Ne Norbertu Hoferovi na Hradě

Dan Mach

/ #11 Ne se Zemanem na věčné časy ...

2016-09-08 20:53

Jestliže jste se dostali do bludného kruhu obav z islámu, přičemž u nás žije několik tisíc muslimů a žádné násilí z jejich strany páchané není (a ve skutečnosti se děje opak), pak si zůstaňte ve svých věží ze slonoviny. Zřejmě si neuvědomujete, že vás politici dostali tam, kde vás chtějí mít. Bázlivé ovce, které řeší neexistující problém, tedy muslimskou migraci do Čech, jsou pro politiky ideální, protože jim nikterak nezasahují do jejich vládnutí, kdy se bratříčkují s ruskými agresory a rádoby čínskými obchodníky. Ti slíbili, že k nám nainvestují miliardy, ale ve skutečnosti si jen chtějí koupit slovenskou finanční skupinu podnikající v Čechách, a přesměrovat tok zisku do východní Asie. Podívejte se na osud některých afrických států, kde jim (Číňanům) obdobně prozíraví a obdobně alkoholu holdující vládci prodali své suroviny za sliby investic, a lidem se ničeho nedostalo. Proč si myslíte, že to u nás bude jinak? Číňani jsou tvrdí obchodníci, a řečeno komunistickými frázemi, které tady část diskutujících ovládá, jsou to neomalení vykořisťovatelé. Pokud nesouhlasíte, jeďte se tam podívat. Letenky jsou tak levné, že levnější už asi nebudou.

Co se týká pana Havla, určitě ze začátku neměl přízeň většiny národa a přiznám se, že ani mou. Jeho kroky však byly jednoznačně pozitivní, a jen stěží nacházíte něco, co byste zde označili za špatné. Opakovat stále důvody amnestie z roku 1990 mi přijde zbytečně, ale pro některé z vás se to asi musí opakovat neustále - jinak by politické vězně z kriminálu nedostal. A pokud by je tam nechal, nespravedlnost by to byla horší. S našimi postkomunistickými soudci by se spravedlnost řešila dodnes. To amnestie Václava Klause byla o něčem jiném a také u Miloše Bumbála nečekejte nic jiného - vždyť ho volí lůza, a ta se před volbami musí dostat ven. Bumbál totiž ani neumí rozdávat koblížky jako náš jiný bývalý komunista.

A pane Mičánku - klidně petici podepište. Asi jste si nevšiml, že já pod ní podepsaný nejsem. Otázkou je - chtěl jste ji vůbec podepsat?