Skvělé Česko pro lidi

Mojmír Macek
Autor této petice

/ #7 HLEDÁME ROZUMNÉ A ODVÁŽNÉ LIDI

2015-09-26 21:18

Vymýšlíme řešení a strategie, jak je realizovat.  Pokud se podíváte na obraz světa, jak nám ho sypou do hlav masmédia, nebudete z toho asi výskat štěstím. Strašení lidí, populismus, extremismus a sektářství jsou nebezpečné stejně jako bagatelizace reality. Bez spojení sil odvážných a rozumných lidí se Česko hned tak neposune vpřed, ale naopak je možné další utahování kohoutků a omezování svobody občanů pod falešnými záminkami.

Zapojte se do naší kampaně Rozsviťme Česko
www.rozsvitmecesko.cz/ společně s dalšími organizacemi, spolky a lidmi po celé České republice a podívejte se na naše nosná témata k řešení www.sedmero.org/temata/

Iniciativa Sedmero.org vznikla proto, aby primárně hájila zájmy rozumné většiny voličů a vrátila roli státu tam, kam podle ústavy patří. Ústava určuje primárně mantinely pro státní moc a nesmí být zneužita (včetně zákonů) jako pouta pro občany! Stát je servisní organizace založená jeho občany ku prospěchu jeho obyvatel a ne naopak, jak to pochopili někteří sebestřední politikáři.

Pojďte s námi aktivně vymýšlet a realizovat rozumný stát pro lidi! Můžete začít zde a pomoci nám Rozsvítit Česko!

Věříme, že se najde víc lidí, kteří vylezou ven z krabice a nebudou se bát jít za roh.  Můžete ignorovat realitu. Ale nemůžete ignorovat následky svého ignorování reality. Můžeme propadat pocitům marnosti, anebo tvořit a kultivovat slušnost. Můžeme nadávat na bolševika anebo přestat nadávat na tmu a aspoň rozsvítit třeba jen malinkatou svíčku. Můžete rezignovat anebo rozzlobení přetvářet v čestné činy. Ve svobodné společnosti můžeme skoro vše, ale pokud si tohoto daru nebudeme vážit a ctít, může se nám stát, že nám naši svobodu různí sebestřední padouši, bez úcty k člověku, okrájí.

Víme, že nevíme vše a proto prosazujeme decentralizaci moci, zvýšení kompetencí a rozpočtů pro obce.

„Svoboda a odpovědnost pro každého bez rozdílu.” ~ SEDMERO.org

Přívětivý večer do zadumané nádherné české kulturní krajiny přeji M.