podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #1731 Zeman ohrožuje monopol havlistů na řízení státu, nevšimli si však, že vláda jedné strany už skončila

2015-12-04 12:15

Všichni proti Zemanovi. Jedině tak je možné charakterizovat další v podstatě komicky zběsilou kampaň, kterou proti hlavě našeho státu poznovu rozjela mediálně-politická falanga, pochopitelně v čele s Českou televizí a tiskovým impériem Zdeňka Bakaly, což je jedno a totéž. Ostatně obojí si platíme z našich daní. ČT dáváme povinně každoroční daň sedm miliard, u Bakaly jsme si to – za asistence Bohuslava Sobotky – předplatili při „privatizaci“ OKD a hornických bytů mnohonásobně.

Je dobře toto pozadí stále vnímat. Mohl by totiž vzniknout dojem, že opravdu jde o nějaký „ideový střet“. Takové však u nás už dávno neexistují. Havlisté na všech úrovních jsou pouze stále víc frustrováni faktem, že sice ovládají kde co, ale nedosáhli na nejvyšší post ve státě - když nechali o prezidentovi hlasovat veřejnost. A zcela bez sebe jsou dnes především z toho, že ač mají v rukou většinu hlavních médií, veřejnost, která Miloše Zemana posadila na Hrad, se naopak mohutně rozrůstá o jeho další příznivce (a voliče).

V záplavě unijních krizí, které v posledních letech prožíváme a jež vrcholí migrantskou tsunami, zůstal totiž prezident republiky na straně normálně uvažující většiny veřejnosti, která se - navzdory mediálnímu bušení do hlav - o svou republiku spolu s prezidentem důvodně obává..