www.sedmero.org/spolu/prezident/

"Hledáme energického skvělého a čestného člověka, který bude lidi spojovat, bude vzorem ctností, bude pracovat ku prospěchu celého Česka a inspirovat lidi ke spolupráci a kultivovat slušnost. Prostě moudrou osobnost s rozumem. Česká republika má na víc a může se stát i díky kvalitnímu prezidentovi skvělým místem pro život nás i budoucích generací a obyvatel Česka. Zamysleme se nad konkrétními osobnostmi a zvolme si do čela státu nejlepšího prezidenta."

Znáte slušného člověka, který má na to, být rozumný prezident České republiky? Jaké by měl mít vlastnosti a které nároky musí 100% splňovat?